knopa | Дата: Вівторок, 30.06.2015, 22:55 | Повідомлення # 1 |
| Я вже не "дівчинка " і зараз треба проходити медичний огляд в школу(11 клас,якщо щось) Як відбувається ця процедура,чи можна якось уникнути відвідування гінеколога Що записують в карточку і чи ставлять в відом батьків,про те,що дитина вже "незайманна" Опублікуйте ,будь ласка Не знаю ,що робити і що думати,і не треба казати зараз, що треба думати було,коли в ліжко лягала,тепер, на жаль,нічого змінити не можу,тому прошу у вас поради Анонімно.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 25.09.2017, 20:17 | Повідомлення # 2 |
| В мене така історія, історія мого життя в якій я незнаю, як розібратись. Мені 19. Ми з хлопцем 2 місяці разом, це не так багато , але ми встигли швидко закохатись один в одного, я полюбила його так, що захотіла занятись з ним коханням, він мене не торопив, і казав щоб я все обдумала, і зважилась. Все було прекрасно, я ніколи навіть не думала що секс -це так, це неймовірно, коли кохаєш людину бачиш в ньому сенс всього, і тобі хочеться просто його кохати, і ти це бачиш і в його очах- це божественно. Він старався зробити все прекрасно, і причинити мені менше болі, вийшло так, що ії було не так багато, і він постійно питав чи зручно мені чи боляче, проявляв турботу, боявся робити боляче. Ми займались сексом в презервативі. після того я так полюбила секс з коханим, що хотіла ще і ще. Перший раз я не робила мінет, а от одного разу я зважилась, і за те що він здав екзамен я зробила йому такий призент, він - був в захваті, я ж ніколи цього не робила, але я начиталась в неті як правильно робити , що самі ерогенні зони це головка, і вже робила і швидко і повільно, смоктала, і язиком постійно, він просто отримав неймовірне задоволення,сказав що ніколи не було щоб він отримував оргазм він мінету, його важко довести до оргазму, але я за 3 рази сексу його доводила 4 рази. Дівчата до мене майже не доводили його. Ми стараємось бути абсолютно чесними один з одним. Звичайно мені було приємно почути що в мінеті я супер, і в сексі він теж казав що я не промах, бо я люблю експеремнтувати, міняти пози, люблю швидко і глибоко, ахх. В нього до мене було три дівчини, і з всіма в нього був захищений секс. Я така людина що я переживаю за своє здоров'я, тому через кілька тижнів після першого разу, я вирішила піти до гінеколога, щоб просто дізнатися чи все добре, мене автоматично відправили на аналізи, і виявили легку інфекцію-уероплазмоз, яка передається статевим шляхом, я не сварила хлопця, а просто сказала все як є, що прийдеться попити антибіотики, і йому теж потрібно буде піти до лікаря. Перший день в мене не було ніякої образи, він ж незнав нічого, він не знав що хворий . другого дня в мене з'явилася образа, хоча йому було дуже соромно, він просив пробачення і сказав'' що ніякого сексу до весілля'', і себе винить за те що сталось, каже добре що не гірше, і виннить себе у всіх проблемах. А ця інфекція передається через оральний секс, тому я заразилась нею, і в мене відразу була ангіна, це перші ознаки, зараз лікуюсь, він поїхав додому, скоро приїде і лікуватиметься теж. Я просто незнаю себе як вести, чи потрібно робити сварки через таке? Чи виннити його, ми кохаєм один одного , а це головне.
|
|
| |