MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Тест на вагітність – як його робити і прочитати?
Тест на вагітність – як його робити і прочитати?
OlenochkaДата: Неділя, 03.06.2018, 13:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Теоретично це простіше простого – ви підозрюєте що вагітні, купуєте тест, кілька крапель і все. Але на практиці бувають ситуації, коли тест на вагітність дає помилковий результат, і це через неправильне його проведення. Дізнайтеся, як його правильно виконувати. І нехай це знання знадобиться вам як можна рідше ;-).



І все це насправді для того, аби позбутися сумнівів. Іншими словами – щоб після виконання тесту не думати: „А може все-таки? А якщо я зробила щось неправильно? Можливо, я вагітна?". Це все мене бісить, так що краще зробити все так, як потрібно, і зітхнути з полегшенням. Або почніть збирати пелюшки.

Як працює тест на вагітність?

Для початку цікавий факт. Чи знаєте ви, як працює тест на вагітність? Він визначає в сечі гонадотропін хоріонічний, який виробляється ембріоном після зачаття в матці. І тут дуже важлива річ – потрібен час перш, ніж зародок почне розвиватися, тобто протягом декількох днів після статевого акту, тест не виявить цього важливого гормону. Саме тому, для отримання 100% результату, виробники рекомендують виконувати тест в дні затримки менструації. Раніше тест може показати негативний результат... навіть, якщо ти вагітна. Поспіх не дасть вам нічого, окрім меншої кількості грошей в гаманці!

Як зробити тест на вагітність?

Начебто просте питання, але, від підготовки до виконання тесту і правильного його виконання, може залежати його ефективність у виявленні вагітності.

Перевірте термін придатності тесту на вагітність,
Тест повинен бути дійсний. Якщо дата минула кілька місяців тому, це може показати негативний результат. Все через протікаючі в ньому хімічні реакції.

Використовуйте ранкову сечу.
Так, ми знаємо, якщо ви його вже купили, то це спокушає, аби зробити його тут і зараз. Ти дуже нетерпелива? Купи їх два. І один зроби з ранкової сечі. Причина проста – концентрація гормону вагітності тоді є найвищою. Може бути так, що вечірній тест не покаже ще нічого, а вже ранок – покаже блідо-червону риску.

Як читати тест на вагітність?
Вам здається що це смішно? Так от, знай, що багато дівчат вже думали, що результат позитивний, а виявилося по-іншому. А так: одна риска – це відсутність вагітності. Дві рисочки – вагітність. Відсутність будь-якої позначки не означає, що ти не вагітна, але і те що вагітна теж ні, тест зіпсований і доведеться купувати ще один.

Дуже важлива примітка: позначки можуть відрізнятися інтенсивністю кольору. Простіше кажучи: якщо одна риска є бордова, а друга яскраво рожева – то так, ви вагітні. За кілька днів, друга риска теж буде темна. На тесті негативнім не може бути ніякої іншої лінії!

Пам'ятайте, що лінія яка відповідає за вагітність повинна бути пофарбована рожевим кольором. Іноді дівчата в жаху, тому що вони бачать кремову лінію, щось на кшталт "місце на лінії" – іноді видно тільки під певним кутом. Це не вагітність. Лінію, яка вказує на вагітність видно під будь-яким кутом і не треба її шукати. Хоча і може бути блідою.


Не читайте результат тесту на вагітність після п'яти хвилин
Ох, скільки вже було випадків, коли дівчина витягала тест із сміттєвих баків після години аби знову перконатися! Не роби цього, – після п'яти хвилин по проведенні тесту відбуваються в ньому, різні хімічні реакції і можуть дати результат помилково-позитивний.

Повторіть тест на вагітність
А варто це зробити в двох випадках. Перший – коли тест показує негативний результат, а вже другий тиждень немає менструації. Варіант другий – результат позитивний. Завжди варто перевірити, чи другий тест це підтвердить.

Так, на всякий випадок – сама купуй тест
Ще кілька років тому я могла б без проблем взяти тест від подруги і з повною впевненістю його провести. На жаль, зараз вже не так. На ринку з'явилися тести, які служать для жартів", які виглядають як звичайні, але завжди покажуть позитивний результат, навіть, якщо полиєш їх звичайною водою. А якщо ваші друзі мають почуття гумору... то все це може бути так, як у Галі:

– Моя подруга знала, я боюся, що можу бути вагітною. Одночасно вона думала, що я панікую, бо приймаю таблетки. В мене, справді була затримка! Я соромилася купити тест, таким чином, вона запропонувала, що зробить це сама. Після двох днів вона принесла його в школу, а я пішла в туалет. Коли я побачила дві рисочки, я думала, що втрачу свідомість. Мені стало погано, я почала ревіти в цьому туалеті. Я вийшла, щоб сказати їй про це, а вона... вона почала дико сміятися. Вона сказала мені, який тест вона мені дала, а потім дала мені справжній, з аптеки. Він був негативний.Я відчула полегшення, але так і не говорила з нею кілька днів. Тільки сьогодні, через півроку, мені здається що це смішно, – з усмішкою додає Галя.

Тому на всяк випадок, зроби тест і дотримуйтеся наших порад. Бажаємо вам тільки негативних результатів .

 Коли робити тест на вагітність?
Ціна тесту на вагітність
 
АнонімноДата: Субота, 30.06.2018, 23:39 | Повідомлення # 2





Допоможіть! У мене маленькі кров'янисті виділення. 13 день циклу. У період двох-трьох тижнів тому приймала Ескапел. Після прийняття таблетки через декілька днів розпочалися місячні. Хоча це був 13-15 день циклу. Ці виділення це щось погане? Вони свідчать про вагітність??.

Повідомлення відредагував Olenochka - Неділя, 01.07.2018, 00:29
 
OlenochkaДата: Понеділок, 02.07.2018, 15:02 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Виділення про вагітність не свідчать!

http://knopa.info/forum/89-5081-1
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Тест на вагітність – як його робити і прочитати?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом