MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як позбутися від настирливої дівчини?
Як позбутися від настирливої дівчини?
OlenochkaДата: Пятниця, 24.04.2020, 13:11 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4505
Цікаво, як позбутися від настирливої дівчини? У цьому пості ви знайдете кілька ідей.

Більшість з нас люблять догодити іншим. Але що робити, коли наша шанувальниця стає втомливою і нав'язливою? Як же її змити? Нижче ви знайдете кілька ефективних способів!

Як позбутися від настирливої дівчини?
Іноді важко сказати дівчині прямо, щоб вона залишила нас в спокої, тим більше, якщо ми не хочемо завдавати їй біль. Але, якщо не відповідати на дзвінки і ухилятися від зустрічей не допомагає?

Стався до неї як до подруги
Почніть казати їй, що Вам подобається інша дівчина, і що ви шукаєте пораду про те, що ви повинні робити. Ви можете додати, що цінуєте той факт, що ви можете відверто поговорити одне з одним, як друзі. Вона повинна розуміти натяк на те, що більше розраховувати нема на що. Однак, якщо вона все одно не дає вам спокою і сподівається, що ви в кінцевому підсумку полюбите її, вам потрібно витягнути більш важкі гармати 

Ігнорувати її
Якщо зустрінетеся де-небудь, скажіть, що ви поспішаєте і у вас немає часу на розмову. Важливо, щоб ви не відпускали і не починали з нею спілкуватися, тому що вона тільки цього і чекає, до того ж Ви робите їй таким чином непотрібні надії.

Прикиньтеся, що вас тебе є дівчина
Якщо у вас є друзі в Facebook, і ви знаєте, що вона стежить за вашим профілем, повідомте їй, що у Вашому житті є хтось ще. Напишіть статус, що ви провели успішний вечір в кінотеатрі або ресторані, або додайте фотографію якого-небудь предмета з підписом, що припускає, що це подарунок від коханої людини. Ви також можете попросити когось із друзів написати вам або зателефонувати вам, коли поруч знаходиться нав'язлива дівчина.

Попросіть друзів або сім'ю про допомогу
Якщо вона знає ваших близьких, ви повинні розповісти їм про ситуацію. У випадку, якщо вона розмовляє з ними, вони повинні знати, щоб не піднімати вашу тему в її присутності. Може бути, хтось із ваших друзів намагатиметься натякнути їй, що ви не зацікавлені в ній?

Змінити номер
Якщо вона переслідує вас тільки по телефону, може, варто змінити номер? Наступного разу будьте обережніше, коли мова заходить про те, щоб повідомити їй свої координати.

Відрадити її від себе
Зустрічайся з нею, але скаржся на все. Якщо ви йдете в ресторан, скажіть їй, щоб вона прийняла рішення, але критикуйте кожну її пропозицію. Те ж саме, коли справа доходить до їжі. Якщо ви збираєтеся в кіно, скаржтеся на фільм. Можливо, вона сама прийде до висновку, що ти не такий крутий, як їй здавалося.

Поговоріть з нею чесно
Якщо до дівчини нічого не доходить, у вас немає вибору, окрім як відверто поговорити з нею і прямо сказати, що нічого з цього не буде.

Все ще нічого не допомагає?
Попросіть сестру друга або двоюрідну сестру про допомогу. Познайомтеся з нею на побачення, сфотографуйтеся разом. Іноді може допомогти тільки побачити своїми очима свого "улюбленого" в обіймах іншої дівчини.



Джерело: dlanastolatek
Прикріплення: 9014569.jpg (43.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як позбутися від настирливої дівчини?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом