MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Які породи собак найкраще підходять дітям
Які породи собак найкраще підходять дітям
OlenkaДата: Субота, 24.01.2015, 14:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ваш син чи дочка вже досить підросли для того, щоб задати Вам питання “хочу собаку”? Або самі Ви, як батьки малюків, хотіли би з раннього дитинства привчати їх любові до природи і прищепити звичку піклуватися про ближнього? В будь-якому випадку, Вам необхідно десять разів подумати, яку породу собаки вибрати для Ваших умов і вимог, тим більше коли собака підростатиме і виховуватиметься разом з Вашою дитиною.

У світі існує більше чотирьох сотень порід собак. Кожну з них прискіпливо виводили геніальні селекціонери. А зберегти і закріпити їх основні характерні риси постаралися найкращі розвідники і професійні кінологи всього світу. Тому найпростіше при виборі в першу чергу звернути увагу на основні риси кожної породи собак.


dytyna i sobaka Які породи собак найкраще підходять дітям

Далеко не кожна порода собак підійде для сім’ї, де є маленька дитина. Найкраще, коли це буде пес зі спокійним норовом. Гарно уживаються з дітками собаки-поводирі і рятувальники. Такі породи, як лабрадор або золотистий ретривер, дуже люблять дітей і ніколи не дадуть їх образити. Також прекрасним другом, нянькою і охоронником стане для малюка сенбернар. Правда, для його утримання погано підходить міська квартира. Таку собаку краще заводити тим, у кого є просторий будинок та двір.

dytynaisobaka Які породи собак найкраще підходять дітямЩе дуже вправно слідкують за дітками собаки-пастухи, такі як вівчарки, коллі, шелті. А серед малих порід слід виділити різних пуделів, спанієлів, французьких бульдогів, пекінесів і другі декоративні породи. Також правильно виховані службові собаки завжди будуть гарними компаньйонами для діток. Крім всього іншого, вже в шкільному віці Ваша дитина зможе навчитися дресирувати службову собаку, що може стати початком її розвитку як вихователя.

Не слід розглядати бійцівських собак. Їх агресія часто буває непередбачувана, навіть при гарному вихованні. Також не зовсім безпечною для дитини може стати безпородний пес, адже Ви ніколи не знатимете, що від нього можна очікувати.

Лабрадор-ретривер
Лабрадор-ретривер, або золотистий лабрадор – мисливська собака. Але найбільше їх у світі працюють поводирями сліпих (80%). Дякуючи вродженій врівноваженості та передбачуваності, лабрадор стане слухняним і вірним другом та компаньйоном для Вас та Ваших діток.

собачки 1024x356 Які породи собак найкраще підходять дітям

Сенбернар
Сенбернар відомий як рятувальник людей, потрапивши під снігові або інші завали. Дуже розумний пес, він ніколи без причини не нападе на будь-кого, зате і незнайомця без Вашого дозволу із двору не випустить. Прекрасний охоронник, вірний друг і чудова нянька – от такі у нас сенбернари.

senbernar Які породи собак найкраще підходять дітям


Німецька вівчарка
Німецька вівчарка хоч і пастуша порода, але дуже любить працювати. Дякуючи прагненню допомагати своєму хазяїну вона легко дресирується, постійно контролює безпеку на своїй території. А коли Ви потрапляєте з дітьми в незнайомі місця, вівчарка не зводитиме очей із кожного члена сім»ї, «пастиме» і діток, і дорослих.

собачки1 1024x401 Які породи собак найкраще підходять дітям

Коллі та шелті
Те ж саме можна сказати і про коллі та її маленьку копію – шелті. Відмінність від других порід вівчарок лише в тому, що у шотландців (саме так називаються ці вівчарки) відсутня агресія, і вони рідко причинят Вам незручності у вигляді активного нападу на порушника Вашого спокою.

собачки2 1024x458 Які породи собак найкраще підходять дітям

Спаніель
Спаніелі – відважні та дуже рухливі мисливські собаки. Їм буває важко жити у квартирі без полювання, тому потрібно мати можливість хоча б часто бувати на природі. Тут спаніелька зможе вгамувати свою потребу багато рухатись, винюхуючи потенційну здобич. А для дитини будь-якого віку спанієль стане чудовим партнером в рухливих іграх та на прогулянках.

spaniel Які породи собак найкраще підходять дітям

Декоративні породи собак
Декоративні собачки завжди подобаються дітям. Вони такі різні і красиві, цікаві кожен по-своєму. Навіть малюк може з гордістю пройтися по вулиці, тримаючи таку собачку на повідку. А трішечки старші діти люблять всюди брати з собою свого улюбленця. Одяг і амуніцію вони також можуть прикрасити різними цікавинками, а собачку носити просто в спеціальному рюкзачку чи боксі.

собачки3 1024x480 Які породи собак найкраще підходять дітямБажаємо Вам вдало обрати породу собаки та отримувати від Вашого нового члена сім’ї лише радість!

 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Які породи собак найкраще підходять дітям
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом