MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Дівчата 14-16 років..не будьте тупими (трагічні історії)
Дівчата 14-16 років..не будьте тупими
girlorgДата: Неділя, 30.11.2014, 01:29 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Я шоно взнала то шо мені не треба було знати.Кароч мому вже бившому паці 25 мені 15.Я до того хуйла дзвонила сьогодні цілий день а він не брав телефон.І тут я в черговий раз дзвоню а він подумав шо вибив але ні він підніс і кинув тіліфон в штани чи в руці тримав ,судячи з розмови він і його дружбани бухали і тут я чую.-то твоя тьолка,та малолетка.
А він:та я так з нею по пріколу.І я вибила.
Блять я аж плакати почала.Нахуя мене було 7 місяців використовувати просто шоб мене ви*бати і всьо.Мені просто обідно я вреалі думала шо він мене любить.Шо мені робити?анон
 
girlorgДата: Неділя, 30.11.2014, 01:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
АНОНІМНО. бабки, біда у мене! Мені 16 і в мене уже було багато чоловіків. Ну так сталось, що кожне побачення цим закінчувалось. Багато це тобто більше за 20-ть. А зараз я зустріла того єдиного з ким хочу прожити життя а він мені сказав, шо "надіюсь в тебе було небагато чоловіків" і я спизділа шо 1 тільки був.. але тепер боюсь шо хтось може донести шо не один.. І як тепер вчинити шоб він не кинув мене?
 
OlenkaДата: Пятниця, 06.02.2015, 17:37 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
дівчата, ви так само хочете сексу як і ми. чому вас постійно треба вмовляти ? чому з вами так важко?
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:02 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Загальні помилки 
Читати мораліте на тему ранніх статевих відносин нам на сайті для дівчаток і дівчат не пристало - на жаль, часи змінилися. І що раніше було повним табу, сьогодні вчать у школі. Так що вважаємо, що краще вже сказати пару слів про те, що потрібно робити дівчині, щоб не залетіти. 
Отже, безпечний секс - це не тільки той секс, від якого не залітають, чи то пак не вагітніють, але і той, після якого залишаєшся здоровою.

 Посміхатися тут нема чого - підхопити яку інфекцію - це раз плюнути. А якщо ще врахувати, що секс серед молоді буває частіше випадковим, то і зовсім все просто. І не тому, що «зв'язки випадкові», а тому, що відбувається все випадково. А пацани в більшості своїй не знають, що гігієна статевих органів - це і до них ставляться, і що утримувати в чистоті свої статеві органи - їх святий обов'язок. 
І смішного тут нічого немає. Наприклад, мастило голівки статевого члена оновлюється постійно, під крайньою плоттю вона збирається. І якщо хлопець не підмивається, це змащення застигає і стає розсадником інфекції. Та й запах ще той ... 

Так що як не крутися, але презерватив залишається найнадійнішим засобом і проти вагітності, і проти інфекції. 

«Досвідчені» хлопці будуть плести про те, що вони де знають простий спосіб - перерваний статевий акт, і боятися нічого. Як спосіб не завагітніти це може бути і реальним - хлопець чекає моменту, коли закінчить, а потім швидко дістає член і - сперма не потрапляє в піхву. 
Але тут є три моменти. 
По-перше, дуже часто до основного викиду сперми якась крапля може просто спливати з голівки члена. І - ти вагітна. В одній краплі сперми вистачить живчиків для запліднення 100 дівчат, а не однієї. 

По-друге, хлопець повинен бути дуже досвідченим, добре відчувати і розуміти, коли настане момент сім'явивергання. Пропустив - ти залетіла. 
Навряд чи ти зможеш тут же схопитися і бігти спринцюватися кислим розчином. 

По-третє - і це найбільша помилка - після того як хлопець кінчив «в тряпочку», ми знову вирішили продовжити секс. Чого, мовляв боятися - сперма зовні ... 
Це найпоширеніша помилка! Якщо після того, як сім'явивергання відбулося, стиснути трохи сильніше член, ще не одна крапля витече! І ще через п'ять хвилин може витекти! І через цю краплі отримаєш всі наслідки. 
Тому: якщо був перерваний статевий акт, ніякого продовження бути не може! 

І ще про двох помилках. 
Перше: у деяких дівчат вистачає розуму вважати, що якщо вона незаймана, то не завагітніє. І тому можна займатися «неглибоким сексом» і не боятися. 
Займатися сексом без дефлорації - тобто, без руйнування дівочої пліви, можна, і багато хто так робить. Але якщо в піхву потрапить сперма - вагітність настане незважаючи ні на що! Тому що дівоча пліва - це не наглухо зачинені двері. Місячні у тебе є? Кров знаходить ж якийсь шлях з матки назовні? Ось так само сперма знайде шлях у матку. 

Друге: є такі пози в сексі, при яких не можна завагітніти. 
Немає таких поз! Так, якщо дівчина зверху сидячи - завагітніти важче. Але потрібно знати, що сперма не просто виливається, а вистрілюється із зусиллям, та ще в умовах вузького простору. Друге - сперма не водичка, там знаходяться живі організми - сперматозоїди, які самі можуть рухатися в тому середовищі, яке в тебе всередині. І може ним і важче рухатися вгору - але вони будуть рухатися і не метри їм повзти до мети. 

Загалом, щоб не залетіти, потрібно пам'ятати просте правило: сперма ні в якому разі не повинна потрапляти в твоє піхву. 
Є ще таблетки? Ну, це тема окремої розмови.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Дівчата 14-16 років..не будьте тупими (трагічні історії)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом