girlorg | Дата: Неділя, 30.11.2014, 01:29 | Повідомлення # 1 |
| Я шоно взнала то шо мені не треба було знати.Кароч мому вже бившому паці 25 мені 15.Я до того хуйла дзвонила сьогодні цілий день а він не брав телефон.І тут я в черговий раз дзвоню а він подумав шо вибив але ні він підніс і кинув тіліфон в штани чи в руці тримав ,судячи з розмови він і його дружбани бухали і тут я чую.-то твоя тьолка,та малолетка. А він:та я так з нею по пріколу.І я вибила. Блять я аж плакати почала.Нахуя мене було 7 місяців використовувати просто шоб мене ви*бати і всьо.Мені просто обідно я вреалі думала шо він мене любить.Шо мені робити?анон
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 30.11.2014, 01:32 | Повідомлення # 2 |
| АНОНІМНО. бабки, біда у мене! Мені 16 і в мене уже було багато чоловіків. Ну так сталось, що кожне побачення цим закінчувалось. Багато це тобто більше за 20-ть. А зараз я зустріла того єдиного з ким хочу прожити життя а він мені сказав, шо "надіюсь в тебе було небагато чоловіків" і я спизділа шо 1 тільки був.. але тепер боюсь шо хтось може донести шо не один.. І як тепер вчинити шоб він не кинув мене?
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 06.02.2015, 17:37 | Повідомлення # 3 |
| дівчата, ви так само хочете сексу як і ми. чому вас постійно треба вмовляти ? чому з вами так важко?
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 25.04.2015, 20:02 | Повідомлення # 4 |
| Загальні помилки Читати мораліте на тему ранніх статевих відносин нам на сайті для дівчаток і дівчат не пристало - на жаль, часи змінилися. І що раніше було повним табу, сьогодні вчать у школі. Так що вважаємо, що краще вже сказати пару слів про те, що потрібно робити дівчині, щоб не залетіти. Отже, безпечний секс - це не тільки той секс, від якого не залітають, чи то пак не вагітніють, але і той, після якого залишаєшся здоровою.
Посміхатися тут нема чого - підхопити яку інфекцію - це раз плюнути. А якщо ще врахувати, що секс серед молоді буває частіше випадковим, то і зовсім все просто. І не тому, що «зв'язки випадкові», а тому, що відбувається все випадково. А пацани в більшості своїй не знають, що гігієна статевих органів - це і до них ставляться, і що утримувати в чистоті свої статеві органи - їх святий обов'язок. І смішного тут нічого немає. Наприклад, мастило голівки статевого члена оновлюється постійно, під крайньою плоттю вона збирається. І якщо хлопець не підмивається, це змащення застигає і стає розсадником інфекції. Та й запах ще той ...
Так що як не крутися, але презерватив залишається найнадійнішим засобом і проти вагітності, і проти інфекції.
«Досвідчені» хлопці будуть плести про те, що вони де знають простий спосіб - перерваний статевий акт, і боятися нічого. Як спосіб не завагітніти це може бути і реальним - хлопець чекає моменту, коли закінчить, а потім швидко дістає член і - сперма не потрапляє в піхву. Але тут є три моменти. По-перше, дуже часто до основного викиду сперми якась крапля може просто спливати з голівки члена. І - ти вагітна. В одній краплі сперми вистачить живчиків для запліднення 100 дівчат, а не однієї.
По-друге, хлопець повинен бути дуже досвідченим, добре відчувати і розуміти, коли настане момент сім'явивергання. Пропустив - ти залетіла. Навряд чи ти зможеш тут же схопитися і бігти спринцюватися кислим розчином.
По-третє - і це найбільша помилка - після того як хлопець кінчив «в тряпочку», ми знову вирішили продовжити секс. Чого, мовляв боятися - сперма зовні ... Це найпоширеніша помилка! Якщо після того, як сім'явивергання відбулося, стиснути трохи сильніше член, ще не одна крапля витече! І ще через п'ять хвилин може витекти! І через цю краплі отримаєш всі наслідки. Тому: якщо був перерваний статевий акт, ніякого продовження бути не може!
І ще про двох помилках. Перше: у деяких дівчат вистачає розуму вважати, що якщо вона незаймана, то не завагітніє. І тому можна займатися «неглибоким сексом» і не боятися. Займатися сексом без дефлорації - тобто, без руйнування дівочої пліви, можна, і багато хто так робить. Але якщо в піхву потрапить сперма - вагітність настане незважаючи ні на що! Тому що дівоча пліва - це не наглухо зачинені двері. Місячні у тебе є? Кров знаходить ж якийсь шлях з матки назовні? Ось так само сперма знайде шлях у матку.
Друге: є такі пози в сексі, при яких не можна завагітніти. Немає таких поз! Так, якщо дівчина зверху сидячи - завагітніти важче. Але потрібно знати, що сперма не просто виливається, а вистрілюється із зусиллям, та ще в умовах вузького простору. Друге - сперма не водичка, там знаходяться живі організми - сперматозоїди, які самі можуть рухатися в тому середовищі, яке в тебе всередині. І може ним і важче рухатися вгору - але вони будуть рухатися і не метри їм повзти до мети.
Загалом, щоб не залетіти, потрібно пам'ятати просте правило: сперма ні в якому разі не повинна потрапляти в твоє піхву. Є ще таблетки? Ну, це тема окремої розмови.
|
|
| |