Дівчина ходить гола
|
|
Olenka | Дата: Середа, 06.04.2016, 12:43 | Повідомлення # 1 |
| Що б ви зараз не написали, мене дратує, коли дівчина ходить постійно гола, разом 4 роки, хочеться щоб білизна на ній була або одяг ледве прикриваючий жіночі принади. Загалом щоб загадка якась була. Пару раз їй казав про це, ображається.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.10.2017, 16:43 | Повідомлення # 2 |
| Обожнюю ходити перед хлопцем голою. Нагинатися як завгодно, сидіти з ним за одним столом, пити чай. Бачити, як він мене хоче, як у нього випирає крізь брюкі.Ммм ..
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 24.07.2018, 12:00 | Повідомлення # 3 |
| Так приємно разом спати голими. Коли він вставляє свій ранковий стояк в мене. Ми спочатку лежали в обнімку, а потім він почав рухатися і трахаьи мене Тут і ніякої кави не треба
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 29.07.2018, 11:26 | Повідомлення # 4 |
| Не розумію людей, які сплять разом в одязі. Ну як можна, коли коханий чоловік, поруч ви лежите в обнімку, щоб вас розділяв одяг, тим більше труси. Адже це так класно притискатися оголеними тілами один до одного, відчувати кожен сантиметр тіла
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 04.12.2018, 21:27 | Повідомлення # 5 |
| Поки мій хлопець спить, люблю чіпати його ранковий стояк. Погладжувати член, мастурбувати, тримати в руці. А він як живий! Так забавно сіпається, ніби хоче вирватися з долоні. Хлопець в цей час спить і ніяк не реагує. Поки втома і сон переважають над бажанням почати секс, але в найближчі дні хочу перейти до ласки ротом. Цікаво, через який час конаний все таки відчує те, що відбувається
|
|
| |