MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Закохати очима
Закохати очима
OlenkaДата: Середа, 28.12.2016, 16:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Не секрет, що наступна після ніг і грудей частина жіночого тіла, на яку чоловіки звертають увагу, це очі. За допомогою погляду можна зачарувати і приворожити чоловіка. Але для цього необхідно знати декілька прийомів. Погляд може бути скороминущим, просто подивитися на обрану вами жертву кілька секунд і відвести очі. Вдаватися до цьому прийому необхідно кілька разів на день. 



 Якщо ви вирішили йти в атаку і негайно завоювати чоловіка, просто пильно подивіться на нього, злегка посміхаючись. За цей час ви виявите зміну емоцій на обличчі вашого обранця. Зніяковілість, здивування, розгубленість Тільки якщо він не захоче вам підігравати не ображайтесь. Блиск очей невід'ємна частина зваблювання. такі очні краплі, називаються Діабеніл. Як фахівець у галузі офтальмології можу порадити вам закопувати їх по дві краплі в кожне око перед будь-якою важливою зустріччю. Очі стануть блискучими, пропадуть почервоніння і роздратування. За своєю дією ці краплі близькі до таких препаратів, як супрастин, тавегіл, діазолін, застосовуються всередину. Але ні в якому разі не пийте їх перед зустріччю станете кілька загальмованим. А ось краплі закапувати можна, вони діють тільки місцево-на-віч. Виразність очах можна додати за допомогою косметики. Тут теж потрібно знати кілька правил накладення макіяжу. 1. Вибір тіней. Холодний колір повинен обов'язково бути відтінений теплим. Блакитні, світло-зелені або сірі очі добре гармонують з теплого тону бежевими або золотистими тінями. Карі очі ефектно відтіняються ліловими, блакитнуватими тінями. Насиченим зелених очей підходять кольору персика або абрикоси. І ще. Не фарбуйте повіки яскравими тінями, якщо у вас світлі очі. З таким контрастом очі просто знебарвиться. Ніколи не використовуйте тіні під колір очей. 2. Окресленість брів. Сильно вищипані брови давно вийшли з моди. Але підправляти форму брів іноді просто необхідно. Погляд повинен придбати злегка здивований відтінок. Видаляйте тільки ті волосся, які ростуть врозкид, підправте нижній край, вищипнути волосся між бровами. 3. Пишні вії. Щоб цього добитися, слід наносити туш окремо на кожен волосок, якщо, звичайно, вийде. Вії повинні бути рівно пофарбовані, туш не повинна текти і дратувати очі. 

 Загальновідомо чоловік любить очима. Це, як я вважаю найсильніша зброя жінки. І Вона з успіхом застосовує його з незапам'ятних часів. Якщо б чоловік не любив очима, то можливо не було б таких винаходів моди як міні спідниця або бікіні. 

 Звичайно все треба робити в розумних рамках. Якщо у Вас криві або дуже товсті ноги, міні Вам не підійде, чоловіка це лише відштовхне. Тому треба підкреслювати красу власного тіла. Гарне волосся, очі, обличчя це чудово. Але краще показати те, що показує не кожна жінка, плечі, груди, ноги, живіт. Це буде виділяти вас з натовпу. Кожна жінка повинна чудово знати свої зовнішні достоїнства і недоліки. У розмові з хлопцем, якого Ви хочете спокусити потрібно підкреслювати свої достоїнства і приховувати недоліки. Подумайте над цим самі. Варіантів дуже багато. Я розгляну лише два з них. У Вас гарні ноги, але Ви зовні не красуня. Або ноги у Вас, скажімо так середні ноги, але краса на обличчі. Перший варіант носіть міні. Підкресліть красу ніг. При розмові можна покласти ногу на ногу. Чоловік буде дивитися Вам в обличчя, але не бачити його повністю. Частина його погляду буде відвернута Вашими ногами. Ви можете іноді погладжувати рукою коліна, щоб доводити його цим Що? Тримається? Ну звичайно, зовні може бути. А всередині горить полум'я. Воно себе покаже. Обов'язково. У розмові Ви можете навіть дозволити йому подивитися на Ваші ноги. Робиться це просто. Опустіть погляд на ноги, і руками проведіть по них. Він як би буде мати право подивитися на них теж. Нехай дивиться адже він і не підозрює напевно, що його спокушають Кажуть, обличчя жінки змінюється, коли дізнаєшся її характер (відповідно або дурнеет або гарнішає), але не тільки характер. Особа змінюється, відповідно гарнішає, коли дізнаєшся, що в неї гарні ноги або плечі, або живіт. Другий варіант не гіршим за перший. Якщо в першому Ви не можете заховати недолік, то в другому Ви навіть зможете зробити його гідністю. Підберіть під себе одяг (максі, або штани), так щоб воно приховувало ваші недоліки. Ну а потім у бій! 

 Ваше обличчя. Мені шкода хлопця:). З особою можна робити більше трюків ніж з ногами. Посмішка, примруження, відкритий рот, прочинені від подиву очі, круглі від образи губки і т.д. Все це Ваш таємний арсенал. Сидячи скажемо за столом, ховаємо ноги під стіл і починаємо обстріл очима. Тільки обережніше клієнт нам потрібен живим. Тепер про головне які у Вас гідності і недоліки. Кращий помічник дзеркало. Необхідно, щоб Ви сидячи або стоячи перед дзеркалом знаходили свої кращі рухи і міміку, покращували ходу, невдалі руху. Спочатку буде важко але потім справа піде. Знаходьте пози для сидіння, стояння і т.д.
Прикріплення: 0679923.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 24.06.2018, 12:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4512
НІКОЛИ дівчина не вибирає собі хлопця логічно. тільки як партнера - без особливих почуттів, тільки як надійну фортецю і опору. Дівчина закохується в емоції, які хлопець їй дає. якщо рівень емоційності від чоловіка зашкалює - жінка нікуди не дінеться і все життя пустить під укіс лише б ще один день побути з таким чоловіком. а ось від нудних мудаків тікають...
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.07.2018, 14:51 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4512
часом ми так несумісні із часом – 
надто швидкі або надто повільні 
я поміняла би усе це оптом 
на німоту нічиєї мови

хочеш втечемо нічним автостопом? 
скажеш про це коли будеш готовий?

Прикріплення: 6071864.jpg (88.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Закохати очима
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом