MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Чи подобаєшся ти хлопцю - як це зрозуміти?
Чи подобаєшся ти хлопцю - як це зрозуміти?
girlorgДата: Понеділок, 15.07.2013, 02:36 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Взагалі-то немає способу абсолютно точно сказати, чи подобаєшся ти хлопцю, окрім, хіба що, питання напряму (та навіть в цьому випадку особливо сором'язливий може пробубоніти «ні», або навпаки, запевнити, що подобаєшся). Але ми дамо тобі декілька порад, як зрозуміти, що він відчуває до тебе симпатію. Можливо тебе ще цікавить як сподобатися чи навіть як закохати в себе хлопця?

1. Вивчи мову його тіла
Якщо він любить тебе, то рідко буде обертатися спиною. Він прагнутиме нахилитися до тебе і часто дивитися на тебе. Якщо поряд з тобою він дещо сутулиться, нахиляється до тебе, то він романтичний і хоче уважніше прислухатися до твоїх слів. Якщо коли він сидить, його плечі і таз розгорнуті у вашу сторону, то хлопець напевно в тобі зацікавлений.

2. Перевір, як він реагує на візуальний контакт
Якщо ти подобаєшся хлопцю, то він або швидко відведе погляд, або намагатиметься утримати його. Це може бути не дуже приємно, якщо він тобі не подобається. Якщо він затримує погляд хоч би на секунду довше, ніж хто-небудь інший, або ж якщо він вмить ховає очі, то явно тут замішані почуття. Якщо хлопець знаходиться недалеко від тебе і розповідає щось цікаве і смішне, коли всі починають сміятися, його погляд хоч би на секунду кинеться до тебе, аби перевірити, чи смієшся ти теж.

3. Послухай, що він говорить
Якщо ти подобаєшся хлопцю, він дещо нервуватиме і швидше за все почне говорити про себе. Перевірено, що хлопець захоче показати себе в кращому світлі, особливо якщо ти почала базікати з іншими хлопцями в компанії.

4. Зверни увагу на дотики
Він може покласти свою руку на твою, коли сміється, якщо ваші ноги зіткнулися, він не прибиратиме свою, він може обійняти тебе у радісну хвилину - все це хороша ознака того, що ти подобаєшся цьому хлопцю.

5. Прослідкуй, як він спілкується з іншими дівчатами і зрозумієш, чи відрізняється його відношення до тебе
Деякі хлопці можуть фліртувати з іншими дівчатами, аби привернути твою увагу. Це дає йому шанс побачити твою реакцію і зрозуміти, чи подобається він тобі чи ні. Досить легко зрозуміти, чи намагається він змусити тебе ревнувати: він фліртуватиме з іншою, але періодично поглядати на тебе, аби віловити твою реакцію. Його очі знову і знову повертатимуться до тебе. Іншою ознакою буде припинення флірту, коли ти вирішиш піти геть. Звичайно, одній тобі складно це перевірити, але у тебе ж є друзі, які допоможуть в цьому питанні? Інколи доводиться бути трохи шпигуном, аби зрозуміти, що подобаєшся хлопцю.

6. Він цікавитиметься речами, які тобі подобаються
Наприклад, якщо тобі подобається певний жанр музики, з'ясується, що він добре в нім розбирається і може запропонувати цікавий запис. Інший приклад: якщо ти захоплюєшся спортом, то він може грати в команді, аби показати, як добре, що вам «випадково» подобається одне і те ж і аби мати можливість зайвий раз зробити тобі комплімент

7. Знервована поведінка
Він може нервувати, знаходячись поряд з тобою, бажаючи справити враження. Він може нервово сміятися, у нього можуть спітніти долоні, він неможе спокійно сидіти на місці, відводить погляд.

8. А як щодо його друзів?
Якщо вони знають про його симпатію до тебе, то підколюватимуть хлопця, коли ти проходитимеш повз. Вони можуть навіть спробувати взнати, як ти до нього відносишся. Вивчи їх реакцію на твою присутність - вони посміхаються? Вони озираються на тебе? Вони переглядаються, неначе знають якийсь секрет?

9. Не ігноруй його, якщо він виявляє до тебе щиру цікавість
Він може просто посміхатися тобі на роботі, в інституті, просто при зустрічі на прогулянці. Посміхнися у відповідь!

10. Постеж, чи не повторює він мимоволі твою міміку?
Або може, ти перейшла до іншого столу, а він рушив за тобою? Люди зазвичай «віддзеркалюють» рухи і міміку тих, хто їм подобається.

11. Жарти
Якщо об'єктом підколок є лише ти, а не поголовно всі дівчата в його оточенні, значить щось тут нечисто. Він навряд чи хоче зачепити тебе, швидше просто чекає твоєї реакції.

12. Компліменти
Якщо ти поміняла зачіску або макіяж, і хлопець звернув на це увагу, то ти ясно йому подобаєшся. Більшість хлопців навіть не відмітять цього, а якщо і відмітять, то промовчать. Подібний комплімент: «Ти добре виглядаєш сьогодні», «тобі йде ця блуза», «У тебе волосся укладене сьогодні по-іншому, дуже мило» - це індикатор того,что ти подобаєшся хлопцю.

Примітка: якщо він твій справжній друг, то подібний комплімент - це не обов'язково романтичний інтерес. Може, він просто хоче зробити тобі приємне.

Підказки:

**Якщо ти впевнена, і він тобі теж подобається, запитай його прямо.

**Тест з годинником: якщо ти бачиш, що він крадькома спостерігає за тобою, різко поглянь на годинник, а потім відразу йому в очі. Ти побачиш, що його очі проїхали за твоїми до годинника, і він дуже здивований, коли його погляд, повернувшись, зустрічає твій.

**Якщо він розмовляє з тобою про інших дівчат, то навряд чи його цікавиш ти. Хоча, тут можливі варіанти: він може просто намагатися викликати у тебе ревнощі і перевірити, чи симпатизуєш ти йому.

Увага:

**Якщо ти довго і постійно дивишся на нього, він може спостерігати за тобою саме з цієї причини, а не тому, що ти йому подобаєшся

**Пам'ятай, що якщо тобі хтось подобається, ти можеш невірно тлумачити його поведінку, сподіваючись на те, що теж подобаєшся йому. Наприклад, добродушне жартування хлопця може виявитися просто його бажанням розсмішити компанію друзів. Він і не здогадується, що в твоїй душі може виникати буря відчуттів від цих жартів.
 
knopainfoДата: Понеділок, 15.07.2013, 18:26 | Повідомлення # 2
Administrator
Повідомлень: 2626
Це видно по ставленні до людини!
 
girlorgДата: Неділя, 16.11.2014, 14:49 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
він дуже часто на тебе дивиться.
коли ви десь в компанії разом і якщо він щось розказує, то після закінчення він дивиться на твою реакцію.
він ставить на одну твою фотку по 10 раз лайки, щоб ти його замітила.
він старається у всьому тобі вгодити.
не образити.
зробити приємне.
аби ти звернула на нього увагу.
 
OlenkaДата: Вівторок, 15.11.2016, 01:19 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
1. Знайти того самого хлопця;
2. Упевнитися в тому, що він саме той, хто тобі потрібен;
3. Стати просто чарівною, гарненько попрацювати над собою; 4. Йти в бій, використовуючи наші поради.
Якщо з приводу останніх трьох пунктів все більш-менш зрозуміло, то що ж робити в першому?
Кажуть, що знайти хорошого хлопця дуже важко. Всіх хороших вже розібрали, причому ще з часів дитячих садків. Ти ніколи не помічала, як по місту дефілюють парочки, в тандем яких входять хлопчик-лапочка і дівчинка, не особливо сяюча красою та розумовими здібностями? Бачила таке? Так от, це той самий класичний випадок, коли хлопця забрали ще з садка або шкільної лави. Сумно, чи не так?
Але якщо ти упустила своє «щастя» і намагаєшся зараз знайти його, тобі варто прийняти до відома п’ять простих правил, які допоможуть тобі закохати в себе хлопця. Правило перше Будь різною.
Не бійся змін. Змінюйся кожен день. Візьмися за свій макіяж, зачіску, гардероб. Стань несподіваним сюрпризом для хлопця, якщо хочеш досягти результату в амурних справах. Правило друге Де ж твоя дотепність і почуття гумору?
Навіть найскладніша і, здавалося б, неоднозначна ситуація може бути зведена до дотепного жарту. Учись вирішувати конфлікти з посмішкою, хлопчики це люблять. Правило третє Мені потрібен захист і догляд!
Перевірений спосіб закохати хлопця в себе – прикинутися слабкою і беззахисною. Якщо хлопець не слабак, він захоче захищати свою дівчину, допомагати їй у проблемних ситуаціях, проявити свою мужність. Не варто, правда, і зловживати цим (надто важка ноша може бути хлопцеві не по плечу). Правило четверте Завжди цікався його справами і думкою. Питай у нього, як пройшов день. Якщо треба, пожалій бідолаху або спробуй щось порадити. Будь співчутливої, не байдужою. Так само не забувай спитати поради у нього, цікався його думкою. І чим більше, тим частіше. Чоловіки це люблять. Правило п’яте Бійся-бійся сімейного життя.
Сучасні хлопці в ЗАГС не поспішають, і квапити їх не варто. Як би тобі не хотілося свою сім’ю та мерщій, хлопцеві треба трохи погуляти. Для деяких цей термін складає дріб’язкові пару років, для інших – все життя. Можна, звичайно, іноді «подштовхнути» його до відповідального рішення, але це вже на іншому етапі відносин.
 
OlenkaДата: Вівторок, 15.11.2016, 13:33 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Я люблю одного хлопця,ми зним дружим,він вроді знає що я його люблю,але коли я йому пишу він мене ігнорить, їздить на інші села до інших дівчат,на дискотеці мене запрошує інколи на танці,цілувався з моєєю подругою притому знав що нрав мені,що робити порадьте
 
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 17:12 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Питання, з нашого Онлайн Сервісу.

Привіт! Я Юля хотіла б розказати що мене мучить. 
У мене є друг. Ми з ним були настільки хороші друзі що усі вважали, що ми пара, хоча це не так. Декілька днів назад посварилася з ним. Він мене сильно образив. Спершу почав мене ігнорувати, видаляти з усіх груп та відговорювати моїх друзів від мене! Тепер намагається знайти спосіб щоб зі мною заговорити, але я постійно відшиваю. Може, й не варто дружити з ним далі? Чи може, я йому просто подобаюся?
 
OlenochkaДата: Понеділок, 09.11.2020, 11:36 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
А ви як думаєте?
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Чи подобаєшся ти хлопцю - як це зрозуміти?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом