MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » ,,Що мій хлопець у мені бачить?"
,,Що мій хлопець у мені бачить?"
OlenochkaДата: Неділя, 10.02.2019, 14:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Кароліна півроку вже як має хлопця, але як і раніше не може зрозуміти, що її коханий знайшов у ній. У листі вона описує свої відносини і розраховує на Вашу допомогу.

Є таке прислів'я, що люблять просто так, і немає якогось примусу для любові, але не всі в це вірять. Люди з низькою самооцінкою, які відчувають себе непривабливими, часто не можуть повірити, що хтось може їх полюбити, або, навпаки, вважають, що не заслуговують на любов. Наша читачка, Кароліна, хоча зі своїм хлопцем вже 6 місяців, але як і раніше не знає, чому її коханий вибрав саме її. Напишіть, що ви про це думаєте!




,,Привіт, я Кароліна і у мене досить таки серйозна проблема, хоча може деякі скажуть, що це нічого. А, втім, може сама собі шукаю проблеми там, де їх немає.

Вже пів року я перебуваю у відносинах з самим красивим хлопцем у школі. Я не жартую. Він просто неймовірний і ідеальний у всіх відношеннях. Ну і я. Звичайна дівчина, яких багато. Немає буквально нічого такого щоб виділитися. Я досить замкнута в собі, хоча з ним поступово це змінюється. Він має багато друзів. Я не вважаю себе красивою, у мене проблеми зі шкірою (мені вдається це маскувати, а він каже, що на це не дивиться) і у мене немає плоского живота. Я намагаюся практикувати, але я люблю солодощі, так що трохи не виходить.


Ігноруючи мій неідеальний зовнішній вигляд, це ще одна проблема. Його колишня хоче його повернути. Він стверджує, що не хоче до неї повертатися, хоча вона йому зовсім байдужа, я знаю, що вона була його першим коханням, але зрадила його. Я боюся, що вона буде в нашому житті, тому що у нього до неї слабкість.
Що мені робити? Як збільшити впевненість у собі? А може, краще це припинити, поки він мене не скривдить?"


Цитата
Твій хлопець веде себе добре по відношенню до Тебе. Здається, що тобі варто попрацювати над самооцінкою;)) Є, звичайно, багато переваг (ти можеш їх собі десь виписати), кожен має якісь недоліки, які варто знайти і над ними попрацювати :))
Треба не думати про його колишню, а думати що твій хлопець любить Тебе такою, яка ти є, так що постарайтеся бути кращою версією себе і не турбуватися про інших, не порівнюйте себе з іншими, тому що ти особлива. Бажаю вам щастя :))


https://www.dlanastolatek.pl/co-moj-chlopak-we-mnie-widzi/
Прикріплення: 2455340.jpg (54.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 27.04.2019, 13:46 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Цитата
Шановні допоможіть розібратися, бо я вже невиношу то всьо. 
В мене МЧ, який нещодавно я дізналася що одружений. Він хоче бути і зімною і з своєю жінкою. А я хочу щоб він непортив ні собі життя, ні жінці своїй, ні мені. Хочу щоб оприділився вже хто для нього важливіше. Я нехочу розрушувати його сім'ю... Допоможіть що мені зробити в даній ситуації???
 
OlenochkaДата: Пятниця, 12.02.2021, 13:01 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Цитата
Не знаю навіть з чого й почать. Моя дівчина має фейкову сторінку і думає що я про це не знаю, а не хуй було оставляти телефон на зарядці, коли йдеш в душ. Я й підгледів ху із ху. Додалась до мене в друзі, переписуємось, вірт у нас такий класнючий. Певно вона хоче впіймати мене на зраді. Але мені в кайф писати їй на фейк як вона мене збуджує і в той же час дивитись як вона вдома піниться. Надула губки і мовчить, очі повні сліз. Як ви думаєте, признатись їй чи не треба?
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » ,,Що мій хлопець у мені бачить?"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом