| 

Вірші про кохання
				 | 
 | 
| girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:13 | Повідомлення # 1 |  

| Блог > Коментарі до замітки   Наступна замітка »   вірші про кохання   *****   Її волосся біле-кучеряве,   І запах в неї притягучий-   До нестями сексуальний,   А на обличчі-очі, ясні і прозорі,   В яких є погляд, ніжний-загадковий,   Солодкі губки, посмішка красива,   І це усе про Тебе моя дівчина мила! 
   Вірш про кохання №1 
   ПРО НАС   Любов жива у нас з тобою,   Гуляли сніжною зимою,   Ішли по вулиці щасливі,   Ще зовсім юні і красиві.   У парі добре,ми це знали   І ранок разом зустрічали,   Були хорошими стосунки,   Розмови теплі,поцілунки.   Весною квіти дарував,   Тебе ласкаво обнімав.   Високо в небі зорі ясні   Недовго сяяли і гасли.   Пливли у човнику рікою,   Заснули тихо під вербою.   І схожий сон приснився нам,   Що ми заходимо у храм.   У ньому тиша,світло ясне,   Палає свічка і не гасне.   І гарний ангел нам сказав:   ПОБУДТЕ ТУТ,Я ВАС ЧЕКАВ.......
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 2 |  

| Забуваю я поволі твої очі, 
   Забуваю я твою усмішку. 
   Сиджу сама я до самої ночі 
   І проклинаю свою долю грішну. 
   Вернути час хотіла би назад, 
   Коли вперше я тебе зустріла. 
   У цьому дні багато я б чого тоді змінила. 
   Мажливо це так Бог мене карає, 
   Що так сильно закохалась. Я тебе люблю! 
   А може це дар такий мені Він посилає, 
   Бо знаю заради кого в цьому світі я живу. 
   Лиш одного я не можу зрозуміти. 
   Чому наші дороги розійшлись? 
   Чому усі ті наші мрії, 
   Полетіли назавжди у холодну вись. 
   Та всеодно я дякую тобі, 
   Що научив мене кохати. 
   Як сильно я тебе люблю. 
   Та жаль, ти цього не можеш знати. 
   Зараз ти далеко. 
   У кожного з нас різне життя. 
   Напевне і різні у нас долі 
   І різні погляди у майбуття. 
   А я лиш кільки мрію зараз про одне: 
   Я мрію так тебе зустріти. 
   Вернись коханий, я тебе прошу! 
   Не можу я без тебе жити!
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 3 |  

| Колись не знала, як це так кохати? 
   Що це за таке дивне почуття? 
   Не могла повірити, що люди від щастя уміють літати. 
   Не могла зрозуміти, що кохання - життя. 
   Кохання - це те ради чого живемо. 
   Це те ради кого увись летемо. 
   Кохання - це пісня, якої всім слухати треба. 
   Кохання - це те, що за гроші не купить ніхто.
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 4 |  

| Здається, я жити навчилась без тебе, 
   Навчилась літати, але уже не високо. 
   Але як мені зараз до тебе треба. 
   Як хочеться пірнути у наші почуття глибоко глибоко. 

|  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:15 | Повідомлення # 5 |  

| Боюсь сказати, що люблю. 
   Боюсь признатись, що кохаю. 
   Мовчу, вже скіль літ мовчу, 
   І інколи вдавала, що не помічаю. 
   Як хочеться тебе побачити ще раз, 
   Поглянути у твої чорні очі. 
   І казати тобі кохаю і люблю! 
   Я готова щодня і щоночі. 
   Як хочеться той час повернути назад, 
   Як хочеть, щоб ти як колись дарував мені рози. 
   Та жаль, усе пройшло, 
   Від нашого щастя зостались тільки сльози.
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:21 | Повідомлення # 6 |  

| Я чув, ти знаєш -   Як серце калатає.   Я чув, ти знаєш -   Де сонце встає.   Я чув від тебе -   Теплі слова любові -   Все було як у снові.   Я чув, пристрасті шепотіння в тиші.   І важкий подих тіл,   Ти чуєш - я не забув, я не зміг!   Куди завели нас кроки наших мрій.   Серце сліпе, сльози гіркі! 
   Я чув ти пам’ятаєш -   Серед натовпу очима шукаєш.   Я чув говорили мені -   З часом, почуття приходять справжні!
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Неділя, 09.09.2012, 22:21 | Повідомлення # 7 |  

| Все повітря вже просякнуте тобою,   Тут і там ми чуєм присмак твій   Але ні, не здамся я без бою,   Не забереш ти мене, нахабний змій!   Люди всі сміються вже крізь сльози,   Та ніхто не ставить цьому край   В думках у кожного свої шалені грози,   І кожен знає тільки фразу "Дай"!   Ти полонив весь Всесвіт, всю планету,   Куди не глянь - кругом твоє ім"я   То що ж, не буде твого тут банкету,   Одним із ворогів тут буду я!   Всі ми живемо поруч із тобою,   І кожного то десь всередині болить   А ти все колеш гострою іглою,   Не відступаєш ти на жодну мить.   Ні, тут не будеш святкувати,   Ні, ти не бажаний нам гість...   Ми звикли Лицемірством тебе називати,   А ще твоїх спутників - Заздрість та Злість...
 |  
|   | 
 |    | 
| natali | Дата: Понеділок, 10.09.2012, 10:21 | Повідомлення # 8 |  
 Administrator 

| Кохання меж немає   Кохання живе…   Кохання вмирає…   Кохання солодким медом буває! А потім отруйним ядом згасає Кохаєш…Те що було,чого не було   Усе памятаєш, вірші свої читаєш Щось шепочеш, щось питаєш   З темрявою своє життя єднаєш Просиш його прийти А він…Він забуває,що зробити має   В її серці кохання згасає   І болю там вже намає   Тільки одна зима пісню стару   напіває!
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Вівторок, 11.09.2012, 17:44 | Повідомлення # 9 |  

| Так ніхто не кохав. Через тисячі літ   лиш приходить подібне кохання.   В день такий розцвітає весна на землі   І земля убирається зрання.. 
   Дише тихо і легко в синяву вона,   простягає до зір свої руки...   В день такий на землі розцвітає весна   і тремтить од солодкої муки... 
   В’яне серце моє од щасливих очей,   що горять в тумані наді мною...   Розливається кров і по жилах тече,   ніби пахне вона лободою... 
   Гей, ви, зорі ясні!.. Тихий місяцю мій!..   Де ви бачили більше кохання?..   Я для неї зірву Оріон золотий,   я — поет робітничої рані... 
   Так ніхто не кохав. Через тисячі літ   лиш приходить подібне кохання.   В день такий розцвітає весна на землі   І земля убирається зрання.. 
   Дише тихо і легко в синяву вона,   простягає до зір свої руки...   В день такий на землі розцвітає весна   і тремтить од солодкої муки...   В. Сосюра     Оце кохання   Коли моя рука, то тиха, то лукава,   В промінні сну торкнеться губ твоїх   І попливе по шиї і, небавом,   Зплеча на груди, із грудей до ніг ... 
   Коли твоя рука, солодка, ніби слава,   Червонооким пальчиком майне   Влимонній тиші і коли мене   У темну глибину поверне темна слада 
   У білій лодії тоді ми пливемо   По водах любощів між берегами ночі:   І голоси у гніздах ластівочі   Стихають тихо ... Золоте кермо 
   Заснулої хмарини понад полем,   І спить рука в руці, і на щоці   Краплина щастя, виказана болем,   До ранку світиться ... 
   Микола Вінграновський     Любима   Як би ти знала Люба моя,   Як сильно тебе я люблю,   I не знаю киця мила,   Як без тебе я проживу. 
   Весь час коли був я з тобою,   Так добре було менi,   А зараз моє серце покою немає,   I дуже сумно на душi. 
   Не сплю, не їм i не гуляю,   Не знаю, що робить менi,   За тобою сильно я скучаю,   I часто ти приходиш у вісні. 
   Не знаю чи полюблю,   Когось ще так як тебе,   I нiколи тебе не розлюблю,   Рiдне сонечко Ти моє.     Из жизни можно прошлое стереть. 
   Сейчас любовь - смысл всего навек. 
   За это можно жить и умереть. 
   Для этого родится человек.    
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Вівторок, 11.09.2012, 17:45 | Повідомлення # 10 |  

| Життя іде і все без коректур.   І час летить, не стишує галопу.   Давно нема маркізи Помпадур,   і ми живем уже після потопу.   Не знаю я, що буде після нас,   в які природа убереться шати.   Єдиний, хто не втомлюється, – час.   А ми живі, нам треба поспішати.   Зробити щось, лишити по собі,   а ми, нічого, – пройдемо, як тіні,   щоб тільки неба очі голубі   цю землю завжди бачили в цвітінні.   Щоб ці ліси не вимерли, як тур,   щоб ці слова не вичахли, як руди.   Життя іде і все без коректур,   і як напишеш, так уже і буде.   Але не бійся прикрого рядка.   Прозрінь не бійся, бо вони як ліки.   Не бійся правди, хоч яка гірка,   не бійся смутків, хоч вони як ріки.   Людині бійся душу ошукать,   бо в цьому схибиш – то уже навіки.
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Четвер, 13.09.2012, 17:11 | Повідомлення # 11 |  

| Ну скажи, хіба не фантастично,   Що у цьому хаосі доріг   Під суворим небом,   Небом вічним,   Я тебе зустрів і не зберіг?   Ти і я - це вічне, як і небо.   Доки мерехтітимуть світи,   Буду я приходити до тебе   І до інших йтимуть   Горді. Ти.   Як це все буденно!   Як це звично!   Скільки раз це бачила Земля!   Але ми з Тобою...   Ми не вічні.   Ми з тобою просто - Ти і Я...   І тому для мене так трагічно   Те, що ти чиясь, а не моя.   В.Симоненко    
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Пятниця, 26.04.2013, 23:48 | Повідомлення # 12 |  

| .. й цілує - мов шльондру : між очі, між губи, між груди...    й лишає на тілі небесні розводи пальцями.    тату їй на шкірі - слідами пилюки та бруду    і сниться ночами. даремно. він сам закохався закохався без тями..
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Вівторок, 30.04.2013, 19:28 | Повідомлення # 13 |  

| шукай себе в його відбитках пальців,   немов криміналіст чиїсь гріхи,   кохай його, його! не тих зухвальців,   що клялись бути поруч на віки. 
   шукай його в сумних нічних готелях,   шукай його в безоднях цигарок,   слідам спокуси на чужих постелях,   ти не нервуй, для тебе це урок 
   знаходь себе в його терпких цілунках,   і розумій що ти тепер одна,   любов ж шукай в духовних подарунках,   а не в пляшках дешевого вина.
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Вівторок, 21.05.2013, 19:19 | Повідомлення # 14 |  

| Лорна Ніжина   ..а секс із мозком в тупих пизд,   і в цім вірші нема моралі..   ненавиджу таких дівчат,   що цноту на айфон міняли..
 |  
|   | 
 |    | 
| girlorg | Дата: Понеділок, 03.06.2013, 19:12 | Повідомлення # 15 |  

| інтимно? та що ви взагалі знаєте про   інтим.   інтимно - це коли його пальці шукають її   руку,   коли ви випадково торкнулися, ледь-   ледь, але торкнулись плечима, і, аж самим, стало від того незручно.   інтимно - коли вона усміхається лиш від   згадки про нього і мурашки шкірою,   або коли він,   прокидається від того, що вона йому   снилась і лежить, щасливо втупившись в стелю.   коли вона плаче, бо він не подзвонив,   а він майже плаче, бо тепер вже пізно і   вона вже напевно спить.   в такі моменти не можна підглядати, бо   це справді стосується лише двох. от що таке інтим, а не ваш банальний секс, який   ми всі звикли ним називати.
 |  
|   | 
 |    |