Olenka | Дата: Середа, 19.10.2016, 21:03 | Повідомлення # 1 |
| У мене є проблема. Ми з хлопцем сексуально активні, але я боюся займатися сексом з ним, тому що боюся, що його пеніс занадто великий для мене. Що я повинна робити?
Якщо член вашого друга є великим, ви можете подумати що це точно, біль майбутньому; однак, жіноча піхва побудована так, що здатна розширитися, щоб пройшла дитина. Є кілька речей, які я можу запропонувати, для того щоб щоб уникнути болю, який може вам нашкодити.
Змазка зменшує тертя під час сексу і достатньо, щоб полегшити проникнення. По-друге, я пропоную пояснити хлопцеві і попросити його, щоб він входив повільно. Крім того, спробуйте різні пози. Деякі жінки вважають, що бути в позі наїздиці "зверху" допомагає їм контролювати глибину і темп.
Перевірте свій рівень комфорту і займайтеся сексом тільки коли відчуєте, що готові зробити це. Займаючись сексом, коли ти не готова чи напружена сумніваюся, що будеш насолоджуватися за цих обставин. Я також закликаю вас, мати захищений секс. Використовуйте презервативи і захистіть себе, це також допоможе вам бути розслабленою.
|
|
| |