MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » 22 Запитання про вагітність, засоби контрацепції та секс
22 Запитання про вагітність, засоби контрацепції та секс
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 15:35 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


1. Я можу завагітніти кожного разу під час сексу і навіть під час першого сексуального досвіду. (Правда)
Не існує жодного доказу того, що жінка не завагітніє під час сексу. Вона може завагітніти як під час першого статевого акту у своєму житті, так і всіх наступних, навіть під час менструального періоду.

2. Зазвичай незахищений секс відбувається у підлітків, які вживають наркотики та алкоголь. (Правда)
Коли люди вживають алкоголь та наркотики, не має значення якого вони віку, їх судження та вчинки стають дещо нерозсудними загалом та щодо сексу зокрема. Тому цілком частими є випадки незапланованого та незахищеного сексу під час алкогольного сп’яніння та під дією наркотичних засобів.

3. Зазвичай юні тінейджери складають групу ризику молодих людей, які не використовують контрацептиви або ж використовують їх не ефективно. (Правда)
Надто юні підлітки зазвичай не планують сексуальний контакт, саме тому і не мають при собі засоби контрацепції. Також часто вони не знають, як правильно використовувати той чи інший контрацептив, та часто соромляться нагадати/примусити партнера скористатися ним. Якщо ви вважаєте, що готові мати секс, то вже напевно маєте бути готовими придбати контрацептив, говорити про нього зі своїм партнером та планувати секс зокрема.

4. Сексуальна освіта не є закликом до активного сексуального життя. (Правда)
Беззаперечним є той факт, що сексуальна освіта не є закликом до активного сексуального життя. Навпаки - отримання відповідних знань спонукають підлітків до численних дискусій та планування сексу.

5. Вагітність у дівчат до 16 років проходить без ускладнень та не є небезпечною. (Неправда)
Дівчата віком до 16 зазвичай мають більше ускладнень та потребують додаткового медичного догляду, ніж старші жінки у період вагітності та народження.

6. Презервативи можна використовувати повторно. (Неправда)
Як тільки ви дістали презерватив з вакуумної упаковки, можете використати його одразу ж або викинути. Якщо ви вже використали презерватив, він більше не може стати вам у нагоді – це вже сміття!

7. Жінці достатньо лише приймати протизаплідні пігулки під час сексу, аби уникнути запліднення. Неважливо, чи приймає вона їх регулярно, чи ні, головне – прийняти пігулку безпосередньо перед статевим актом. (Неправда)

Протизаплідні пігулки загалом розро[***]ють на основі гормонів естрогену та прогестину, які, аби діяти ефективно, мають регулярно підсилюватися. Саме тому жінки повинні приймати протизаплідні пігулки у суровій відповідності до рецепту та щодня, приблизно у той самий час. Будь-яке відхилення від загальної системи вплине на ефективність контрацепції, що може призвести до небажаної вагітності. Якщо за тих чи інших причин вам не підходить такий спосіб контрацепції, ви маєте підібрати інший спосіб контрацепції.

8. Утримання – єдиний 100% спосіб запобігання вагітності. (Правда)
Переважна більшість контрацептивів є надійним способом захисту (до 99 wacko , однак єдиний 100% захист від вагітності – це відсутність сексу взагалі.

9. Достатньо лише погляду аби розпізнати людей хворих на ВІЧ та СНІД. (Неправда)
Неможливо дізнатися про хворобу лише з зовнішнього вигляду людини. Крім того, багато інфікованих і самі не підозрюють про свою хворобу. Тому найбезпечніше для обох партнерів - пройти тест на ВІЛ та інші венеричні захворювання до початку сексуальних стосунків.

10. Якщо жінка регулярно приймає протизаплідні пігулки, вона тим самим захищає себе від венеричних захворювань, включаючи СНІД. (Неправда).
Лише презерватив може захистити від венеричних захворювань, у тому числі і СНІДу. Вживання самих лише пігулок не захистить вас від захворювань. Хорошою ідеєю є так званий подвійний захист (вживання як протизаплідних пігулок, так і використання презерватива).

11. Жінка не завагітніє, якщо одразу після статевого акту прийме душ. (Неправда)
Душ не захистить від вагітності, а лише сприятиме розвитку можливих інфекцій.

12. Анальний та оральний секс – безпечні альтернативи вагінальному сексу, тому використовувати презерватив не потрібно. (Неправда)
Підчас орального та анального сексу існує така сама загроза венеричних хвороб. Презерватив слід використовувати під час усіх видів статевого акту.

13. Жінка може завагітніти навіть, якщо її партнер вивільнить пеніс з вагіни до моменту еякуляції. (Правда)
Існує поняття «пре-еяколяція» - коли невелика кількість рідини, що містить сперму виділяється до моменту еяколяції. До того ж чоловіки не завжди можуть з точністю відчути момент еяколяції, що особливо стосується молодих чоловіків, які ще не досконало знають природу свого тіла.

14. Для молодої дівчини безпечніше мати старшого, досвідченішого партнера. (Неправда)
Зазвичай старший партнер вже мав велику кількість статевих актів та партнерів, тому вірогідність венеричної хвороби у нього все ж більша.

15. Який найефективніший спосіб захисту, чоловіка чи жінки, від венеричних захворювань?
Єдиний 100% ефективний захист від небажаної вагітності та венеричних захворювань – утримання від орального, вагінального та анального сексу.

16. Який спосіб близькості є альтернативою сексу?
Єдиної правильної відповіді на таке запитання бути не може. Можна триматись за руки, обійматися, цілуватися та займатись петингом ( сексуальна активність, яка не передбачає прямий сексуальний акт).

17. Як дізнатись, що ти готовий до сексуального життя?
Дуже важко відповісти на таке питання, адже існує багато як зовнішніх так і внутрішніх факторів: релігія, ставлення батьків, особисті переконання, які у кожного свої. Безперечним є те, що партнери повинні відкрито розмовляти про секс та його наслідки для кожного з них. Якщо партнери вирішують розпочати сексуальне життя, вони безперечно мають поділитися попереднім досвідом, зробити тести на венеричні захворювання, обрати шлях захисту від небажаної вагітності. Така розмова є, безперечно, важкою, однак обов’язковою, адже секс може залишити по собі серйозні наслідки. Якщо обидва партнери, чи хоча б один із них, не можуть говорити про секс, це означає лише одне – вони не готові до сексуального життя.

18. Коли жінка може завагітніти?
Коли дівчина досягає статевої зрілості її тіло змінюється і вона може завагітніти. Після першого ж менструального процесу тіло будь-якої жінки готове до формування плоду. Однак сам менструальний процес – це ознака того, що овуляція вже відбулася, тому молода дівчина може завагітніти і до моменту першого менструального процесу. Тому твердження про те, що жінка не може завагітніти до першого менструального процесу – невірне. Крім того, тіло дівчини, у якої ще не було менструації, є фізично не готовим до сексуального життя, тому варто утриматися від сексу аби не нашкодити своєму тілу з фізичної точки зору.

19. Якщо у дівчини був незахищений статевий акт, однак вона не завагітніла, чи може це означати, що вона безплідна?
Ні! Сексуально активна жінка, яка не використовує протизаплідні засоби, має 85% можливості завагітніти протягом одного року. Якщо вона не завагітніла, це не означає того, що вона не може чи не хоче це зробити. Якщо жінку хвилює питання успішного запліднення їй краще звернутись до лікаря.

20. Як дізнатися, що ви маєте венеричне захворювання?
Зазвичай венеричні захворювання проявляються у вигляді симптомів. Запалення у місцях вагіни та пеніса, біль, опухлості, свербіж – одні з багатьох симптомів венеричних захворювань. Однак дуже часто, люди не розпізнають симптоми або ж не мають їх загалом. Єдиний ефективний спосіб перевірки – огляд лікаря. Саме тому так важливо регулярно робити тести на венеричні захворювання, якщо ви ведете активне статеве життя.

21. Як переконати партнера використовувати презерватив?
Інколи партнери відмовляються використовувати презерватив, бо переконані, що цей запобіжний засіб знижує чутливість під час статевого акту. Важливо говорити про використання презерватива ще у період, коли ви лише плануєте сексуальний контакт, так партнерові легше зрозуміти важливість використання захисного засобу. Якщо один з партнерів відхиляє вимоги іншого щодо використання презервативу – це явна ознака того, що парі не слід займатися сексом.

22. Чи можливі довготривалі проблеми зі здоров’ям у людей, які перехворіли венеричними хворобами в юності?
Так. Часто венеричні хвороби викликають безпліддя, хронічні болі та рак шийки матки. Наприклад невчасне лікування сифілісу може сприяти розвитку хвороб серця та мозку. Аби уникнути будь-яких хвороб слід регулярно здавати тести на венеричні захворювання, як тільки ви розпочали активне статеве життя.
Прикріплення: 9772114.jpg (20.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 16:37 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Контрацепція: що краще обрати?

Нині прийом гормональних контрацептивів - найоптимальніший метод “страхування” від небажаної вагітності. З одного боку, він дає практично стовідсоткову гарантію, з іншого – допомагає продовжити молодість і віддалити менопаузу. Головне, щоб не було протипоказань і побічних ефектів, каже лікар-гінеколог.
Протизаплідні таблетки “нового покоління” містять мінімальні дози гормонів. Вони безпечні для здоров'я. 
Пігулки з одним видом гормонів - міні-пілі - приймають раз на день, починаючи з першого дня менструації, щодня у певний час, - пояснює співрозмовниця. - Найкраще - на ніч.
Якщо жінка відтягнула час наступного прийому більше, ніж на три години, протизаплідний ефект втрачається на 48 годин. Тому слід скористатися додатковими засобами контрацепції, не припиняючи прийом пігулок. 
Обережно з дозуванням
Якщо організм сприймає препарат, всі побічні ефекти повинні зникнути впродовж трьох місяців від початку прийому, - зауважує гінеколог. - Якщо цього не сталося, значить, він не підходять жінці.
Зловживання алкоголем, прийом антибіотиків, транквілізаторів і знеболюючих засобів послаблюють дію протизаплідних таблеток. У жінок, які палять, навіть можуть виникати проблеми з серцево-судинною системою. 
Приймати гормональні контрацептиви, не порадившись із гінекологом, вкрай небезпечно, - наголошує Людмила Флентей. - Одна жінка неправильно дозувала таблетки. Пила замість однієї дві на день. Це спричинило маткову кровотечу.
Втім, протизаплідні таблетки підходять не всім. І протипоказів тут більше, ніж, скажімо, у спіралі.
Якщо жінка перенесла операції на нирках або печінці, хворіє на цукровий діабет, має проблеми з печінкою, серцем, судинами, користуватися таким методом не варто, — продовжує лікар.
Альтернативою таблеткам є ін’єкції — ампулу з гормональним препаратом вводять шприцом під шкіру. Такий метод дозволяє захиститися від вагітності здебільшого на півроку.
- Також є спеціальні вагінальні кільця, - додає гінеколог. - Вони містять гормональний контрацептив, не заважають статевому життю і не створюють відчуття чужорідного тіла. 
Жінка самостійно вводить кільце в перший день місячних і залишає там на три тижні. Через 21 день його потрібно вийняти і зробити тижневу перерву. Як і решта гормональних контрацептивів, кільце має свої “мінуси”. Під час його використання не повинно бути ні болей, ні виділень з вагіни.
Презерватив безпечний, але може підвести
Презерватив - єдиний метод контрацепції, який захищає від СНІДу. Він універсальний і безпечний здоров'я. А головне - демократичний за ціною. Проте може підвести у будь-який момент. 
Якщо презерватив порвався після того, як відбулася еякуляція, слід скористатися так званою “аварійною” контрацепцією, - зазначає пані Флентей. 
За статистикою від 1 до 3% людей страждають від алергії на латекс. Але й тут не без альтернативи. Їм підійдуть презервативи з поліуретану. 
Надійність цього методу контрацепції напряму залежить від правильності його використання, - каже фахівець. - Багато людей вважають, що досить одягнути презерватив безпосередньо перед еякуляцією. Така думка - помилкова. У більшості чоловіків сперма може виділятися задовго до “фіналу”.
Інший різновид бар'єрної контрацепції - діафрагма. Це - прилад на зразок ковпачка, куди кладуть трохи сперміцидної пасти або гелю. 
Діафрагму одягають на шийку матки за годину перед статевим актом і через шість годин знімають, - пояснює лікар. 
Підбір і початкове встановлення діафрагми робить гінеколог. Якщо дотримуватись усіх правил, діафрагма ефективна і безпечна. Вона захищає шийку матки і попереджує її ерозію, а також оберігає від деяких недуг, які передаються статевим шляхом. 
Поки діафрагма всередині, жінкам не можна підмиватися. Інакше знизяться протизаплідні властивості, - наголошує співрозмовниця. - Вийнявши діафрагму, її слід ретельно вимити з милом, висушити і зберігати у спеціальному розчині.
Слід пам'ятати, що різні моделі діафрагм мають свій термін використання. 
Використовувати її частіше, ніж три-чотири рази на тиждень, не можна. А в “критичні дні” - заборонено взагалі, - розповідає лікар. 
“Перестояна” спіраль призводить до ускладнень
Внутрішньоматкова спіраль - хороший вибір для жінок, які мають постійного партнера, ведуть регулярне статеве життя і не можуть приймати протизаплідні таблетки. Найкращий час для її встановлення - останній день місячних або перші шість тижнів після пологів. 
Зазвичай такий метод контрацепції обирають жінки, які вже народжували і не планують завагітніти в найближчі роки, - веде далі фахівець. - Гінеколог вводить спіраль у порожнину матки на термін від трьох до чотирьох років. Процедура займає дві-три хвилини. Більшість жінок переносять її легко і не відчувають болю.
“Перестояна” спіраль може призвести до ускладнень: болей і кровотеч під часстатевого акту, підвищеної кількості виділень у “критичні дні”.
Спіраль – це, так би мовити, стороннє тіло, — каже Людмила Флентей. – Вона привідкриває шийку матки, і туди може потрапити якась інфекція.
Хронічний запальний процес часто поширюється на маткові труби, а згодом навіть може спричинити безпліддя. Інша небезпека — позаматкова вагітність. 
Спіраль не захищає від інфекційних недуг, які передаються статевим шляхом, - продовжує лікар. - Якщо в жінки є деформація або розриви шийки матки, спіраль може опуститися в шийку і там “зупинитися”. Своєї дії вона, відповідно, вже не має.
Такий метод контрацепції не підходить жінкам, які ще не народжували, мають запальні процеси, пухлини яєчників і матки, при ерозії і глибоких розривах шийки матки.
Також є комбіновані спіралі з гормональним препаратом, - додає гінеколог. - Вони допомагають запобігти небажаній вагітності і приводять у норму менструальний цикл.
Головний недолік - фактор часу
Так звана “місцева” контрацепція - максимально проста в застосуванні. Це - хімічні препарати, які не пошкоджують тканин вагіни. Хоча їхня форма може бути різна, суть одна: блокування сперматозоїдів. 
Пінки, пасти і гелі вводять у вагіну за допомогою спеціального аплікатора безпосередньо перед статевим актом. А свічки і таблетки - за 20-30 хвилин, щоб вони встигли там розчинитися.
Сперміциди  з антибактеріальними компонентами захищають від деяких недуг, які передаються статевим шляхом, - розповідає лікар. - Їх можна придбати в аптеках без рецепта і використовувати без попередньої консультації з лікарем. 
Втім, головний недолік сперміцидів - фактор часу. 
Їхня ефективність нижча, ніж у гормональних контрацептивів, - каже гінеколог. - А застосування може спричиняти відчуття дискомфорту як у жінки, так і в її партнера. Сперміциди можуть викликати алергічні реакції, виділення з вагіни або посилюватися сухість слизової.
Календарний метод часто дає збої
Природні методи запобігання вагітності - малоефективні. 
Перерваний статевий акт - найненадійніший з усіх методів контрацепції, якщо його взагалі можна так назвати, - зауважує співрозмовниця. - У багатьох чоловіків виділення сперми починається задовго до “фіналу”. Цей процес неможливо відчути і втримати під контролем. За статистикою, 80% жінок, які  завагітніли “випадково”, оберігалися саме за допомогою перерваного статевого акту. 
Календарний метод можуть дозволити собі лише жінки зі стабільним менструальним циклом. Його суть - обчислення “безпечних” днів. 
При 28-денному циклі овуляція переважно настає на 14 день, після чого яйцеклітина живе 24 години. Якщо її не запліднитив цей період, вона гине, - пояснює лікар. - Тож приблизно з 16 дня до початку місячних ймовірність завагітніти - мінімальна. У першій фазі циклу (особливо у перші два-три дні) і під час менструації вона теж практично дорівнює нулю.
Ризик різко зростає ближче до середини циклу. Адже сперматозоїди можуть жити в статевих шляхах жінки досить довго. Наприклад, якщо статевий акт припав на десятий день, сперматозоїди здатні дотягнути до 14-го і запліднити яйцеклітину. 
Цей метод часто дає збої, - каже Людмила Флентей. - Його ефективність - дуже низька. 
Якщо жінці більше тридцяти п'яти, вона уже виховує як мінімум двоє дітей і не планує більше народжувати, можна зробити хірургічну стерилізацію. Йдеться про перев'язвування маткових труб. Втім, така операція - незворотня.

Прикріплення: 3490889.jpg (40.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 03.06.2018, 14:06 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Тест на вагітність – як його робити і прочитати?

Прикріплення: 0132441.jpg (129.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 26.06.2018, 09:27 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Захист при непередбачених обставинах - екстрена контрацепція



Засоби екстреної контрацепції призначені для запобігання небажаній вагітності і допомагають уникнути аборту в ситуаціях, коли інші методи (бар'єрна контрацепція, протизаплідні таблетки, пластирі) вже неефективні.
Йдеться про випадки незахищеного або невдалого перерваного статевого акту (при попаданні сперми в піхву або на зовнішні статеві органи), пропуску прийому протизаплідних таблеток, при пошкодженні або зісковзуванні презерватива, після сексуального насильства.
Сьогодні застосовують два види екстреної контрацепції - внутрішньоматкові спіралі та спеціальні таблетки.
Перший метод визнаний достатньо ефективним: внаслідок хімічної реакції сперма пошкоджується до її контакту з яйцеклітиною. Спіраль можна встановити протягом п'яти днів після статевого акту, вона забезпечує тривалий захист (до 10 років), однак її не рекомендують жінкам, які не народжували.
На початку 70-х років минулого століття були синтезовані таблетки, що містять гормони естроген і прогестин. Внаслідок їх застосування в організмі відбувався гормональний "бунт", в результаті якого вагітність не наступала. Але використання таких засобів призводило до порушення менструального циклу, кровотеч, тому в даний час у зв'язку з ризиками для репродуктивної функції цю комбінацію не застосовують.
Крім того, з контрацептивною метою використовуються похідні гормонів естрогену (етинілестрадіол) і прогестіна (левоноргестрел). Зокрема, левоноргестрел пригнічує овуляцію і перешкоджає переміщенню сперматозоїдів, однак неефективний, якщо процес імплантації заплідненої яйцеклітини вже почався, крім того, засіб має чимало протипоказань (наприклад, хвороби печінки і кишечника, непереносимість лактози) і побічних реакцій (жінки скаржаться на збої менструального циклу, швидке збільшення ваги).
У 1980-х рр. французькі вчені почали працювати над розробкою антигестагенів, які блокують дію прогестерону - "гормону вагітності" - на рецепторному рівні.
Часто вживаним сьогодні антигестагеном є міфепристон.
Міфепристон - діюча речовина препарату Гінепрістон. Таблетки від вагітності Гінепрістон підвищують скоротливу здатність міометрія (м'язового шару матки), гальмують наступ овуляції і запобігають імплантацію заплідненої яйцеклітини. Їх рекомендовано приймати протягом 72 годин після статевого акту з дотриманням інтервалу дві години до і дві години після вживання їжі. Можливе використання в будь-якій фазі менструального циклу.
Ефективність таблеток встановлена ​​в ході клінічних досліджень, вони не викликають настільки виражених побічних реакцій у порівнянні з левоноргестреловмісними препаратами. Однак не варто забувати, що Гінепрістон - засіб екстреної контрацепції і не підходить для регулярного застосування. Екстрена контрацепція - тільки для виняткових випадків. Крім того, є протипоказання для прийому препарату: період грудного вигодовування, анемія, порфірія, надниркова, ниркова або печінкова недостатність, запальні гінекологічні захворювання, астма в тяжкій формі, тривале лікування глюкокортикостероїдами. Консультація лікаря - обов'язкова. Також слід пам'ятати про те, що Гінепрістон, як й інші подібні засоби, не захищає від статевих інфекцій.
Прикріплення: 3337312.jpg (9.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 07.07.2018, 10:35 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Підкажіть будь-ласка якщо незайматись сексом 2-3 роки чи можна знову стати целкою?

Ні. Нащо вона тобі впала,мало одного разу відмучилась((
Якщо так сильно прешся щоб бути целочкою зроби операцію.....
 
OlenochkaДата: Середа, 07.11.2018, 22:44 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4513
Контрацепція.

От як можна не користуватись?? Не розумію.
Не користуватись контрацепцією можуть пари, які в принципі не планують вагітність, але в разі її настання - дитина буде бажаною. 
В інших випадках - то калічення нервової системи і власної еректильної функції
 
OlenochkaДата: Вівторок, 11.12.2018, 21:01 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4513
Кароче така ситуація,через 2 тижні мені виповниться 16 років)))я ще не мала хлопця але є один який подобається вже 4 місяці)) я собі часто уявляю як з ним...ну ви розумієте,але я ще навіть не цілувалася нізким)))думала здурію...скажіть що зі мною? 
Гормони - сексуальне дозрівання
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.09.2019, 15:08 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4513
Я ще не бачив дівчинку яка б погодилася на секс без поцілунків :)
 
OlenochkaДата: Субота, 28.11.2020, 01:22 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4513
З дівчиною потроху вносимо розмаїтість в сексуальне життя, на днях запланували похід в сексшоп. Але чого я хочу найбільше, так це, щоб за наших сексом спостерігали! І неважливо, дівчина чи хлопець. Було б цікаво спробувати такий собі м'який свінг - зайнятися сексом у присутності іншої пари, поки вони самі трахаються.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 08.03.2021, 09:35 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4513
Цитата
​​Самый опасный способ секса можно попробовать в Гонконге. Интим происходит в лодке. Во время полового акта проститутка опускает голову в воду, а клиент проникает в нее сзади. Когда девушка начинает захлебываться, то в ее влагалище происходят спазмы, которые приносят особое удовольствие. Главное здесь — во время вытащить девушку из воды.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 22.03.2021, 09:37 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4513
...секс після сварки супер солодкий та пристрасний? чому ж так відбувається? психологи вважають, що кожна сварка викликає відчуття втрати людини, який призводить до викиду гормонів, а коли настає примирення - виходить емоційний вибух, як ніби ми знову знаходимо дорогу людину, без якої жити не зможемо. Адреналін, який з'являється в крові в цей момент, діє на людський організм, як сильний афродизіак: тіло стає надчутливої ​​до будь-якого дотику і посилюється збудження.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 22.03.2021, 09:38 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4513
Черговий бред, начитаються в інеті всякої ...йні, а потім приводять це за факт, не можна у таких питаннях все узагальнювати і застосовувати як правило до всіх людей, так як кожна людина є індивідумом, і скільки є людей, стільки різних розвитків ситуацій може бути...
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.07.2021, 10:04 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4513
Продовження))
Секрет шостий:секс покращує пам'ять і сприяє концентрації. Як було доведено, дані позитивні зміни відбуваються внаслідок того, що процес статевого контакту покращує кровообіг, і таким чином, мозок та інші внутрішні органи тіла швидше отримують кисень, що міститься в крові.

Секрет сьомий:найкращим віком для початку статевого життя вважається приблизно вісімнадцять-двадцять років, а «верхнього порогу» у інтимної сторони життя просто не існує.

Секрет восьмий:секс сприяє відвертості. Як показали недавні дослідження, якщо у пари, що постійно живе разом все добре «в ліжку», то, як правило, у таких людей немає секретів один від одного, і відверті розмови на будь-які теми даються партнерам з легкістю.

Секрет дев'ятий:секс — чудовий подарунок для вашого сексуального партнера. Якщо хочете «нагородити» або «заохотити», то найкращим подарунком може стати ніч або кілька годин пристрасного і ніжного сексу. Дуже добре, якщо при цьому враховуються всі бажання і фантазії.

Секрет десятий:якісне інтимне життя — одна з трьох найважливіших причин, по якій пари починають або продовжують вести спільне життя, закриваючи очі на багато недоліків один одного.

Секрет одинадцятий:секс є найбільш популярною насолодою в світі. Згідно зі статистикою, з запропонованого списку насолод, такого як: смачна їжа, прогулянки в цікавому \ красивому місці, комп'ютерні ігри, відвідування концерту \ вистави та інтимних стосунків з бажаним партнером, більше 55% повнолітніх чоловіків і жінок вибирали саме інтимні стосунки.

Секрет дванадцятий:середня тривалість нормального статевого акту, включаючи прелюдії — десять-п'ятнадцять хвилин.

Секрет тринадцятий:як правило, середньостатистичній парі досить інтимних контактів від чотирьох до двох разів на тиждень, однак задоволені частотою свого статевого життя тільки близько 40% чоловіків і приблизно 60% жінок.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 03.08.2021, 10:21 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4513
СЕКС ИГРУШКИ добавляют «перца» в постели!

Хочу поделиться с тобой своим ТОПом секс-игрушек! Я вообще убеждена, что, вместо всех этих бесполезных ювелирных украшений, либо же в перерывах между ними, мужчине просто необходимо дарить своей девушке секс-игрушки. Разной формы, размеров, форм-факторов и для разных мест!

Вообще, чтобы разнообразить постельные дела существует множество способов, но секс-игрушки, это самый простой, универсальный и самый действенный из всех!

Особенно, если секс «закис» и превратился в рутину.

Этот список, просто must have, покупай любую, ты не прогадаешь, итак:

1. Вибратор (массажер) для клитора. Ты наверняка знаешь, что клиторальный оргазм - самый простой, но для его достижения нужна стимуляция клитора, и девушке приходится наяривать его рукой, это сбивает с вайба и зачастую не дает полностью насладиться процессом. И такой вибратор - это лучшее, что ты можешь ей подарить!

2. Тренажер Кегеля. Большинство девушек даже не представляют себе, что это за волшебная штука, и насколько она может улучшить яркость ощущений во время секса. Да и тебе будет приятнее, ведь у девушки появится возможность играть мышцами... Аж сама завелась 

3. Анальная пробка/шарики/елочка в идеале, с вибрацией. Если девушке нравится, когда во время секса ты пальчиком шарудишь в ее анусе, то смело бери!

С пространств интернета
 
knopaДата: Середа, 24.08.2022, 23:43 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 763
https://youtu.be/AsaRet2rnwE
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » 22 Запитання про вагітність, засоби контрацепції та секс
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом