Вірші про кохання
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:13 | Повідомлення # 1 |
| Блог > Коментарі до замітки Наступна замітка » вірші про кохання ***** Її волосся біле-кучеряве, І запах в неї притягучий- До нестями сексуальний, А на обличчі-очі, ясні і прозорі, В яких є погляд, ніжний-загадковий, Солодкі губки, посмішка красива, І це усе про Тебе моя дівчина мила!
Вірш про кохання №1
ПРО НАС Любов жива у нас з тобою, Гуляли сніжною зимою, Ішли по вулиці щасливі, Ще зовсім юні і красиві. У парі добре,ми це знали І ранок разом зустрічали, Були хорошими стосунки, Розмови теплі,поцілунки. Весною квіти дарував, Тебе ласкаво обнімав. Високо в небі зорі ясні Недовго сяяли і гасли. Пливли у човнику рікою, Заснули тихо під вербою. І схожий сон приснився нам, Що ми заходимо у храм. У ньому тиша,світло ясне, Палає свічка і не гасне. І гарний ангел нам сказав: ПОБУДТЕ ТУТ,Я ВАС ЧЕКАВ.......
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 2 |
| Забуваю я поволі твої очі,
Забуваю я твою усмішку.
Сиджу сама я до самої ночі
І проклинаю свою долю грішну.
Вернути час хотіла би назад,
Коли вперше я тебе зустріла.
У цьому дні багато я б чого тоді змінила.
Мажливо це так Бог мене карає,
Що так сильно закохалась. Я тебе люблю!
А може це дар такий мені Він посилає,
Бо знаю заради кого в цьому світі я живу.
Лиш одного я не можу зрозуміти.
Чому наші дороги розійшлись?
Чому усі ті наші мрії,
Полетіли назавжди у холодну вись.
Та всеодно я дякую тобі,
Що научив мене кохати.
Як сильно я тебе люблю.
Та жаль, ти цього не можеш знати.
Зараз ти далеко.
У кожного з нас різне життя.
Напевне і різні у нас долі
І різні погляди у майбуття.
А я лиш кільки мрію зараз про одне:
Я мрію так тебе зустріти.
Вернись коханий, я тебе прошу!
Не можу я без тебе жити!
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 3 |
| Колись не знала, як це так кохати?
Що це за таке дивне почуття?
Не могла повірити, що люди від щастя уміють літати.
Не могла зрозуміти, що кохання - життя.
Кохання - це те ради чого живемо.
Це те ради кого увись летемо.
Кохання - це пісня, якої всім слухати треба.
Кохання - це те, що за гроші не купить ніхто.
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 4 |
| Здається, я жити навчилась без тебе,
Навчилась літати, але уже не високо.
Але як мені зараз до тебе треба.
Як хочеться пірнути у наші почуття глибоко глибоко.
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 5 |
| Боюсь сказати, що люблю.
Боюсь признатись, що кохаю.
Мовчу, вже скіль літ мовчу,
І інколи вдавала, що не помічаю.
Як хочеться тебе побачити ще раз,
Поглянути у твої чорні очі.
І казати тобі кохаю і люблю!
Я готова щодня і щоночі.
Як хочеться той час повернути назад,
Як хочеть, щоб ти як колись дарував мені рози.
Та жаль, усе пройшло,
Від нашого щастя зостались тільки сльози.
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:21 | Повідомлення # 6 |
| Я чув, ти знаєш - Як серце калатає. Я чув, ти знаєш - Де сонце встає. Я чув від тебе - Теплі слова любові - Все було як у снові. Я чув, пристрасті шепотіння в тиші. І важкий подих тіл, Ти чуєш - я не забув, я не зміг! Куди завели нас кроки наших мрій. Серце сліпе, сльози гіркі!
Я чув ти пам’ятаєш - Серед натовпу очима шукаєш. Я чув говорили мені - З часом, почуття приходять справжні!
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:21 | Повідомлення # 7 |
| Все повітря вже просякнуте тобою, Тут і там ми чуєм присмак твій Але ні, не здамся я без бою, Не забереш ти мене, нахабний змій! Люди всі сміються вже крізь сльози, Та ніхто не ставить цьому край В думках у кожного свої шалені грози, І кожен знає тільки фразу "Дай"! Ти полонив весь Всесвіт, всю планету, Куди не глянь - кругом твоє ім"я То що ж, не буде твого тут банкету, Одним із ворогів тут буду я! Всі ми живемо поруч із тобою, І кожного то десь всередині болить А ти все колеш гострою іглою, Не відступаєш ти на жодну мить. Ні, тут не будеш святкувати, Ні, ти не бажаний нам гість... Ми звикли Лицемірством тебе називати, А ще твоїх спутників - Заздрість та Злість...
|
|
| |
natali | Дата: Понеділок, 10.09.2012, 10:21 | Повідомлення # 8 |
Administrator
| Кохання меж немає Кохання живе… Кохання вмирає… Кохання солодким медом буває! А потім отруйним ядом згасає Кохаєш…Те що було,чого не було Усе памятаєш, вірші свої читаєш Щось шепочеш, щось питаєш З темрявою своє життя єднаєш Просиш його прийти А він…Він забуває,що зробити має В її серці кохання згасає І болю там вже намає Тільки одна зима пісню стару напіває!
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 11.09.2012, 17:44 | Повідомлення # 9 |
| Так ніхто не кохав. Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання. В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання..
Дише тихо і легко в синяву вона, простягає до зір свої руки... В день такий на землі розцвітає весна і тремтить од солодкої муки...
В’яне серце моє од щасливих очей, що горять в тумані наді мною... Розливається кров і по жилах тече, ніби пахне вона лободою...
Гей, ви, зорі ясні!.. Тихий місяцю мій!.. Де ви бачили більше кохання?.. Я для неї зірву Оріон золотий, я — поет робітничої рані...
Так ніхто не кохав. Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання. В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання..
Дише тихо і легко в синяву вона, простягає до зір свої руки... В день такий на землі розцвітає весна і тремтить од солодкої муки... В. Сосюра Оце кохання Коли моя рука, то тиха, то лукава, В промінні сну торкнеться губ твоїх І попливе по шиї і, небавом, Зплеча на груди, із грудей до ніг ...
Коли твоя рука, солодка, ніби слава, Червонооким пальчиком майне Влимонній тиші і коли мене У темну глибину поверне темна слада
У білій лодії тоді ми пливемо По водах любощів між берегами ночі: І голоси у гніздах ластівочі Стихають тихо ... Золоте кермо
Заснулої хмарини понад полем, І спить рука в руці, і на щоці Краплина щастя, виказана болем, До ранку світиться ...
Микола Вінграновський Любима Як би ти знала Люба моя, Як сильно тебе я люблю, I не знаю киця мила, Як без тебе я проживу.
Весь час коли був я з тобою, Так добре було менi, А зараз моє серце покою немає, I дуже сумно на душi.
Не сплю, не їм i не гуляю, Не знаю, що робить менi, За тобою сильно я скучаю, I часто ти приходиш у вісні.
Не знаю чи полюблю, Когось ще так як тебе, I нiколи тебе не розлюблю, Рiдне сонечко Ти моє. Из жизни можно прошлое стереть.
Сейчас любовь - смысл всего навек.
За это можно жить и умереть.
Для этого родится человек.
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 11.09.2012, 17:45 | Повідомлення # 10 |
| Життя іде і все без коректур. І час летить, не стишує галопу. Давно нема маркізи Помпадур, і ми живем уже після потопу. Не знаю я, що буде після нас, в які природа убереться шати. Єдиний, хто не втомлюється, – час. А ми живі, нам треба поспішати. Зробити щось, лишити по собі, а ми, нічого, – пройдемо, як тіні, щоб тільки неба очі голубі цю землю завжди бачили в цвітінні. Щоб ці ліси не вимерли, як тур, щоб ці слова не вичахли, як руди. Життя іде і все без коректур, і як напишеш, так уже і буде. Але не бійся прикрого рядка. Прозрінь не бійся, бо вони як ліки. Не бійся правди, хоч яка гірка, не бійся смутків, хоч вони як ріки. Людині бійся душу ошукать, бо в цьому схибиш – то уже навіки.
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 13.09.2012, 17:11 | Повідомлення # 11 |
| Ну скажи, хіба не фантастично, Що у цьому хаосі доріг Під суворим небом, Небом вічним, Я тебе зустрів і не зберіг? Ти і я - це вічне, як і небо. Доки мерехтітимуть світи, Буду я приходити до тебе І до інших йтимуть Горді. Ти. Як це все буденно! Як це звично! Скільки раз це бачила Земля! Але ми з Тобою... Ми не вічні. Ми з тобою просто - Ти і Я... І тому для мене так трагічно Те, що ти чиясь, а не моя. В.Симоненко
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 26.04.2013, 23:48 | Повідомлення # 12 |
| .. й цілує - мов шльондру : між очі, між губи, між груди... й лишає на тілі небесні розводи пальцями. тату їй на шкірі - слідами пилюки та бруду і сниться ночами. даремно. він сам закохався закохався без тями..
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 30.04.2013, 19:28 | Повідомлення # 13 |
| шукай себе в його відбитках пальців, немов криміналіст чиїсь гріхи, кохай його, його! не тих зухвальців, що клялись бути поруч на віки.
шукай його в сумних нічних готелях, шукай його в безоднях цигарок, слідам спокуси на чужих постелях, ти не нервуй, для тебе це урок
знаходь себе в його терпких цілунках, і розумій що ти тепер одна, любов ж шукай в духовних подарунках, а не в пляшках дешевого вина.
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 21.05.2013, 19:19 | Повідомлення # 14 |
| Лорна Ніжина ..а секс із мозком в тупих пизд, і в цім вірші нема моралі.. ненавиджу таких дівчат, що цноту на айфон міняли..
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 03.06.2013, 19:12 | Повідомлення # 15 |
| інтимно? та що ви взагалі знаєте про інтим. інтимно - це коли його пальці шукають її руку, коли ви випадково торкнулися, ледь- ледь, але торкнулись плечима, і, аж самим, стало від того незручно. інтимно - коли вона усміхається лиш від згадки про нього і мурашки шкірою, або коли він, прокидається від того, що вона йому снилась і лежить, щасливо втупившись в стелю. коли вона плаче, бо він не подзвонив, а він майже плаче, бо тепер вже пізно і вона вже напевно спить. в такі моменти не можна підглядати, бо це справді стосується лише двох. от що таке інтим, а не ваш банальний секс, який ми всі звикли ним називати.
|
|
| |