MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » У мене постійно прищі на обличчі( Це може бути через те, що
У мене постійно прищі на обличчі( Це може бути через те, що
OlenkaДата: Понеділок, 06.04.2015, 13:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
У мене постійно прищі на обличчі( Це може бути через те, що мій хлопець часто кінчає на моє личко?
 
OlenkaДата: Понеділок, 14.11.2016, 22:03 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ні,навпаки.....Можливо ти мало займаєшся сексом чи їж багато солодкого.
Це від їжі швидше всього.
 
OlenkaДата: Вівторок, 15.11.2016, 15:38 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,секс.
https://vk.com/knopainfo
Долучись , якщо не важко wink )

Гаряча десятка цієї зими 
http://knopa.info/forum/104-4964-1
 
OlenkaДата: Вівторок, 06.12.2016, 01:16 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Рецепт
1: Почніть ранок зі склянки холодної води. Випийте натщесерце, щоб вимити з організму накопичені за ніч шлаки. Піднімете свій тонус, та і прокинутися буде легше.

Рецепт 2:
У воду для вмивання додати трохи лимонного соку або яблучного оцту. Така суміш живить шкіру. Але будьте обережні, розчин повинен бути дуже слабким, щоб не пересушити шкіру.

Рецепт 3:
Вранці можна обтирати обличчя кубиком льоду. Можна купити спеціальні формочки для косметичного льоду або скористатися звичайними формами, які є в будь-якому холодильнику. Лід можна взяти звичайний, але краще заморозити відвар ромашки. Під час обтирання крижаний кубик краще загорнути в чисту тканинну серветку, так ви не переохолодите шкіру і не простудите її. Обтирайте лице не натискаючи, але досить швидко.

Рецепт 4:
Різноманітні маски для шкіри обличчя допомагають зменшити запалення і підтримати здоров'я шкіри. Ось рецепти деяких масок.
Прикріплення: 5402614.jpg (33.0 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 24.03.2017, 10:15 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Дівчина, 25 років. Досі так званий "перехідний вік" (чи то пак на обличчі всякі прищики вилазять) ніколи не дозволяла кінчати мені в рот, але з останньою молодою людиною ситуація змінилася)) Так от, до чого все це - прищики пройшли! Місяць були в розлуці і все знову повилазило ... Зараз буду надолужувати в посиленому режимі: D
 
OlenochkaДата: Четвер, 24.05.2018, 10:10 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Як позбутися від прищів? Це питання хвилює всіх представниць прекрасної статі і не рідше представників чоловічої статі.
Давайте розберемося, як можна усунути цю проблему за різні часові відрізки.

Як позбутися від прищів за 1 годину
Коли до виходу в світ залишилися лічені хвилини, а на обличчі червоніє незрозуміло звідки взялося запалення, треба діяти рішуче. Вилікувати прищик за такий короткий термін не вийде. Наше головне завдання - прибрати почервоніння і припухлість. У цьому нам допоможе:
Лід. Холод сповільнить приплив крові до шкіри і зменшить набряк. Кубик льоду потрібно прикласти до прищики на 20-40 секунд. Якщо ви хочете збільшити ефективність цієї процедури, заздалегідь заморозьте відвар ромашки.
Краплі для очей. Підійде будь-який засіб, призначене для зняття почервоніння очей, наприклад «Визин». На ватний тампон капніть трохи рідини, відправте його в морозилку на 1 хвилину і прикладіть до прищів. Судинозвужувальний препарат і холод зроблять запалення менш помітним.
Саліцилова кислота. Якщо є пара хвилин, щоб збігати в аптеку, придбайте 1-процентний розчин саліцилової кислоти. Це ефективний засіб входить до складу більшості косметичних препаратів від прищів. Нанесіть саліцилову кислоту на ватяну паличку і обробіть запалення. Не варто завзято втирати розчин: є ймовірність отримати опік або як мінімум пересушити шкіру.

Як позбутися від прищів за 1 ніч
Отже, запас часу у нас вже більше, значить, можна не приховувати, а лікувати прищі. Для цього потрібно:
Лимонний сік. Він вбиває бактерії і стягує шкіру. Відріжте шматочок лимона і акуратно прикладіть до запалень на 5-15 секунд. Або вичавіть трохи соку в мисочку і нанесіть на прищі за допомогою ватного тампона.
Аспірин. Не тільки полегшить головний біль, але і очистить пори. Для виготовлення маски подрібніть 1-2 таблетки і змішайте з водою до отримання густої кашки. Нанесіть склад на проблемні ділянки шкіри і залиште до ранку. До речі, так само добре аспірин бореться з чорними крапками і плямами від прищів.
Саліцилова мазь. Вона недорога, продається в кожній аптеці і має дезінфікуючу, підсушуючу і отшелушувальну властивості. Мазь необхідно наносити тільки на запалення, щоб не пересушити шкіру. Вранці обов'язково скористайтеся зволожуючим кремом.
Масло чайного дерева. Вбиває бактерії і заспокоює шкіру, до того ж абсолютно натурально. Нанесіть засіб на прищики і не змивайте до ранку. Ну а для профілактики додайте кілька крапель чайного масла в звичний крем для обличчя.
Зелений чай. Об'єднайте приємне чаювання і догляд за обличчям: заварений чайний пакетик не викручуючи прикладіть до прищиків. Потримайте кілька хвилин, щоб встигли подіяти в'яжучі речовини і антиоксиданти, що містяться в листі. Це найбільш м'який спосіб боротьби з прищами, який підійде навіть самій чутливій шкірі.
Яєчна маска. Відокремте жовток від білка і збийте останній до стану легкої піни. Нанесіть білок прямо на прищики і залиште на ніч. Вранці маска легко змиється теплою водою, а шкіра стане помітно чистіше і світліше. Також можна наклеїти на запалення шматочки плівки, що знаходиться під яєчною шкаралупою: вони будуть не менш ефективні.

Як позбутися від прищів назавжди
Щоб шкіра радувала вас своєю чистотою і гладкістю, пам'ятайте про наступні правила:

Скажіть «ні» алкоголю і сигарет, правильно харчуйтеся і займайтеся спортом. Звичайно, на це можна відповісти, що ваша подруга не вилазить із закладів швидкого харчування, але на прищі ніколи не скаржилася. Але раз для вас ця схема не працює, чому б не спробувати змінити звичний спосіб життя?

Уважно ставтеся до вибору косметики. Причому не тільки декоративної. Підбирайте засоби для вмивання, які підходять вашому типу шкіри. Слідкуйте, щоб тональна основа не забивала пори. Спробуйте використовувати косметику з позначкою non-comedogenic.

Дотримуйтесь правил гігієни: вмиваєтеся вранці і ввечері, ретельно змивайте макіяж, не торкайтеся обличчя брудними руками. При розмові не торкайтеся екраном смартфона до щоки: на ньому кишать мікроби.

Ніколи не видавлюйте прищі! Таким чином можна домогтися тільки зворотного ефекту: кількість запалень збільшиться.

Пройдіть медичне обстеження. Можливо, проблеми зі шкірою викликані гормональним збоєм або порушеннями в роботі внутрішніх органів. Лікар пропише вам відповідне лікування.

Розберіться в собі. Іноді причину запалень можна пояснити нічим, крім стресу. Ви ж помічали, що прищі так і норовлять вискочити саме перед важливою зустріччю, коли ви сильно хвилюєтеся? Тому більше відпочивайте, розслабляйтеся, намагайтеся усунути дратівливі чинники зі свого життя.

Прикріплення: 5701974.jpg (53.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 16:32 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Прищі - це проблема, з якою може зіткнутися будь хто, адже їх поява буває обумовлено не тільки порушенням правил гігієни, але і гормональними коливаннями, особливостями харчування, захворюваннями внутрішніх органів, несприятливими факторами навколишнього середовища. Тому завжди корисно знати,як повернути шкірі здоровий вигляд за короткий термін і з мінімальними витратами. Домашні маски від прищів допомагають вирішити цю задачу c допомогою засобів, які зберігаються на будь-якій кухні.

Причини виникнення прищів
Основна причина появи прищів - закупорка сальних залоз. Залишаючись в протоці, замість того щоб виходити назовні, сало являє собою ідеальну живильне середовище для бактерій, які розмножуються і викликають запалення. Без інфекції прищ виглядає зазвичай як чорна точка,оскільки виділення залози набуває в результаті окислення чорний колір. А ось запалення може призвести навіть до утворення гнійних ран, якщо вчасно не зайнятися лікуванням.

Найчастіше прищі утворюються на обличчі і на спині. Цим захворюванням часто страждають підлітки, оскільки коливання рівня гормонів у крові, пов'язані із статевим дозріванням,активізують виділення шкірного сала, і протоки не завжди справляються із збільшеним навантаженням. Ще одна причина появи прищів - неправильний догляд за шкірою.

Основні правила боротьби
Головне в справі виведення прищів - стерильність і регулярність. Їх ні в якому разі не можна видавлювати,оскільки такі процедури може робити тільки професіонал і тільки стерильним інструментом. Звичайний результат дій дилетанта - занесення інфекції і подальший запальний процес, який може бути досить бурхливим. Найбільш частий наслідок самостійного механічного видалення прищів - шрами.

Під час лікування слід відмовитися від використання декоративної косметики. Особливо важливо уникати пудри і тональних кремів, які закупорюють пори, а також процедур, що припускають розпарювання, яке може активізувати інфекцію.Лікарські трави для приготування лікувальних засобів необхідно купувати в аптеці і готувати все суміші і настої в ідеально чистому посуді.

Очищення шкіри

Нанесенню маски має передувати якісне очищення. Необхідні для цього косметичні засоби також можна приготувати в домашніх умовах:

Лосьйон з петрушки. Свіжий сік петрушки розвести горілкою у пропорції 3: 1. Протирати шкіру щодня.
Настій ромашки. Одну чайну ложку квіток ромашки залити склянкою окропу і настояти протягом півгодини. Процідивши склад, застосовувати його для протирання шкіри, компресів або у вигляді косметичного льоду. Таким же чином можна використовувати траву звіробою.
Сік алое. Можна використовувати як лосьйону в чистому вигляді або розбавивши наполовину водою.
Медовий лосьйон з календулою. Розвести в 1 склянці кип'яченої води по 2 чайні ложки меду і настоянки календули. Протирати шкіру вранці і ввечері щодня.
Кавовий скраб. Змішати невеликий кави зі сметаною в рівних частинах, нанести на шкіру і трохи помасажувати,особливо делікатно обробляючи запалені ділянки.
Оцтове умивання. Додати до 1 літру води 1 столову ложку яблучного оцту або лимонного соку. Використовувати для щоденного вмивання.
Кращі маски від прищів
Кефірна. Змішати 1 склянку кефіру і 1 столову ложку вівсяної муки, додати 2 краплі ефірного масла лимона. Нанести на 20 хвилин,потім змити теплою водою. Якщо повторювати цю процедуру 2-3 рази на тиждень протягом місяця, можна позбутися не тільки від запалень, а й від чорних крапок.
З мила з сіллю. Невеликий шматок господарського мила потрібно натерти на тертці, додати трохи води і збити до стану піни. До 1 столовій ложці піни підсипати чайну ложку солі.Витримавши протягом півгодини, змити контрастною водою. Також господарським милом можна просто протерти прищики перед сном і залишити на ніч.
Цибулева. Взяти натертий на дрібній тертці цибулю і цукор в пропорції 1: 1, додати трохи подрібненого господарського мила, нанести на 5-15 хвилин. Така маска від прищів ефективна від акне,часто зустрічається у підлітків.
Часникова. Кашку з подрібненого часнику нанести щільним шаром на прищі, витримати таку маску протягом 20-25 хвилин.
Із зеленої глини з ківі. Змішати 1 столову ложку порошкової зеленої глини, 1 чайну ложку оливкової олії, білок 1 яйця і пюре з м'якоті 1 плоди ківі. Через 10 хвилин змити холодною водою.Медова. Додати до 2 чайних ложок меду жовток 1 яйця і кілька крапель лимонного соку. Нанести суміш на 10 хвилин. Така маска не тільки ефективна від прищів, але і прекрасно тонізує і покращує колір обличчя.
Сунична. Взяти 1 перепелине яйця,як слід збити і додати 2 столові ложки пюре зі свіжої суниці і 1 столову ложку соку грейпфрута. Нанести за допомогою ватного тампона на 15 хвилин.
Фруктова. Змішати м'якоть апельсина і м'якоть вишні в пропорції 1: 2, для густоти додати трохи борошна. Витримати 15 хвилин.
Дріжджова. Невелика кількість дріжджів розвести водою до стану густої сметани. Нанести на шкіру і залишити до повного висихання. Змивати прохолодною водою.
З бодяги. Розвести порошок бодяги водою до стану густої сметани і нанести на обличчя на 10 хвилин. Не рекомендується для чутливої ​​шкіри, але у всіх інших випадках дуже корисна,оскільки володіє ще й підтягуючим ефектом. Також маска з бодягою допомагає від шрамів від прищів.
З настоянкою календули. Змішати по одній столовій ложці настоянки календули і пшеничного борошна, розвести невеликою кількістю кип'яченої води до консистенції сметани. Витримати протягом 10 хвилин.
З левоміцетином. Це популярна і ефективна маска від прищів готується з недорогих медичних препаратів. Змішати 5г левоміцетину, подрібненого до стану порошку, 50 мл 96% спирту, 50 мл борної кислоти і 5г саліцілловой кислоти. Наносити щодня на область висипань і витримувати протягом декількох хвилин.Перед кожним вживанням суміш слід збовтувати.
Лимонна маска від шрамів від прищів. Рівна кількість м'якоті лимона і сметани змішати блендером до утворення однорідної маси. Використовувати щодня протягом 20 хвилин.
Проблеми зі шкірою завжди доставляють безліч незручностей. Не вчасно з'явився прищ здатний поставити під загрозу результат романічного побачення або позбавити необхідної впевненості перед відповідальним нарадою. Іноді вугрової хвороба стає сущим покаранням і довгий час негативно позначається на якості життя. Велика кількість домашніх косметичних лосьйонів і масок від прищів дозволяє не опускати руки перед цією напастю. Перепробувавши деяку кількість коштів, майже напевно вдасться підібрати саме те, яке виявиться найбільш ефективним.
 
ekaterinadydinskaiaДата: Четвер, 01.12.2022, 11:31 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1
Нещодавно я шукав в інтернеті засоби від прищів, і натрапив на цю статтю. Почитайте -https://tmu.org.ua/3652/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%89%d1%96-%d0%bd%d0%b0-%d1%88%d0%b8%d1%97-%d1%83-%d0%b6%d1%96%d0%bd%d0%be%d0%ba-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%8f%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d0%bf%d0%be/

Повідомлення відредагував ekaterinadydinskaia - Четвер, 01.12.2022, 11:31
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » У мене постійно прищі на обличчі( Це може бути через те, що
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом