Olenka | Дата: Вівторок, 27.12.2016, 02:30 | Повідомлення # 1 |
| як на мене, взагалі не потрібно слів... якщо має наладитись, то наладиться саме собою. погляд за поглядом, усмішка за усмішкою, жарт за жартом, показати їй, що вона для тебе не пусте місце) а там... вибрати підходящий час і обстановку, і все буде гуд)) далі ти розумієш, не дитина вже) по чуть-чуть руки потянуться один до одного, там і до поцілунку недалеко)
не завжди так круто коли все обдумуєш.от мені наприклад хлопець нічого не казав,навіть не натякав що я йому подобалась.позвонив на валєнтіна(2009 р),каже:вийди,разом підем до наших.та й я вийшла.як до друга.а тут такоє началось:то діти які всю дорогу мені квіти дарили,потім його такі кумедні словечки іх заплітання,так я всерівно не просікла.і потім він зробив глобальну помилку,повів знайомити з батьками.в той же день.і вже потім в їх присутності сказав що то все було від нього.такшо мораль тут така:не мудруй так як моє наробило,ато не даремно він тепер мій колишній...
мені освідчились в коханні осінню.. був сильний дощ, ми промокли до ниткі.. забігли під якусь кришу.. він просто обняв мене, сказав "Я тебе кохаю".. і всьо)) це було надзвичайно)) рамантіка..)
Я взагалі думаю шо готуватись до цього нетреба. Просто влив у ці слова всю свою душу - і все.. вона це відчує і оцінить краще за кафе чи ше шось там))
(нє ну канєшно не на базарі це робить в мясному павільйоні) ,зараз весна.. сходіть на Басів Кут (вітер канешно сильний), але краса.... класно буде, чесн))
|
|
| |