MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Пройти медогляд. (якщо вже не незаймана)
Пройти медогляд. (якщо вже не незаймана)
knopaДата: Вівторок, 30.06.2015, 22:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 762
Я вже не "дівчинка " і зараз треба проходити медичний огляд в школу(11 клас,якщо щось)
Як відбувається ця процедура,чи можна якось уникнути відвідування гінеколога
Що записують в карточку і чи ставлять в відом батьків,про те,що дитина вже "незайманна"
Опублікуйте ,будь ласка
Не знаю ,що робити і що думати,і не треба казати зараз, що треба думати було,коли в ліжко лягала,тепер, на жаль,нічого змінити не можу,тому прошу у вас поради
Анонімно.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 25.09.2017, 20:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
В мене така історія, історія мого життя в якій я незнаю, як розібратись. Мені 19. Ми з хлопцем 2 місяці разом, це не так багато , але ми встигли швидко закохатись один в одного, я полюбила його так, що захотіла занятись з ним коханням, він мене не торопив, і казав щоб я все обдумала, і зважилась. Все було прекрасно, я ніколи навіть не думала що секс -це так, це неймовірно, коли кохаєш людину бачиш в ньому сенс всього, і тобі хочеться просто його кохати, і ти це бачиш і в його очах- це божественно. Він старався зробити все прекрасно, і причинити мені менше болі, вийшло так, що ії було не так багато, і він постійно питав чи зручно мені чи боляче, проявляв турботу, боявся робити боляче. 
Ми займались сексом в презервативі. після того я так полюбила секс з коханим, що хотіла ще і ще. 
Перший раз я не робила мінет, а от одного разу я зважилась, і за те що він здав екзамен я зробила йому такий призент, він - був в захваті, я ж ніколи цього не робила, але я начиталась в неті як правильно робити , що самі ерогенні зони це головка, і вже робила і швидко і повільно, смоктала, і язиком постійно, він просто отримав неймовірне задоволення,сказав що ніколи не було щоб він отримував оргазм він мінету, його важко довести до оргазму, але я за 3 рази сексу його доводила 4 рази. Дівчата до мене майже не доводили його. Ми стараємось бути абсолютно чесними один з одним. 
Звичайно мені було приємно почути що в мінеті я супер, і в сексі він теж казав що я не промах, бо я люблю експеремнтувати, міняти пози, люблю швидко і глибоко, ахх. 
В нього до мене було три дівчини, і з всіма в нього був захищений секс. 
Я така людина що я переживаю за своє здоров'я, тому через кілька тижнів після першого разу, я вирішила піти до гінеколога, щоб просто дізнатися чи все добре, мене автоматично відправили на аналізи, і виявили легку інфекцію-уероплазмоз, яка передається статевим шляхом, я не сварила хлопця, а просто сказала все як є, що прийдеться попити антибіотики, і йому теж потрібно буде піти до лікаря. Перший день в мене не було ніякої образи, він ж незнав нічого, він не знав що хворий . другого дня в мене з'явилася образа, хоча йому було дуже соромно, він просив пробачення і сказав'' що ніякого сексу до весілля'', і себе винить за те що сталось, каже добре що не гірше, і виннить себе у всіх проблемах. А ця інфекція передається через оральний секс, тому я заразилась нею, і в мене відразу була ангіна, це перші ознаки, зараз лікуюсь, він поїхав додому, скоро приїде і лікуватиметься теж. 
Я просто незнаю себе як вести, чи потрібно робити сварки через таке? Чи виннити його, ми кохаєм один одного , а це головне.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Пройти медогляд. (якщо вже не незаймана)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом