MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Які пластичні операції можуть робити підліткам?
Які пластичні операції можуть робити підліткам?
OlenochkaДата: Неділя, 18.03.2018, 14:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Думаєш, про те які операції можеш мати, якщо тобі не виповнилося 18 років?



Багато дівчат мріють про пластичну операцю, але поки вони неповнолітні, згоду на це повинні дати батьки. Це, звичайно, не єдина перешкода. Ще однією проблемою є фінансове питання – досить мало молодих дівчат має достатньо грошей, щоб собі це дозволити. У нашій країні це табу. Але які процедури, популярні серед дівчаток-підлітків не тільки в Україніі)? Давайте перевіримо!

1. Корекція носа. Виконується вона досить часто. Якщо у вас немає особливих проблем з диханням і носовою перегородкою, таку операцію можна зробити вже після 14 років, але через дорослішання, цю операцію роблять найчастіше у віці 17-18 років. Вона може мати як повну зміну форми так і невелику корекції носа. Потрібно, рахуватися з тим, що така операція дуже дорога. В гарному, перевіреному кабінеті ви можете заплатити близько 2.000 долл, але ціни різні в залежності від клініки.

2. Корекція відстовбурчених вух. В цьому випадку процедура може бути навіть дітей у віці 10 років. Щоб пройти цю операцію в підлітковому віці не має особливих протипоказань. Вартість процедури-близько 1.000 долл.

3. Збільшення або зменшення грудей. Це досить часто виконувана операція серед підлітків (особливо за кордоном). Це операції з підвищеним ризиком, який може негативно вплинути на можливість годування грудьми в майбутньому. Вартість зменшення, це близько 2.000 долл. А ціна збільшення до 4.000 тис долл.


4. Ліпосакція. Найчастіше підлітки роблять ліпосакцію жиру з живота. Ціна близько 2.000 долл. Виконання цієї процедури варто проводити кілька (десятків?) раз. Врешті-решт, набагато дешевше і безпечніше, хоча і повільніше, можна позбутися від жиру з допомогою здорової дієти і вправ.

5. Зменшення розтяжок на грудях і стегнах. Це лазерна процедура, іноді робиться підліткам. Вартість однієї процедури-близько 500 долл, тим не менш, для видимого ефекту необхідно часто його повторювати. Зменшення шкірних змін, не завадить, зале поява нових слідів в майбутньому (в результаті зміни ваги або вагітності), тому краще запобігти їх появі (пити воду, креми, масаж, дієта і рух).

6. Ботокс рота. Ціна близько 400долл. Ця процедура вже досить популярна в Україні і все більше і більше підлітків хоче піти по стопах своїх кумирів, які вирішують прикрасити себе таким чином.


Це найбільш поширені серед підлітків пластичні операції. Поки ви не повнолітні, то згоду на процедуру повинні дати батьки, але незалежно від того, є у вас дозвіл від них чи вже є 18 років, добре подумайте перед кожною процедурою. Як відомо, більшість з них пов'язані з ризиком та ускладненями.

Дівчата, ви хочете мати якусь пластичну операцію? Пишіть в коментарях!
Прикріплення: 1826566.jpg (30.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Які пластичні операції можуть робити підліткам?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом