Вправи для росту грудей...
|
|
girlorg | Дата: Пятниця, 27.09.2013, 11:45 | Повідомлення # 1 |
| Вправи для росту грудей
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 09.03.2015, 19:51 | Повідомлення # 2 |
| Сайт для підбирання розміру грудей : www.sizeguide.net/bra-sizes.html
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 25.04.2015, 19:26 | Повідомлення # 3 |
| У східному танці є одне дуже гарне рух, коли груди, а точніше грудна клітка, випинаючись вперед, трохи піднімається. При цьому плечі і руки залишаються нерухомими. Якщо не уявляєте, як це виглядає, згадайте танці Шакіри. Цей рух і його похідні - її коник. Коли у деяких моїх клієнток воно не виходить, вони з прикрістю говорять: «Так підніматися нічому». Але ж маленький розмір грудей не має ніякого відношення до цього руху, рівно як і до краси бюста взагалі. Маленька, дуже маленька, середня, округла, довгаста - будь-яку носити потрібно гордо!Гордо - значить, прогнув спинку і розправивши плечі. Ось вам і перше правило красивого бюста, банальне і старе, зате перевірене. Маленький розмір молочної залози може посилюватися плоскою або запалими грудної клітиною. Якщо це ваш випадок, то порадити можна вправи, що стимулюють глибоке дихання. Вони допоможуть підняти і розширити грудну клітку, а разом з тим збільшити об'єм грудей і надати фігурі красиву поставу, не кажучи вже про благотворний вплив цих вправ на роботу внутрішніх органів.Величезне значення в поліпшенні нашого бюста мають вправи, за допомогою яких можна укріпити і розвинути грудні м'язи. Моніка Брант, відома фітнес-тренер, прокачує грудні м'язи тільки одним вправою - віджиманням. Принаймні, так вона каже своїм шанувальникам. Віджимання дійсно чудово опрацьовують грудні м'язи і руки. За її словами, вага власного тіла є саме тим обтяженням, яке потрібно її грудей, щоб вона не ставала чоловікоподібною, але, тим не менше, була рельєфною і не відставала від інших частин тіла.Існує маса вправ на м'язи грудей, і вони теж досить ефективні. Сьогодні я пропоную вам одне з них. Його можна виконувати на підлозі, степе або його подобі.1. Початкове положення: лежачи на спині, руки з гантелями підняті вгору і розгорнуті один до одного.2. Опустіть руки до грудей.3. Розведіть руки в сторони.4. Зведіть руки у вихідне положення.Виконайте 16 разів. Поступово збільшуйте навантаження. Кількість підходів доведіть до двох-трьох.Якщо м'язи грудей пророблялися вами давно, то м'язовий біль (на наступні мінімум 2-3 дні) буде досить відчутна. Після виконання вправи потягніться: заведіть прямі руки за спину, зчепите і потримайте 10-12 секунд.Також можна звернутися до допомоги спеціального масажера для жіночих грудей - вакуумна помпи. В результаті молочна залоза збільшується і стає більш підтягнутою, оскільки м'язи тренуються. В деяких випадках при додатковому використанні спеціального крему вдається збільшити обсяг розміру на два, приблизно на 30 - 40%. Проте, процес цей зовсім не швидкий, і залежить від безлічі чинників - анатомічних, фізіологічних особливостей. Важливо і те, що ці процедури знімають у жінок і дівчат певні комплекси, дають відчуття жіночності, роблять більш "сексапільною". На що і звертають увагу чоловіки.Тренуйтеся і будьте красивими!
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 04.05.2015, 17:32 | Повідомлення # 4 |
| як зробити груди щоб були класної форми?
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 15.11.2016, 11:54 | Повідомлення # 5 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 27.12.2018, 16:41 | Повідомлення # 6 |
| Мене кинув хлопець. Ну як кинув ... ми з ним до ладу і не зустрічалися, пару тижнів прогулянки, кафе, сексу не було. А сексу не було і перестав зі мною спілкуватися через розмір і форми моїх грудей. Проводив мене до будинку і зайшов в під'їзд і почав цілувати і груди тискати. Ну і розстебнув куртку і светр задер. Подивився на груди і відразу цілувати перестав і взагалі дуже швидко попрощався і пішов. Я йому писала пару раз, він уїдливо відповів прям відшив. У вас таке бувало, щоб розлучитися через частини тіла? А наступним пальці на руках або ногах не сподобаються?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 28.12.2019, 11:22 | Повідомлення # 7 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 07.05.2020, 14:11 | Повідомлення # 8 |
| Если вы найдёте путь к своему телу, вы отправитесь в мир разнообразных удовольствий: растяжение, сжимание, напряжение, расслабление, скрутка, прогиб, массаж, перевороты. Это ощущение наслаждения собой не будет вас покидать, даже когда вы сойдете с коврика. Оно будет отражаться в каждом движении, в каждом шаге: вкусно и грациозно #йога #инструкторйоги #школасовременноййоги #yoga
|
|
| |
HACKERMAN | Дата: Понеділок, 06.03.2023, 22:58 | Повідомлення # 9 |
| Столько историй. Цитата Olenochka ( ) Мене кинув хлопець. Ну як кинув ... ми з ним до ладу і не зустрічалися, пару тижнів прогулянки, кафе, сексу не було. А сексу не було і перестав зі мною спілкуватися через розмір і форми моїх грудей. Проводив мене до будинку і зайшов в під'їзд і почав цілувати і груди тискати. Ну і розстебнув куртку і светр задер. Подивився на груди і відразу цілувати перестав і взагалі дуже швидко попрощався і пішов. Я йому писала пару раз, він уїдливо відповів прям відшив. У вас таке бувало, щоб розлучитися через частини тіла? А наступним пальці на руках або ногах не сподобаються?
Я думаю он вас не достоин
|
|
| |