Olenochka | Дата: Середа, 20.06.2018, 00:26 | Повідомлення # 1 |
| Якими методами можна підняти свою значимість для дівчини і зробити так, щоб вона боялася мене втратити, а не я її (я її люблю, мені з нею добре), але останнім часом звикла, що я завжди поруч і будь-яка її поведінка їй просто сходить з рук.
М. Веллер, "Розбивач сердець":
1. Завжди тримати себе в руках, інакше кришка. Думати, що робиш. 2. Бути не таким, як усі. Виділятися, вражати уяву, мати якісь особливі якості. 3. Вивчити всі її сильні і слабкі сторони - щоб вміти на них грати. 4. Навчитися бачити себе і її - її очима. 5. Вміти лестити, вміти викликати жалість. 6. Поки вона не стала повністю твоєї, ні в якому разі не давати їй відчути всієї сили своєї любові: вона повинна бути постійно не впевнена в тому, що ти не підеш в будь-який момент. 7. Поставити себе істотою вищого порядку. 8. Бережись почуття примусу, залежності, обов'язки по відношенню до себе: людині властиво прагнути до свободи - в даному випадку це свобода вибору, свобода розпоряджатися собою. А тому вона може прагнути позбавитися від тебе - навіть якщо ти "кращий з всіх" і дуже подобаєшся їй. 9. Умій створити ситуацію і обстановку. 10. Умій чекати випадок - і користуватися ним. 11. Ніколи нічого не проси: повинна захотіти сама. 12. Роби менше подарунків: не зобов'язуй її нічим. 13. Ніколи не відмовляйся ні від чого, що вона хоче зробити для тебе. Люблять тих, для кого щось роблять, а не навпаки. Вона повинна реалізувати в собі свої власні хороші сторони - і прив'язатися до тебе тому. 14. Пам'ятай: основний важіль - самолюбство, основний засіб - біль, основний прийом - контрасти у зверненні. 15. Умій сказати "ні" і піти. Цим ніколи нічого відразу не кінчається. Відмовся від малого зараз, щоб отримати все пізніше. 16. Намагайся не вигадувати і не брехати - але ніколи не відкривай брехні:це може мати самі сумні наслідки. 17. Добивайся всього - але не смій травмувати її душу. 18. Набудь культуру сексу - яку захочеш. Інакше виявиться огидним замість обіцяного блаженства. 19. Давай приводи для ревнощів - але щоб вони не підтвердилися. 20. Умій показати їй своє презирство. 21. Не квап події. 22. Зрозуміло, витягни по максимум все із зовнішності, одягу, спілкування. 23. Перечитуй постійно: Стендаль, "Червоне і чорне".
Просто будь кращим і все. Мене завжди приводила в захват фраза формулювання на кшталт "прив'язати дівчину". вона тобі собачка чи що, щоб її прив'язувати? Якщо будь-яка поведінка їй сходить з рук, то це твоя вина. Ти як хотів? Типу ти щось погане зроби та сама себе посвари, батогом по дупі побий, а я в цей час на диванчику полежу і подивлюся як тобі без мене погано.
|
|
| |