MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » 16 років. Яка нормальна довжина члена?
16 років. Яка нормальна довжина члена?
OlenochkaДата: Понеділок, 11.06.2018, 21:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Михайло, 16 років: вже кілька місяців я зустрічаюся з моєю теперішньою дівчиною. Не поспішаємо, з інтимними справами, проте, останнім часом ми говорили про це, і ми хочемо спробувати пестити одне одного. Але я соромлюся через свою проблему, про яку не говорив – розмір пеніса, – я думаю, що в мене він замаленький. Довжина статевого члена в стані ерекції трохи більше 12 сантиметрів. Дуже боюся реакції дівчини і того, чи все зі мною нормально.



Довжина статевого члена - це, мабуть, найбільш делікатна тема для підростаючих чоловіків. Багато з них, після перегляду еротичних фільмів, має враження, що їх пеніс занадто малий, а отже після початку статевого життя буде не в змозі задовольнити партнерку. Пора розвіяти цей міф і представити деякі факти.

Середній розмір пеніса

Середня довжина члена під час ерекції у нашій країні це трохи більше 14 сантиметрів. Розмір статевого члена понад 17 сантиметрів, вже рідкість. Слід пам'ятати, що навіть при середній довжині 14 сантиметрів, правильним є також відхилення в результаті плюс/мінус 2 сантиметри. Але це тільки статистика. Буває що чоловіки з меншими членами в змозі на статевий акт який задовільняє обидві сторони.
Візьміть також до уваги, що все тіло підлітка (у тому числі і пеніс), в підлітковому віці знаходиться в стадії інтенсивного росту. Це значить, що довжина Вашого статевого члена має шанси, ще збільшити.


Розмір статевого члена і статевий акт

Чи чоловіки з маленькими членами в змозі дати сексуальне задоволення жінці? Так от, відповідь жінок в більшості випадків одна – довжина статевого члена не впливає на сексуальне задоволення партнерки. Найбільш чутлива частина статевих органів жінки, це клітор і приблизно перші п'ять сантиметрів піхви, так що все це може ефективно стимулюватися пенісом довжиною 8-9 сантиметрів.

Багатьох молодих чоловіків забуває про те, що занадто великий розмір пеніса може унеможливити або утруднити проведення статевого акту. Чоловіки, чиї пеніси мають більше ніж 19-20 сантиметрів, повинні дотримуватися особливої обережності, так як вони можуть заподіяти біль своїм партнеркам. Середньостатистична довжина піхви складає від 7 до 10 сантиметрів. Введення надто великого пеніса в піхву жінки, яка не підготовлена до статевого акту (або немає недостатньо довгої прилюдії), які в свою чергу можуть причинити болючі подразнення, в крайньому випадку викликати вагінізм. Крім того, великий пеніс під час статевого акту, може сильно вдаряти по шийці матки і викликати їй тим самим травми та біль.
Прикріплення: 9844386.jpg (19.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.06.2019, 08:59 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
До 16-17 росте активно. Потім - як пощастить, у когось більше не росте, а у когось і до 25 потроху (на 1-1.5 см) виростає.
 
АмбасадорДата: Неділя, 20.12.2020, 19:07 | Повідомлення # 3





В 16 років маю довжину члена 16,5 см, але я комплексую, що до довжини свого члена, думаю він замалий(що до довжини не брешу )

Повідомлення відредагував Olenochka - Вівторок, 22.12.2020, 10:55
 
OlenochkaДата: Вівторок, 22.12.2020, 10:56 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Амбасадор, хм
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » 16 років. Яка нормальна довжина члена?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом