MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Ти, весна і твоя шкіра
Ти, весна і твоя шкіра
OlenkaДата: Середа, 16.11.2016, 15:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Весняні дні приносять не тільки більше сонця в наше життя, але і свої проблеми.
Розглядаючи в дзеркалі своє обличчя, нескладно помітити, що нашій шкірі потрібна підтримка після тривалої зими з колючими морозами, обезводненням і перепадами температури. Ніжна шкіра обличчя потребує спеціального догляду. Особливо в юному віці.
Але, використовуючи засоби для догляду за обличчям маски OLAY, ідеально відповідні для догляду за шкірою обличчя навіть у молодому віці, ми легко подолаємо ці проблеми за декілька простих кроків.

Визначаємо тип шкіри

Через дві години після умивання притисни до обличчя паперову серветку.
Якщо на ній залишиться жирний слід, то твій тип шкіри - жирна або комбінована.
Якщо слідів практично немає, шкіра пружна – то, швидше за все, у тебе нормальна або комбінована шкіра.
Якщо на серветці немає слідів, а ти відчуваєш сухість або лущення - то у тебе суха або чутлива шкіра обличчя.

Очищення

Будь-який догляд за обличчям починається з очищення. Наше завдання - правильно вибрати засоби залежно від твого типу шкіри.

Для очищення жирної і комбінованої шкіри обличчя ідеально підійде лінія Skin Adapt. Засоби цієї лінії спеціально розроблені не тільки для того, щоб м'яко очищати шкіру обличчя, але і відновити баланс, адаптуючись до різних потреб сухих і жирних ділянок шкіри.

Якщо ти будеш регулярно, 2 рази на день використовувати засоби цієї лінії - гель для умивання, тонік, а 2-3 рази на тиждень - ще і скраб, що відмінно допомагає позбавитися від всіх наслідків зими,  твоя шкіра стане збалансованою - жирніші ділянки перестануть блищати, а сухіші будуть зволожені.

Для очищення нормальної і сухої шкіри потрібна інша лінія від OLAY - Skin Comfort. Засоби цієї серії ніжно очистять шкіру, заспокоять, усунуть сухість і відновлять баланс зволоженості. Коктейль інгредієнтів, що доглядають, і вітамін Е захищають шкіру від шкідливої дії сонця.
Ця лінія пропонує всі засоби, щоб очистити шкіру і зволожити її - тонік, молочко і м'який гель для умивання. Щоб ти не вибрала, ти позбавишся відчуття стягнутості та сухості.

Живлення або зволоження

Одного очищення недостатньо. Після вранішнього умивання та засобів очищення від OLAY, результат треба закріпити - використовувати крем або емульсію - засіб, який піклуватиметься про тебе протягом всього дня.
Тут теж важливо підібрати засіб правильно, спеціально для твого типу шкіри.
Якщо у тебе суха або нормальна шкіра обличчя, скористайся денним кремом OLAY Complete.
Для комбінованої або жирної шкіри обличчя прекрасним вибором буде емульсія потрійної дії OLAY Complete.

Перед сном

Після вечірнього очищення шкіри - останній штрих. Нічний крем піклуватиметься про тебе всю ніч. Нічний крем потрійної дії OLAY Complete допоможе прокинутися вранці з ідеальним личком.

Турбота про себе - це природно

Краса і здоров'я шкіри - питання не тільки природних даних. Погана екологія, зміна пір року, макіяж і дія навколишнього середовища - все впливає на нас з негативним ефектом. Саме тому важливо протистояти всім цим негодам. Тим паче, що засобів для цього  цілком достатньо.
Прикріплення: 4990844.jpg (33.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 10.05.2018, 21:08 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Що робити при лущенням шкіри на обличчі? 



Лущення та свербіж шкіри обличчя може бути не тільки косметичної, а й серйозною медичною проблемою. У більшості випадків дані ознаки є першими симптомами початку серйозних шкірних захворювань, до числа яких належить екзема і псоріаз. В результаті на шкірі з’являється не тільки лущення, а й негарні червоні плями, які можуть швидко поширюватися і на інші ділянки тіла. При цьому просто неможливо самостійне усунення проблеми, так як потрібно негайне втручання лікаря-дерматолога. 
За винятком шкірних захворювань, спровокувати сильне лущення шкіри обличчя можуть такі чинники, як: 
наявність генетичної схильності; 
вплив негативних природних факторів – наприклад, сильний і холодний вітер, сніг, дощ і т. д .; 
неправильне використання невідповідних косметичних засобів; 
неправильне і незбалансоване харчування; 
недолік цінних мікроелементів і вітамінів. 
Якщо почала лущитися шкіра обличчя, в першу чергу необхідно звернути увагу саме на власний раціон. Мало хто знає, найбільш ефективними засобами для отримання здорового кольору обличчя і ідеальної шкіри, є періодичне дотримання дієти та розвантажувальних днів. Однак всі старання будуть приносити мало користі, якщо неправильно і нерегулярно доглядати за ніжною шкірою обличчя. 
Додавши в раціон корисні продукти і страви, можна швидко позбутися від проблеми лущення шкіри обличчя. Наприклад, просто незамінним стає салат під назвою «Щітка». Для його приготування нарізається буряк, яблуко і моркву соломкою, подрібнюється капуста. При бажанні, можна в салатик додати чорнослив, свіжу зелень, курагу, заправити невеликою кількістю рослинного масла або сметани. Щоб зробити смак страви більш яскравим і цікавим, видавлюється трохи свіжого лимонного соку. Це не тільки дуже смачне, але і корисне блюдо, так як допомагає вивести з організму всі шкідливі речовини і токсини, проводячи ефективне очищення кишечника. Саме завдяки таким властивостям салат і отримав свою назву. 
При появі проблеми лущення шкіри обличчя, необхідно повністю виключити з раціону всі напівфабрикати і продукти швидкого харчування. 
У щоденному меню повинно бути присутнім якомога більше свіжих овочів з фруктами. 
Потрібно пити достатню кількість чистої води. 
Користь приносить повноцінний сон і відсутність стресів. 
Очищаюча маска 
Береться кавова гуща і додається дрібна сіль (1 ч. Л.), Трохи кориці і оливкове масло (1 ст. Л.), цукор (1 ч. Л.). 
Маска наноситься легкими рухами на шкіру обличчя. 
Через 7-10 хвилин треба вмитися прохолодною водою. Ця маска надає зволожуючу і живильну дію.
Прикріплення: 6777012.jpg (20.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Ти, весна і твоя шкіра
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом