Хлопець каже що куні це ненормально!
|
|
Olenka | Дата: Понеділок, 09.05.2016, 12:09 | Повідомлення # 1 |
| Мій хлопець говорив що я з ним не дуже відкрита, просив розповісти свої бажання і нічого не соромитися. Я розповіла. Він розсміявся, сказав що це ненормально, і він ніколи б не став це робити. Каже що для дівчат робити приємно хлопцям це нормально, а якщо навпаки - не. Куні, бачте захотіла, ужс!
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 09.09.2016, 19:30 | Повідомлення # 2 |
| Поділюсь з вами гірким досвідом...декілька днів тому у мого хлопця було день народження,він понятне діло напився і пропонував мені куні.суть в тому що я не займана і в нас з ним сексу не було.я відмовилась,про що потім пожаліла. через декілька днів я йому це все розказую,бо він понятне діло не пам'ятав.його відповідь мене шокувала,він сказав шо даремно відказалась бо ТАКЕ він міг пропонувати раз в житті.я так засмутилась,бо від розповідей подруг знаю який це божественний кайф для дівчини.ну потім ми розговорились на ці теми,і він сам в відкриту запропонував "отримати кайф"хоча сам ніколи це не робив.я дуже була рада,вже не могла дочикатись коли приїде,до нашої зустрічі було ще 5 днів!!!кожен день не могла ні про що думати,тілики про це....аааа....цілими днями збуджена ходила....короче сьогодні п'ятниця,маємо зустрітись,все було б добре,але б**ть!вчора пішли місячні...ну треба так все обломати?буду мучатись ще недільку...
|
|
| |
Bernardchumn | Дата: Четвер, 19.01.2017, 12:11 | Повідомлення # 3 |
| Я уже посмотрел этот фильм на нормальном сайте, просто супер, не зря его так долго ждал! Кто ещё не видел, смотрим здесь, ребята - HD17.RU
|
|
| |