MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Найбільші помилки під час інтимної епіляції – не роби так!
Найбільші помилки під час інтимної епіляції – не роби так!
OlenochkaДата: Середа, 03.01.2018, 15:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Видалення волосся за допомогою бритви-це найпоширеніший спосіб позбавлення від волосків. Ми підкажемо вам, як робити це безпечно і яких помилок уникати!



Навряд чи варто дивуватися, що традиційна бритва це найпоширеніший спосіб видалення небажаного волосся. Процедуру можна проводити самостійно, в домашніх умовах, з будь-якою частотою, а головне, без болю і – грошей (машинки не відносяться до особливо дорогим інвестицій).
Але метод, гоління має свої мінуси: результат швидко руйнує прискорений процес розвитку волосся (бритва, зміцнює структуру волосся), тому епіляцію потрібно часто повторювати.




Помилка 1: сухість
Нам може здатися, що видалення сухого волосся простіше – тверді волоски, більш піддаються видаленню. Немає нічого більш далекого від істини. Ведення гострої бритви по сухій шкірі може призвести до подразнень, свербіжу та печіння. 

Помилка 2: вода 
Вода сама по собі є не достатньою підготовкою. Правда, завдяки цьому бритва ковзає по шкірі набагато легше, але вода не підготує волоски до процедури. Якщо ми хочемо позбавитися від них швидко, повинні пом'якшити за допомогою мила, пінки, гелю або крему – це призводить до того, що вони стають більш чутливими до видалення. Та це не єдина перевага використання косметики під час гоління. Якщо ми відмовимося від них, після цієї процедури шкіра стає подразненою, почервонілою, а іноді і болючою. Епілятором краще всього провести тільки через деякий час після початку душу або ванни – тепла вода злегка піднімає волоски, що полегшує їх видалення, і шкіра завдяки цьому стає менш чутливою і вразливою до травм.

Помилка 3: Тупа бритва
Здасться це нелогічним, що тупа бритва може заподіяти більше шкоди в інтимній сфері, ніж гостра. Справа в тому, що зношена бритва не видаляє волоски з першого разу - іноді потрібно переміщати її по шкірі кілька разів, перш ніж ми досягнемо в міру ефект. Більш того, тупішою бритвою сильніше натискаємо шкіру, тому легше її підсікти. 

Помилка 3: Одна машинка
Для гоління інтимних місць слід виділити окрему машинку. Звичайно, простіше було б використовувати одну і ту саму бритву для гоління пахв, ніг і бікіні, але крім зручності – цей спосіб не має ніяких інших переваг. Шкіра в області інтимних місць м'якше, ніж та, яка покриває інші ділянки тіла – це вимагає окремого догляду. 

Помилка 4: у Вечірній час
Хоча,більш зручним часом для проведення процедури є вечір, наприклад, під час купання або душу, набагато краще , коли ми виконаємо його вранці. Вранці шкіра є більш пружною, а це значно полегшує гоління. Увечері, в свою чергу, судини більш чутливі до розтріскування.

Помилка 5: швидко
Якщо, ранкове гоління повинно проводитися в поспіху, з однією ногою у ванні, а другий-на автобусній зупинці, краще вже буде епіляція вечірня. Поспіх сприяє неточності, а отже - подразнення, травми і почервоніння, які можуть викликати дискомфорт протягом дня. 

Помилка 6: Епіляція і – кінець.
Поширеною помилкою жінок є завершення процедури депіляції видалення зайвого волосся. Між тим, це тільки половина! Шкіра після гоління дуже чутлива і схильна до пошкоджень – адже, захищають її волоски були видалені! Голені місця, тому слід спочатку сполоснути холодною водою, яка закриє пори і подіє пом'якшувальну дію на шкіру, а потім нанести крем, який пом'якшить її.
Прикріплення: 0066709.jpg (16.1 Kb) · 2946093.jpg (12.1 Kb)
 
XRumerTestДата: Неділя, 04.02.2024, 18:24 | Повідомлення # 2





Hello. And Bye.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Найбільші помилки під час інтимної епіляції – не роби так!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом