MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Як доглядати за інтимною зоною дівчині?
Як доглядати за інтимною зоною дівчині?
OlenkaДата: Пятниця, 17.02.2017, 18:50 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як доглядати за інтимною зоною дівчині?

Деякі поради такого роду як догляд ви повинні знати якомога швидше. Завдяки цьому зростає ймовірність, що уникнете неприємностей, і до речі, – відвідування гінеколога не завадить.

Отже, є кілька дуже цінних правил. Ось про що треба пам'ятати в контексті догляду за шкірою інтимних зон.

Техніка миття.

Якщо у чоловіків техніка миття не має ніякого значення, то у дівчаток це питання є надзвичайно важливим. Кажучи про техніку, ми маємо на увазі напрям інтимної гігієни. А саме, дуже важливо, щоб мити в напрямку від піхви до низу. Якщо ви виконуєте зворотний рух, ви можете призвести до транслокації бактерій з ануса в піхву. А це, в свою чергу, загрожує інфекціями, запальними захворюваннями або грибковими.

Увага! Один і той же принцип стосується і підтерання після дефекації. У таких випадках має навіть більше значення.

Запозичення – ніколи, навіть від кращої подруги!

Пам'ятайте, про те щоб ніколи, ніколи не позичати ванне приладдя. Не використовуйте чужий рушник для витирання інтимних зон, ні за яких обставин не користуйтеся чужою губки. Якщо у вас немає своєї посуду, вимийте себе руками і витріть паперовим рушником.

Косметика.

Для миття інтимних зон використовуйте тільки ніжні засоби, про правильному pH. Якщо їх немає – не беріть в руки мило, тільки умийся чистою водою.

Хоча на ринку існує безліч продуктів, наприклад, ароматичні, запашні серветки або ароматизовані рідини, ви уникайте їх, як вогню. Не потрібно прекрасніше запаху "там". Якщо ти здорова, то вагінальний запах буде нейтральним. Точно такий, яким повинен бути.

Трусики і трусики.

Скажімо собі прямо – краще для інтимних зон є бавовняні труси. Одночасно відомо, що іноді вимагають створення більш елегантного спідньої білизни. Та ладно, можна іноді надіти щось більш синтетичного або сильніше, обрізане. Подбайте, про те, щоб така білизна гостювала на Тобі іноді. А на кожен день – бавовна. Нові моделі бавовняних трусиків-теж гарно!

В "ці" дні.

Догляд за шкірою інтимних зон під час менструації має виняткове значення. Насамперед, ви повинні пам'ятати про часте миття піхви. Ви можете використовувати саму воду, але робіть це як мінімум три рази в день!

По – друге, не використовуйте тампони як захист на кожен день. Вони блокують кров, завдяки чому бактерії себе добре почувають. З цієї точки зору гігієнічні серветки набагато здоровіші. Звичайно, якщо з'являється особлива можливість, зроби для мене виняток з цього правила.

Дуже важливо, щоб не тримати тампона або не ходити з брудним протягом кількох годин – на жаль, робить так багато дівчаток-підлітків (особливо в останні дні терміну). Навіть, якщо на тампоні трохи крапель, то змінити його після 4 годин.

Пробіотики.


Тобто, палички молочної кислоти. Будуть для вас ідеальним, якщо часто буває тебе різні дрібні інфекції. Запитайте в аптеці і попросіть ці вагінальні супозиторії.

Весело один на один.


Майже кожна дівчина себе мастурбує, хоча майже ні одна в цьому не зізнається. Це, однак, незначним. Важливо те, щоб ви перед мастурбацією ретельно умила руки. Ти хоч уявляєш, скільки у тебе на них бактерій і що, можливо, ви вводите для ніжної, чутливої шкіри на вагінальні інфекції? Миття рук-це дійсно основа!

Часте миття.


Хоча в цілому гігієна є дуже рекомендується, те, що занадто багато, це шкідливо! Звичайно, ви не будете здорові, якщо ви будете podmywać промежину 6 разів на день і додатково використовувати освіжаючих серветок. Душ один раз в день дійсно достатньо. Не знищити чутливої бактеріальної флори піхви!

Епіляція.


Принцип простий – не використовуйте нічого, що викликає свербіж, печіння або інші неприємні відчуття. Не користуйтеся звичайним милом для гоління себе машинкою – це майже злочин. Купити засіб для гоління, а ще краще спеціальний засіб для гоління в області бікіні. Буде м'якше, здоровіше і безпечніше.
Прикріплення: 9758990.jpg (9.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 18.10.2018, 08:51 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
Цікаві факти про жіночу інтимну гігієну - це вам не руки! 
Сьогоднішній наш список неодмінно повинен стати для вас цікавим і дуже корисним. 

Що таке жіночі статеві органи? В першу чергу – ідеально збалансована система, що не терпить необдуманих втручань ззовні. Саме тому проявляти особливу старанність, здійснюючи догляд за зовнішніми і внутрішніми статевими органами, не варто – сьогодні ми розберемося, чому, передає Ukr.Media

Візьміть на замітку, милі дами 

Сьогоднішній наш список неодмінно повинен стати для вас цікавим і дуже корисним: 

Піхва являє собою точну і збалансовану органічну систему, здатну до самостійного очищенню. У ньому переважає кисле середовище з рівнем pH не більше 4,4 одиниць, що активно протистоїть бактеріям, інфекцій і грибків. Доглядаючи за чистотою інтимної зони, краще вибирати спеціалізовані засоби, що не будуть порушувати кислотно-лужний баланс піхви. 

Чули що-небудь про навмисному спринцюванні? Якщо так, і вам його рекомендували, то ніколи не смійте займатися таким непотрібним і шкідливим заняттям. Вимиваючи, можливо, частина бруду і нечистот (з якими ваше піхву без праці би впорався самостійно), ви ризикуєте вимити і частина корисних і необхідних бактерій, що буквально кожен день «борються» за ваше здоров'я. 

Що стосується зовнішніх статевих органів – вульви, то тут гігієна та миття дуже до речі. В складках і різних впадинках або вигинах можуть збиратися органічні і неорганічні залишки і тканини. Теплої води з дитячим милом і легких рухів рук буде цілком достатньо. Розтирати до роздратування мочалкою «там» нічого не варто. 

Чули що-небудь про «бомбочках» для ванн? Будьте акуратніше і з ними. Якщо після прийому такої ванни ви відчуваєте деякі свербіж і подразнення, то уважно вивчіть складу використаного нещодавно засоби. Якщо в нього входять пригнічують кисле середовище речовини, назавжди відмовтеся від «бомбочек». 

Гінекологи радять жінкам і дівчатам назавжди відмовитися від дезодоруючих і ароматичних засобів, якщо мова стосується статевих органів. Навіть ароматизовані прокладки або тампони здатні негативно позначитися на рівні pH піхви. Наслідок – грибок, бактерії, інфекції. 

Що стосується одягу, то від синтетики, занадто тісних і незручних трусів варто відмовитися. Без доступу кисню до статевих органів виникає ризик утворення дріжджових інфекцій, що обожнюють тепло і вологу. Прикупити собі парочку бавовняних і зручних трусиків. 

Щоб уникнути подразнень і інших неприємностей, гінекологи радять не використовувати занадто часто різноманітні косметичні засоби. Наприклад, якщо ви часто застосовуєте вологі серветки, це може викликати не тільки роздратування, а й порушення кислого середовища. В крайньому випадку рекомендується вибирати серветки без запаху і з мінімальною кількістю інгредієнтів у складі. 

Підводячи підсумки, підкреслимо: чисте і зручне, бавовняну нижню білизну, підмивання не частіше разу на день, відмова від ароматизованих косметичних засобів, від спринцювання і марного подразнення піхви – те, що допоможе зберегти жіноче здоров'я. Пам'ятайте, що природа все вже продумала за вас. Не загострюйте увагу на те, що чудово обійдеться без вашого втручання і будьте здорові!

Прикріплення: 9059451.jpg (42.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Як доглядати за інтимною зоною дівчині?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом