Вагіна схожа на квітку чи шматок м'яса
|
|
knopa | Дата: Пятниця, 15.07.2016, 14:27 | Повідомлення # 1 |
| Жіночі вагіни часто ототожнюють з чистотою, а значить, їх часто порівнюють з "ніжними квітами." За цією логікою, якщо у вас занадто багато сексу,тоді буде символізувати якості роздавлених квітів.
Шматок м'яса:
Що це:
Я навіть не знаю. Я думаю, що це філе риби? У будь-якому випадку, ваше піхву не буде виглядати, як один з варіантів.
Страшний звір з гострими зубами:
"Зубаста піхва"- це старий міф про вагіни, ніби у піхві є зуби, це означає, що маючи секс з жінкою, можна каструватися.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 26.01.2018, 10:51 | Повідомлення # 2 |
| Види вагін.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 21.03.2018, 10:51 | Повідомлення # 3 |
| А мені важливо, щоб піхва була всередині гарячою, вологою і в міру вузькою. Були дівчата з прохолодною "кицею", ті, які навіть при збудженні "не текли", доводилося користуватися змазкою, в чиїх піхвах член бовтався. Були і ті, що заливали мені весь живіт своїми соками"... Але неприємно. Нехай все буде в міру. А з приводу емоційної складової - з віком це стає важливо, коли не тягне вже мати все, що рухається. Буває в презервативі з якоюсь панною кінчаєш швидше, ніж з іншою без презерватива. А то і взагалі не можеш кінчити, при цьому тверезий, як скельце. І таке бувало. Плюс те, як дівчина сама до акту відноситься - важливо. Робить все з захопленням, вогником. Лежить "патиком" - це інше.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 30.03.2018, 19:43 | Повідомлення # 4 |
| Як ви називаєте піхву? Піхва - по моєму занадто громіздко і медично. Кицька - що за кицька? Ніби соромишся. Піська - по дитячому ( поки на цьому зупинився ). А у вас як?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 06.09.2018, 15:01 | Повідомлення # 5 |
| Одне життєво важливе питання не дає мені спокою. Хлопці люблять, коли у дівчини вузько і член ледве протискується. Це стосується сексу. Але коли починаєш вам дрочити рукою, стискаючи член міцніше, більшість відразу просять послабити хватку і не чинити абсолютно ніякого тиску. Але тоді це перетворюється в погладжування і зовсім не схоже на імітацію входу члена в вузьку дірочку. Мені здається чи десь тут загубилася логіка?
|
|
| |