MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мій хлопець не красивий,але я його кохаю (Соромлюсь свого страшного хлопця.)
Мій хлопець не красивий,але я його кохаю
knopaДата: Неділя, 08.03.2015, 14:17 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Мій хлопець урод... але він відмінний хлопець. Я його люблю,і хочу віддати свою невинність саме йому. Однак, мої друзі будуть настільки жорстокі, коли вони побачать його! Я намагаюся не звертати увагу, на їх думку на те що вони думають, проте десь в душі болить. Що мені робити?

Все круто , ви, очевидно, знайшли хлопця, який вам дуже подобається, і знаєте що? Ви заслуговуєте цього! Не дозволяйте вашим друзям зруйнувати ваші стосунки, з ним. Я знаю, що такі речі від друзів іноді можуть засмучувати, але ви повинні спробувати,тримати частину свого особистого життя потайки від них принаймні, іноді. Ви знаєте, як кажуть? Краса-в закоханих очах того, хто ними дивиться!

Ще пораджу вам провести серйозну розмову зі своїми з друзями. Вони повинні зрозуміти, що цей хлопець дуже багато значить для вас, дайте зрозуміти що Ви не цінуєте їхні коментарі, навіть якщо це жарти. Якщо вони пожартують один раз, то і зроблять це вдруге. (не дозволяйте таку поведінку)! Нагадати їм, що ситуація може бути протилежною, і вони можуть опинитись в такій самій ситуції. Якщо ви серйозно і заздалегідь з ними про це поговорите, то вони повинні зрозуміти вас, що на кону твоє майбутнє життя.
А на рахунок невинності, якщо ви дійсно хочете , зробити це,прямо зараз, ви повинні бути впевнені, вірно? Я мушу вам подякувати за те, що не поспішаєте. Ще раджу перевірити свого хлопця в різних життєвих труднощах,щоб подивитись чи він не "грає роль хорошого хлопця" (поспостерігайте за ним зі сторони). Якщо все добре і він все ще, дивовижний хлопець, то вважайте що вам пощастило. (не забувайте про контрацепцію!). Пам'ятаєте, цнота дається дівчині один раз!
Якщо, твої друзі після всіх розмов не виправляться,то задумайтесь над тим, щоб розширити та завести коло нових друзів - тих, які будуть сприймати та поважати ваші почуття всерйоз.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мій хлопець не красивий,але я його кохаю (Соромлюсь свого страшного хлопця.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом