knopa | Дата: Понеділок, 29.06.2015, 12:20 | Повідомлення # 1 |
| . Світлана (Вчора 01:12) допоможіть, будь ласка, для коханого придумати цікаве програне мені бажання.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 20.10.2016, 20:40 | Повідомлення # 2 |
| Секс у мене з коханим просто незабутній. Не люблю презервативи, думаємо головою. Разом вже два роки і не було жодних проблем. Вчора повернувся п'яний і впав на порозі, з кармана куртки випала упаковка презиків ше й відкрита. Сиджу і думаю що далі робити
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 02.05.2018, 09:37 | Повідомлення # 3 |
| Дуже прошу, анонімно будь ласка. Всім привіт. Така ситуація. Д. 27 років. Хлопця не маю. Недавно закінчились тривалі стосунки, нові тяжко розпочати, перестала довіряти людям. Тай і маю комплекси. В мене великі груди і я через це дуже комплекую. Бо багато читала і чула як хлопці нарікають, типу "вим'я" чи "не етичний вигляд, акуратні краще" і т.д... Ну але щим я винувата, що вони в мене такі і що взагалі немає хлопців яким байдуже розмір грудей? Як мені позбутися цього комплексу?
Хлопці сприймають дівчат в цілому вкомплексі - груди обличчя ноги волосся одяг.І ще й декотрі плюс слухають - як і що говорить.
І якщо результат позитивний огляду- то так. Якщо щось не оч- то ні. Одні лиш груди ні про що не говорять. Яка талія, який зріст, яке обличчя і одяг? Можна бути з великими грудьми і талією (з корсетом) як Ірен Феррарі. А можна бути просто кругленькою низенькою страшилкою з грудьми великими.Тоді до сраки ті груди.Немає взагалі значення який у тебе розмір б'юсту... Це все стереотипи і не пар собі мозги цим... Не до всіх в цьому світі доходить,що існують речі,які не залежать від нас і фізіологія відіграє не основну роль в цьому житті. Посміхнись,носик вгору і памятай,що ти єдина і неповторна...
шо, комплекс залишився от предидущого любімого? Якшо йому не подобались твої груди, то це його проблема, його невпевненість, не твоя, або його бажання тобою маніпулювати. У мене твоя "проблема". І реакція на них була різна - від вау просто посеред вулиці і самоскладання в штабеля до гиги-вимя, але спокійно мимо них мало хто проходить. Це - твоя фішка, хтось просто мріє про бабу з такими грудьми. Знайди його, і хай він тащиться від них і від тебе. Але не починай стосунки з тим, хто щось у тобі критикує-груди, ноги, зайві кіло. По-перше, він тупий - бо розумний такого не скаже, а по-друге, вам не по дорозі, бо він і сам не допер, що шукає інший ідеал-так і буде тобі голову морочити: похудай, зменш груди, підрости, позеленій-а воно все не те, бо і спочатку було не те. Не бери дурного в голову, мільйони жінок з ріними грудьми живуть щасливо, і не дай черговому дятлу самостверджуватись за твій рахунок.
|
|
| |