MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Уроки як брити інтимні зони...
Уроки як брити інтимні зони...
girlorgДата: Вівторок, 05.11.2013, 21:41 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Уроки як брити інтимні зони...
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:36 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
7 правил інтимної гігієни



Ми виявляємо завидну постійність в турботі про шкіру обличчя і тіло. Однак ми можемо забувати, що ретельного і правильного догляду і уваги потребують і інтимні частини тіла. Правило 1

Ні в якому разі не застосовуйте для інтимної гігієни звичайне туалетне мило. Як ви знаєте, нормальний рівень кислотності шкіри - 5,5, а піхви - від 3,8 до 4,4. Природою передбачено підвищене окислення піхвового середовища, щоб убити шкідливі бактерії і допомогти сперматозоїдам досягти яєчника.

Мило і гелі для душу, не призначені для інтимної гігієни, середовище піхви стає лужним, допомагає зростанню патогенної мікрофлори і може перешкодити заплідненню.

Правило 2

Щоб дотриматись чистоти піхви, приймайте гігієнічний душ двічі на день. В ідеалі необхідно робити це кожен раз після відвідування туалету. Якщо у вас немає такої можливості, користуйтеся вологими серветками для інтимної гігієни. Вони не містять спирту, а очисними і зволожуючими компонентами є рослинні масла, заспокійливі екстракти лікарських трав і молочна кислота, що відновлює кислотно-лужний баланс.

Правило 3

Якщо ви користуєтеся щоденними прокладками, не забувайте міняти їх як мінімум кожні чотири години. Те, що вони вбирають, - прекрасне середовище для розмноження хвороботворних бактерій. Якщо ви схильні до алергій, не використовуйте парфумовані прокладки.

Правило 4

Під час менструацій уважно дотримуйтесь рекомендацій з користування прокладками. Рекомендації вказані на упаковці у вигляді крапельок. У перші пару днів циклу гінекологи рекомендують користуватися прокладками з чотирма - п´ятьма крапельками, далі - з двома або трьома. Зараз існують прокладки, просочені екстрактами трав, які сприяють лікуванню різних гінекологічних захворювань: запалень, збоїв менструального циклу, спайок, ендометріозу і навіть геморою.

Правило 5

Якщо ви прихильниця тампонів, нагадуємо, що використовувати їх можна тільки в перші дні циклу, коли кровотеча рясна, і міняти - кожні дві години. Якщо нехтувати останнім правилом, можна заробити пересихання піхви, подразнення слизової і швидке розмноження небезпечних мікробів. Речовини, якими просякнуті тампони, починають у великій кількості проникати в кровотік і можуть стати причиною так званого токсичного шоку.

Увага! Якщо ви лікуєте запалення піхви або шийки матки, вам не можна використовувати тампони.

Правило 6

Зверніть увагу на крем для інтимної гігієни. Лікарі-гінекологи рекомендують користуватися ним перед відвідуванням басейну або будь-якого відкритого водоймища. Такий крем знезаражує, зволожує і пом´якшує слизову, відновлює захисну оболонку піхви. Особливо крем для інтимної гігієни рекомендований жінкам після сорока, оскільки гормональний фон організму змінюється, і pH слизової стає більш лужним.

Правило 7

Носіть зручну і дихаючу нижню білизну. Модні нині трусики-стрінги красиві, але вкрай небажані, оскільки під час ходьби бактерії ануса можуть легко потрапити в геніталії. Крім цього, якщо тканина виявляється натягнутою занадто сильно, вона блокує доступ кисню до статевих органів, через що може порушитися кровообіг.

Найкраще носити білизну з натуральних матеріалів - бавовни, льону, вовни та шовку. Ці тканини відводять від тіла зайву вологу, дозволяючи шкірі вільно дихати і не створюючи сприятливих умов для росту бактерій. Мінус білизни з природних матеріалів - те, що вона швидко зношується. У той же час носити синтетичну білизну категорично не рекомендується, тому що вона перешкоджає проникненню кисню в тканини і може викликати роздратування і висип.

Доброю альтернативою є білизна з мікрофібри. Єдиний її недолік - досить висока ціна.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 19.05.2020, 13:07 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4510
Цитата
Вот никогда не понимала, почему вам так не нравятся девушки с недобритой писей,немного волосатыми ногами?Ну что тут такого, мое мнение, главное шоб не воняло,все остальное вообще не имеет значения. Вы тоже ж не идеал, достаёшь из штанов, а там лес дремучий,хуй вонючий,с сыром застояным,ну что за несправедливость тогда?Не обсуждайте нас тогда, когда запах там не Армани и не все гладко, а припали и за дело
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.02.2022, 11:43 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4510
Чи повинен чоловік оплачувати ці послуги?
 
OlenochkaДата: Четвер, 01.09.2022, 11:37 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4510
Актуально
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Уроки як брити інтимні зони...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом