MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Я з ним розлучилася, а він не бере цього до уваги! (Я з ним розійшлася , але він не реагує)
Я з ним розлучилася, а він не бере цього до уваги!
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 17:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Думаю, мені знадобиться допомога. Мова йде про мого хлопця, точніше колишнього хлопця. Я розлучилася з ним тиждень тому. Спочатку ми посварилися, а потім я сказала, що далі я вже не уявляю наші стосунки, і що це кінець. Він сказав: "Добре, я розумію" і пішов. А тепер... вдає ніби не розуміє! Постійно мені пише, та напевно думає, що я просто злюся на нього. Він залишає мені якісь подарунки, а коли пишу йому: "Залиш мене в спокої", на це не відповідає. Що мені робити?"



І здавалося, що розрив насправді проста річ, чи не так? На жаль, іноді буває саме так як у випадку авторки – екс не розумієте, що зрив-це кінець, а не тимчасова сварка. Що робити?

Повторення розмови

Якщо ви знаходитесь в подібній ситуації, то напевно останнє про що хочеш думати, це про повторну розмову з колишнім хлопцем (чи колишньою дівчиною, таке теж буває). На жаль, ми радимо ще раз поговорити одне з одним. В іншому випадку все це ще може тривати, тривати, тривати... адже цього не хочете, правда?

Зателефонуйте або напишіть колишньому/колишній та запропонуй зустріч. Звичайно, вона не відмовиться зрештою вірить, що ви все ще разом.
Є шанс, що він або вона на зустріч принесе квіти, цукерки або інший подарунок – не приймайте його. Скажи: "Дякую, не хочу" і все. Якщо ви візьмете, наприклад букет то потім тобі буде складніше.

Потім – в максимально простими словах потрібно пояснити своєму або своїй колишній, що це кінець. Які слова треба казати? Перш за все, "я не люблю тебе", "я не хочу бути з тобою", "хватить мені писати та дзвонити". Якщо ви все ще не знаходите порозуміння – пригрозіть, що вам потрібно поговорити з його батьками, тому що ви починаєте його або її боятися.

Що не потрібно говорити під час розмови? Все, що не відповідає істині (але може спокусити тебе, тому що у вас добре серце і ви хочете його або її втішати). Не кажи так: "може, коли-небудь", "мені потрібен час" або "тільки дай мені відпочити". Давати  без марних надій!

Я розлучилася з хлопцем, а він не дає мені спокою – що далі?

Ок. Все-таки поговорили з "колишнім". Пояснено було все, сказано теж хоча це було болісно для обох сторін. Ви очікуєте спокою, а тут...  він/вона знову пише! Просить про зустріч, - згадує ваші добрі часи, присвячує тобі пісні та кидає на стіну. Ви, напевно думаєте, що може вдасться йому/її... але з тебе вже досить! Що ви можете зробити?

Зустріч з батьками
Рекомендується, особливо, якщо ви починаєте відчувати загрозу, тому що наприклад, колишній хлопець сидить під твоїми сходами або помічаєте що вечорами ходить перед твоїм будинком. У вас є право побоюватися в такій ситуації! Спочатку поговоріть з батьками і поясніть їм, що відбувається – нехай вони це знають. По-друге – знайомство з батьками колишньої. Може і буде виглядати незручно, але що поробиш – мета виправдовує. Як з ними говорити?

Спокійно! Забудь слова типу: "будь Ласка, зробіть з ним/з нею порядок, тому що він псих!". Замість цього, поясніть всю ситуацію..... Що починаєте відчувати себе невпевнено та боїшся трохи його. Попросіть переказати йому або їй, що це кінець, напевне йому важко це прийняти. Є великий шанс, що завдяки тому, що в кінці кінців буде спокій.

Новий хлопець/дівчина
Ніщо так не байдужить", колишнього хлопця або дівчину, як видіти колишню з кимось - новим. Використовуйте це. Але зовсім не потрібно насправді з кимось зустрічатися! Попросіть про допомогу, наприклад сусіда, родича чи когось, кого твій колишній не знає. Гуляйте в місці, в якому ти знаєш що  там буде твій колишній. І коли вже буде в полі зору – грайте та додайте трохи романтики. Можна, наприклад обніматися, триматися за руку. Ви також можете, звичайно сказати: „Привіт! Знайомся цей мій новий друга, Коля!". Твому колишньому буде боляче, але ж має нарешті зрозуміти, що це кінець.

Ігнорувати всі повідомлення і спроби контакту
Це доповнення до справної акцій під назвою "як позбутися від наступного, колишнього". Ігноруйте всі прояви контакту. Не відписуйте на смс, на дзвінки не відповідай, якщо подзвонить з іншого номера – вибивай. І так весь час. Про ефективність цього методу переконалася Марічка:
– Мій колишній хлопець не міг зрозуміти, що кінець, то кінець. Більш того, офіційно наголосив, що буде за мене боротися. Він писав, залишав подарунки, дзвонив. Я говорила з ним два рази, але безрезультатно. Зрештою, я вирішила, що буду його ігнорувати. Навіть, коли він писав те, що дуже просить мене. Не прийняла, квіти а виносила на видне місці. Після трьох тижнів зрозумів. Яке полегшення, – сміється Марічка.
Якщо вже нічого не допомагає, спробуйте даний метод. Через деякий час відмовиться навіть самий великий любитель вас.
Прикріплення: 4789870.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.09.2017, 15:14 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Щоб повернути - потрібно спершу послати нафіг і піти в повну інформаційну блокаду. Все це робиться для того, щоб охолонути і почати думати нормально. БЛОКУЙ ЇЇ скрізь!!! Не сси, роби.... А то ти приріс до пельмешки і пісяєш що можеш втратити, але вся фішка в тому, що баба давно промахана, ти просто не бачиш та і повернути її зараз не можна, потрібно змінюватися. Почни вже з чогось..малого . 

Вона займається сексом з твоїми мізками. їй нічого конкретного не треба. вона просто доїть тебе на емоції. Про повернення можна думати, коли емоцій взагалі не буде до неї, якщо тоді бажання не пропаде, тоді повертай. Але це нерозумно....



Не пиши і не дзвони, напише вона або подзвонить-візьми свої залишки гордості і терпи не відповідай (це і буде першим кроком до налагодження ваших стосунків, просто це важко зрозуміти). Роби що хочеш, але не відповідай, піди на пиво але залиш телефон вдома, займися спортом,один раз перетерпи, дай собі слово, після першого разу вже буде легше, далі терпіти її дзвінки буде простіше, продовжуй игнорити. В один момент вона перестане писати і дзвонить а це те що треба, живи далі місяць, два неважливо, все це вклад в майбутнє, після твого ниття і психозу це єдиний вірний шлях.

Якщо боїшся пінгів то подзвони перший та скажи: "Не дзвони мені більше і не пиши, ти заважаєш моїм новим відносинам."
Прикріплення: 9130620.jpg (20.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 14.10.2017, 17:47 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Розлучилася з хлопцем, вирішили залишитися друзями. Бачимося майже кожен день тижня, ночую у нього. ! Начебто ми і просто друзі і вільні люди, але чомусь не можу уявити, як він когось трахає або я роблю іншому мінет! Начебто і цікаво і хочеться з іншим, новим чоловіком, але не можу зрозуміти чому такий психологічний бар'єр? Нещодавно відмовила хлопцю, який шалено подобається. Причому з колишнім ми не спимо! Що відбувається в голові у дівчини, хто її зрозуміє ...
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.10.2018, 12:21 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Живу з чоловіком 4 роки, останній рік секс рідкість і . Я його більше не хочу, зрозуміла це давно. Не зраджую, чекаю розлучення. Ми зараз розлучаємося. Ось потім відірвуся, пощастить комусь))) чоловіки не ображайте і не оскарбляйте своїх жінок. Це вбиває все бажання і потяг до вас
 
marinalitov19Дата: Понеділок, 16.05.2022, 18:54 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4
Мені здається, що ці поради допоможуть вирішити ситуацію.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 28.06.2022, 10:45 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4504
marinalitov19, можливо і так.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Я з ним розлучилася, а він не бере цього до уваги! (Я з ним розійшлася , але він не реагує)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом