Хлопець питає про секс з колишнім. Що відповісти?
|
|
Olenka | Дата: Понеділок, 19.12.2016, 13:54 | Повідомлення # 1 |
| „Мій хлопець знає, що я не була незайманою, коли ми зустрілися. Але ніколи не питав про першого партнера... до вчорашнього дня. Неочікувано запитав як все було, хто це був та чи було мені добре і так далі. Я сказала, що мені треба подумати, чи я хочу говорити з ним про це. Але я дійсно не знаю, що робити. Сказати йому чи категорично заявити, що не хочу про це говорити?".
Коли теперішний хлопець або дівчина запитують про колишніх, багато хто з нас не знає що відповісти. Тому що, це дуже "делікатна тема" – не відомо, скільки насправді можна розповісти, після яких слів хлопець/дівчина, буде байдужою або почне злиться. І власне кажучи, для чого йому це знати?
Чому він хоче знати, як було в ліжку з колишнім?
Якщо наша нинішня симпатія запитує про колишні стосунки, він робить напевне це з кількох причин. Перша - просто цікавість, – питає, бо хоче знати, і все. Ми самі хочемо все знати, чи не так? Друга причина має більш глибоке дно – він цікавий, чи вам було краще в ліжку з кимось іншим крім нього. Можливо, має комплекси або просто хоче почути: "ти найкращий в світі, і це не зміниться". Третя причина - небезпека – величезна ревнощі. Дехто не може змиритися з цим фактом ревнують навить до того, що вже не актуально.
Чи розповідати хлопцеві про секс з колишнім хлопцем?
Незалежно, від причин через які він хоче познайомитися з твоїм сексуальним минулим, логічно дати собі питання: "Говорити чи не говорити?" Відповідь проста – це тільки ваша справа і все залежить від вас. Однак, якщо ви вирішите бути чесною та відкритою, то пам'ятайте про те, щоб не перестаратися. Та які це може мати наслідки: – Колись у мене був хлопець з яким був перший раз, потім був хлопець Ярослав. Все було супер, до тих пір поки Ярослав не запитав мене про мій перший раз. Я подумала, що, зрештою, немає нічого поганого в тому що я йому скажу, як все було зрештою, ми підходили одне одному і були гарною парою. Я відповідала йому чесно на питання, в тому числі і на те, що було орально. Потім він був дивний , поки не розійшовся зі мною. Він сказав, що не може мене цілувати, що його нудить і даремно я йому це сказала. Це був шок.... Але, може й краще, що так сталося. Краще раніше, ніж пізніше" .
У відносинах та сексу з іншими чоловіками, деталі дуже небезпечні. Так що, якщо ви вирішите розповісти, що і як то не забудьте:
- не захоплюватися тим, як чудово було тобі з колишнім партнером
- ні в якому разі не визнавати, що був великий пеніс, більший ніж в нинішнього – для нього це буде справжній удар
- не вдаватися в подробиці, що де і як він робив
- не змішувати секс з колишнім коханням ("О, я пам'ятаю, як одного разу ми поїхали в такий ліс...")
Найкраще буде, якщо ти зіскочиш з цієї теми спокійно, наче нічого не сталося. Якщо твій хлопець запитує, чи було тобі добре з іншим, відповіж: "Було нормально". І не дозволяйте тягнути себе за язик! Обов'язково підкресліть, що в даний момент вам набагато краще з ним, – навіть, якщо це неправда! Визнати, що з ким секс кращий, буде для вашого хлопця справжнім ударом, а для вас відносини – в небезпеці.
Сварка після розмови про колишнього хлопця?
Ок, наприклад, наведені вище поради прочитали занадто пізно. Тепер хлопець, хоч і сам хотів почути відповідь, - трохи образився і тримає дистанцію. Що робити, щоб зберегти відносини? Насамперед – зберігайте спокій. Не плачте, не відправляйте до нього смс. Він отримав, що хотів просто має з цим змиритися – все просто. Дай йому тиждень, нехай заспокоїть свої емоції. А потім запроси його до себе і поговоріть. Поясни, що ти розумієш що йому боляче, але він повинен зрозуміти, що ви говорили про минуле. І навіть, якщо б твій колишній був найкращим коханцем у світі, це вже колишній – тому що не було всього того, що має ваш теперішний хлопець. Існує величезний шанс, що після такої відвертої розмови відносини швидко повернуться в норму. Але наступного разу не будь такою відкритою, коли мова йде про секс .
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 25.03.2017, 21:10 | Повідомлення # 2 |
| У мене є колишня, яку я все ще люблю. Однак вона вже давно зі своїм новим / старим хлопцем, з яким була і до мене, і після мене, і все в цьому дусі. Відповідно, мені не світить рівним рахунком ніх * я. Ми добре спілкуємося і навіть пару раз в пориві відчуттів мало не поцілувалися, з ким не буває. Але я просто мрію віддерти її як сучку, помститися за все і насолодитися її худеньким тілом, шльопати її по попці і м'яти пружні сісечки. Зв'язати і трахати, наказувати їй, щоб вона незмінно відповідала на всі мої накази "так, мій господар", хочу виїбати її милий акуратний ротик, а після вибачитися за все і обняти. Тому що я шалено люблю цю сучку.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 05.04.2017, 17:01 | Повідомлення # 3 |
| Та я так думаю, то відповідь буде в кожного різна. Але я все ж погоджуюсь з отакою думкою: "Чому він хоче знати, як було в ліжку з колишнім? Якщо наша нинішня симпатія запитує про колишні стосунки, він робить напевне це з кількох причин. Перша - просто цікавість, – питає, бо хоче знати, і все. Ми самі хочемо все знати, чи не так? Друга причина має більш глибоке дно – він цікавий, чи вам було краще в ліжку з кимось іншим крім нього. Можливо, має комплекси або просто хоче почути: "ти найкращий в світі, і це не зміниться". Третя причина - небезпека – величезна ревнощі. Дехто не може змиритися з цим фактом ревнують навіть до того, що вже не актуально."
|
|
| |
abramova_on | Дата: Четвер, 29.06.2017, 15:46 | Повідомлення # 4 |
| Мені здається, що про це взагалі не треба говорити з своїм чоловіком. Це зайве.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 10.08.2017, 22:45 | Повідомлення # 5 |
| Якщо, дівчина пише "Вибач". відповідайте "Забули"
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 14.02.2018, 13:37 | Повідомлення # 6 |
| Ніколи не думала що буду про щось жаліти,адже все що не стається на краще.Але зараз я мучу себе постійно тим що в мене до моєї коханої,дійсно коханої людини було декілька сексуальних партнерів.Я настільки його кохаю,що мені гидка та думка що я спала ще з кимось крім його.Це мучить мене
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 15.03.2018, 14:52 | Повідомлення # 7 |
| Як ви думаєте чи потрібно зізнаватись теперішньому своєму хлопцеві скільки в мене було до нього партнерів в плані інтиму? Коротко розкажу щоб була більш суб’єктивна відповідь. Було 2 партнери не випадкові - це були нормальні стосунки. Про одного партнера він знає це мій колишній, за моїми словами виходить що він був першим у мене, але це не так. Насправді просто соромно йому зізнатись, що в 16р. наважилась отримати перший сексуальний досвід і то була моя перша любов з якою я зустрічалась рік, нічого не вийшло тому що був на заробітках за кордоном і було досить багато сварок. Просто виходить так що мій колишній знає про мою першу любов а ось теперішній ні, і цілком ймовірно що при зустрічі колишнього і теперішнього може проявитись правда. (вибачте можливо не так доступно об’яснила, але мені дійсто потрібна порада не хочу щоб якимось чином вийшло все на зовні, так як я боюсь його втратити)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 07.08.2018, 09:14 | Повідомлення # 8 |
| В мене є чоловік і є колишній який живе в іншому місті. Одного разу коли я приїхала в його місто, я відразу ж поїхала до нього. Ми навіть толком не розмовляли, накинулися один на одного, він зірвав з мене одежу. За три роки розлуки він так і не забув що треба робити щоб мені було добре. З ним мені хочеться цілуватися, облизувати його яєчка, приймати його член во всі дирки. (З чоловіком цього не хочеться) Повернулася додому з засосами і навіть не стидно.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 12.02.2021, 12:58 | Повідомлення # 9 |
| Цитата Колишній часто казав, що йому шкода, що я - незаймана. Бо він вважав, що я буду думати про те, "а як же з іншим може бути, якщо у мене ніколи крім нього нікого не було". І типу це може до зради штовхнути. І я відчувала себе винною. Пройшов час, ми розійшлися. Я зустріла чудового хлопця і вийшла за нього заміж. І тут я зрозуміла. Колишній боявся не того. Йому треба було радіти, що він був першим. Бо, він нічого до кінця не довів. Ще дуже довго мені було боляче в інтимі. І виходить, що мій чоловік був також першим, бо то нещастя не змогло закінчити процес до кінця. Хоч у мене і був секс, але фізіологічно я була незайманою . Знаю, що колишній колись тут сидів. Якщо читаєш, то знай, що ти ніякого задоволення не приніс. Ти і цноти до кінця позбавити не зміг. І твій маленький тоненький член нічого не вартий. І дуже шкода, що я довірилася тобі. Бо лише мій(я вважаю) чоловік, позбавив реальної цноти і зробив так добре, як ніколи ще не було. І лише з ним я відчула реальний оргазм)
|
|
| |