MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Поради, як впоратися з Лобковими волоссям (волосся на лобку, голити там)
Поради, як впоратися з Лобковими волоссям
OlenkaДата: Понеділок, 26.09.2016, 13:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Гаразд, давайте про щось реальне: всі волохаті. Буквально кожен. У нас росте волосся на руках, ногах, животі, навіть на обличчі. Волосся важливе! Воно тримає нам тепло взимку, для того щоб наші тіла не мерзнули. Жінки постійно комплексують з приводу занадто багато волосся. Це, чесно кажучи, хреново. Голити кожен сантиметр тіла для того, щоб зробити шкіру гладкою і шовковистою. Це майже неможливо ! Коли ви вперше помітили волосся на вашій піхві це може бути дивно для вас. Що ви зробите з ним? Ти надто волохата?Ви його залишите?! Чи побриєшся?! Тьху, зважаючи, на те що це може бути дуже неприємний процес.

Деякі люди хочуть,голитися, але деякі хочуть, тримати волосся, яким воно є, і тут вони обоє в повному порядку! Це ваше тіло, ви повинні робити все, для того, щоб було зручно у вашій власній шкірі.

Росте волосся і на лобку, в перший раз це може бути і страшно, але є хороша новина і полягає вона в тому, що Ви не єдина, хто не знає, що робити. Якщо ви не знаєте про подальші дії, ви повинні прочитати нижче поради про те, як впоратися з лобковими волоссям. Пам'ятайте: робіть так, щоб ви відчували себе комфортно.

Не хвилюйся!

Це нормально. Ти тільки досягла статевої зрілості, перш ніж вони з"явилися, і від цього нікуди не дінешся. Деякі люди мають більше волосся, ніж інші, але є мати багато волосся-це абсолютно нормально." Не турбуйтеся через волосся. Якщо це не турбує вас, то ви можете просто залишити все як є! Кожен стає волохатим, у деяких людей просто росте волосся швидше чи помаліше, і це нормально!
Навіть якщо ви відчуваєте себе "одинокою" волохатою, пам'ятайте: всі були такі. Навіть якщо ніхто з ваших друзів не говорить про це, вони знають, що це таке.

Поголіть Якщо Хочете

Я б сказала, що просто підголюйте, коли це можливо. Я знаю деяких людей, які голять всю зону бікіні, але я голю тільки зовні, те що видно, коли я ношу трусики плавки. Навіть якщо ви хочете спробувати голитись, то не голіть відразу все! Просто робіть те, що зручно.

Або Обрізайте

Якщо це дійсно турбує вас, вкоротіть волосся ножицями акуратно! Якщо Ви не хочете порізатися там... більшість людей вважають, що голити там дійсно незручно і свербить, і це насправді не здорово, а просто обрізати ножицями нормально. Особливо коли в тебе місячні, занадто багато волосся-це не весело. Якщо це те, що дійсно турбує вас, ви можете обрізати його в міру необхідності.

Не Пустити Бактерії

Було сказано, що "бородаті" вагіни насправді набагато чистіші, ніж поголенні, тому що волосся запобігає потраплянні будь-яким небажаним бактеріям." Це вірно! Волосся там насправді може допомогти запобігти потраплянню бактерій до піхви, як і допоможе вам залишатися здоровими!

Робіть Те, Що Змушує Вас Почувати Себе Зручно

Багато людей взяли з порно, що всі жінки голять там, але це далеко від істини. Це досить важко голити там. Деякі жінки відчувають себе більш комфортно, будучи повністю виголені, іншим це нервування не довподоби.
Не дозволяйте повірити в нереальний ефект порно. Навіть якщо ти хочеш поголити там, це має бути повністю твоє рішення!

Спробувати Ваксинг

Якщо волосся дійсно вас турбує, але Ви не хочете поголитися,то спробуйте віск. Він може видалити волосся на довше і краще, ніж гоління!

Гоління з кондиціонером

Може допомогти зберегти шкіру гладкою і без волосая. Тільки обов'язково потрібно голити в тому напрямку, що росте волосся!
Прикріплення: 1377728.jpg (20.6 Kb) · 2348814.jpg (12.1 Kb) · 6965157.jpg (10.4 Kb) · 8222810.jpg (26.4 Kb) · 9114570.jpg (23.1 Kb) · 1768500.jpg (8.0 Kb) · 3822529.jpg (8.1 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 28.09.2016, 11:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
up
 
OlenkaДата: Вівторок, 04.10.2016, 14:44 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Як то раз, я дівчині вирішив зробити куні, вона погодиласьь.Ми довго не могли приступити до цього, але все ж через деякий час ми приступили до пестощів її кицьки. Коли вона вже майже кінчила її лобкове волосся почали шекотало мені ніс і я дуже голосно чхнув, вона засміялася і попросила зупинитися. Після цього я більше ніколи не робив куни!
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Поради, як впоратися з Лобковими волоссям (волосся на лобку, голити там)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом