MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Мій хлопець не хоче використовувати презервативи!
Мій хлопець не хоче використовувати презервативи!
OlenkaДата: Вівторок, 27.12.2016, 02:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ви прийняли рішення – хочете почати статеві відносини, а перед вами важливий перший раз. Здавалося б, що не залишається нічого іншого як визначити час... але з'явилася проблема.  Хлопець не погоджується на "гумку". Що робити коли хлопець не хоче використовувати презервативи?



Проблема дуже серйозна. І йдеться вже не тільки про звичайний "секс", але і те що відсутність захисту може вплинути на все ваше життя. Бо ж так і буде, якщо ви станете батьками, або якщо виявиться що він є носієм якоїсь хвороби, і ви заразилися. У будь-якому випадку відповідь на таке питання не може бути просто "Ну гаразд, спробуємо без і як це буде" – "якось буде" зазвичай означає величезні проблеми.

Як переконати його використовувати презерватив?

Ідеальним виходом було б, однак, переконати партнера для того, щоб ви скуштували секс в prezerwatywie. Як це зробити?
Не засмучуйся!
Якщо робити розгін, то може і стане краще, але не принесе ніякого результату. Таким чином, замість того щоб підняти тривогу, спокійно поговоріть зі своїм хлопцем і поясніть йому причини, за якими така форма захисту-це важливо для вас. Скажи про те, що ви знаєте про захворювання, що передаються статевим шляхом – може це його переконає.
Сформулюйте плюси гумки
Або презервативи можуть мати якісь плюси? Звичайно? Для початку – гарний запах. Ви можете придбати модель з запахом полуниці, який, по всій ймовірності, видасть неприємний запах латексу. Існують також презервативи в приквітками або ті, які затримують еякуляцію – це теж важливо!
Постав ультиматум
Якщо максимальну безпеку є для вас дуже важливо і ви просто не уявляєте собі сексу без презервативів, постав хлопцеві просто ультиматум – або секс з гумкою, або... ніхто. Повірте, це не страшна річ, яку ви йому зробите! Мова йде про ваше здоров'я і нехтування його не може заступити того, що кому-то "не відповідає". Крім того, вступаючи всупереч своїм переконанням, і так не знайдеш задоволення в сексі – ти думала про все те, що може статися.
А може бути протизаплідні таблетки якщо хлопець не хоче в презервативі?Звичайно, варіант також гормональні таблетки. І якщо хочете погодитися на не в рамках відмовитися від презерватива і бажання оберігання від вагітності, то можна піти до гінеколога за рецептом лікаря (і, безумовно, це краще, ніж секс без оберігання!). Однак пам'ятайте, що таблетки ні в якому разі не захищають від захворювань, що передаються статевим шляхом.
Прикріплення: 8164354.jpg (26.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 03.01.2018, 15:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Щас на кожному кроці говорять про секс в призирвативі, з свого дозвіду скажу що було багато дівчат з якими був секс і ніколи ним некористувався тому що думав про максимум насолоди а не про болячки, а дівчина яка завагітніла на даний момент моя дружина, я її непокинув а ніс відповідальність за свої дії. Так що не в призирвативі щастя.

Прикріплення: 7145920.jpg (35.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 12.07.2018, 21:07 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Не виношу секс в презервативах, у мене на них немов алергія, відразу починається свербіж. Але щоб подруга не залетіла доводиться захищатися, може у когось було подібне? Був у лікарні сказали немає алергії. Може це щось ще?

Чувак використовуйте вагінальні свічки вони мають ту ж дію, але не викликають алергії і дискомфорту...
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Мій хлопець не хоче використовувати презервативи!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом