MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Що робити коли він каже, що не хоче надягати презерватив? (Як заставити хлопця одягнути презерватив.)
Що робити коли він каже, що не хоче надягати презерватив?
knopaДата: Середа, 11.03.2015, 13:29 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Презерватив є одним з найпопулярніших варіантів,який захищає людей від зараження ВІЛ, а також від незапланованої вагітності одночасно. Вони бувають різних розмірів і товщини, та з великою деталей. Продаються практично скрізь і не складно придбати. Тоді... чому так багато хлопців відмовляються їх одягати? Напевне хочуть щоб вагітніли дівчата чи поширювались венеричні захворюваня? Я не розумію. Хоча хлопці і знають, що презервативи є кращим вибором, коли справа доходить до захисту під час сексу, більшість з них як і раніше будуть намагатися переконати своїх партнерок не використовувати їх. І на жаль, багато дівчат погодяться. Шановні, це пряма дорого до зараження чи вагітності , перш ніж ви будете готові до цього. Я знаю, як важко це може бути, коли ти збираєшся зайнятися сексом і хлопець починає переконувати Вас не використовувати презерватив. Хлопці можуть маніпулювати вами, в запалі ви двоє можете зробити неправильне рішення. Не дозволяйте цьому статися!

Мені згадалась, шведська 17-річна поп-зірка Зара Ларссон, яка виклала знімок в Instagram де її нога в презервативі,з текстом, "всім хлопцям які кажуть "що їх член надто великий для презервативу" замовкніть ." Зацініть фото:


Так що це лише одна з багатьох відмазок, які скажуть вам хлопці. Якщо він попросить, щоб ви відмовились від презервативів,покажіть йому це фото, щоб довести свою точку зору.

Ось кілька порад про те, що робити коли він каже, що не хоче надягати презерватив:

1.Не піддавайтеся на будь-які відмазки

Хлопці будуть придумувати багато виправдань , чому вони не хочуть одягати презерватив, і більшість з них смішні та безглузді. Не ведіться на це! Ти розумніша, дівчина,ніж здаєшся. Деякі хлопці, особливо красунчики  дійсно намагаються змусити вас, але повірте мені, воно того не варто.

2.Нагадайте йому, чому вони важливі?

Може, хлопець потребує невеликий курс по темі  чому презервативи необхідні. Запитайте його, чи готовий він стати батьком вашої дитини. Нагадайте йому, що не використовуючи презерватив,можуть поширюватись різні захворювання (але не звинувачуйте що він хворий ітд.). Як тільки ви почнете говорити про дітей, він можете просто передумати.


3. Відмовтесь від сексу без презерватива

Я зазвичай не пропоную ультиматуми або утримання від сексу але це як спосіб отримати те, що хочеш, але в цьому випадку необхідно, для вашого здоров'я і майбутнього. Якщо ви дійсно хочете дотриатись своєї точки зору, дайте йому знати, що Ви не будете робити це з ним, поки він не захоче використовувати презерватив. Якщо він тебе кине через це цього, то ви знаєте, він не варто вашого часу.

4. Почніть носити свої презервативи з собою

Більшість, хлопців, не хочуть надягати презерватив, через те що вони його не мають ,та соромляться купити в аптеці, для наприкладу. Щоб не сперечатись з цим виправданням, носіть завжди свої. Якщо скаже,"що не має" витягніть свій зі своєї сумочки і скажіть: "Ох, добре,що вони у мене є !"

5. Не піддавайся

У розгарі моменту, коли ти реально в запалі і не хочеш себе зупиняти, то погоджуєшся не використовувати презерватив в супереч здоровому глузду. Ваш хлопець може маніпулювати вами і зробить так, що почуватимеш себе дійсно винною. Не дозволяйте цьому статися. Продовжуй стояти на своєму,не здавайся.
Прикріплення: 6647039.jpg (69.7 Kb) · 2619039.jpg (79.1 Kb) · 2492505.jpg (84.7 Kb) · 9625143.jpg (61.9 Kb) · 2172561.jpg (79.1 Kb) · 3087206.jpg (65.5 Kb) · 9647247.jpg (137.5 Kb) · 1785109.jpg (70.9 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 16.03.2015, 00:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Спробую пояснити свою позицію.
Якщо ви такі обізнані то повинні знати що більшість венеричних хвороб передаються через слизові оболонки організму, а це означає що слизові оболонки є не тільки в статевих органах і дупі а також це рот і очі.
так от якщо ви користуєтесь призервативами але робите мінет без нього то це все одно що натягувати протигаз на рот і дихати носом. Це кумедно і безглуздо!!!! Потім приходять до лікарів з язвочками на обличчі і лікарі визначають що у вас побутовий сіфіліс, наприклад..
Для повної безпеки потрібно робити і мінет в призервативі і пальці якщо засовувати в вагіну то тільки в резинових перчатках...

Багато хвороб можуть в однієї людини не проявлятись а в іншої після контакту раптом виникають і партнри потім дивуються звідки, ще й той хто заразив звинувачує того кого заразив в тому що це його заразили оскільки в нього ще не почались пролеми з організмом і раніше в нього не було захворювань..

Так само мотивація міфу що довідки можна самому намалювати чи купити в лікаря.
Шановні це говорять ті хто ніколи не робив довідки і не знають що лікарі несуть кримінальну відповідальність за такі липові довідки, тобто якщо я куплю довідку в лікаря то спокійно можу подати на нього в суд і йому загрожує до 5 років, таким чином я можу його шантажувати ..лікарі не настільки дурні щоб продавати такі довідки..
Далі якщо ви робите аналізи на ВІЛ без паспорта ви їх не зробите..
Далі якщо є довідка то є номер телефону по якому можна передзвонити і перепитати результати аналізу №:::::..

Ми самі робимо здаємо аналізи і будемо вимагати це від партнерів, щоб бути спокійними і щоб можна було почувати себе вільнио...

Ми вважаємо що бути в ліжку з людиною яка користується призервативами але ніколи не перевірялась багато страшніше ніж без з перевіреними..
 
OlenochkaДата: Четвер, 09.04.2020, 09:29 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Цитата
Я вже давно дорослий, але мені до цих пір некомфортно купувати презервативи в аптеках, бо там треба просити фармацевта, щоб він мені їх дав. Ще пів біди, якщо продає чоловік, але частіше за все там молоді дівчата або жінки старшого віку. Тому я завжди купую презервативи в супермаркетах. Сам беру їх на полиці і без жодних слів кидаю з іншими товарами на касу. Так простіше. А у вас теж є такий комплекс?
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Що робити коли він каже, що не хоче надягати презерватив? (Як заставити хлопця одягнути презерватив.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом