Olenka | Дата: Субота, 25.04.2015, 20:11 | Повідомлення # 1 |
| Сімейні цінності: у щастя є причини Ви зустрічали коли-небудь велику дружну сім'ю, в якій за одним столом, не тільки по великих святах, а й у будні, збираються разом бабусі, дідусі, мама і тато, діти від мала до велика? Якщо так, - з упевненістю можете сказати - там сімейні цінності зовсім не порожній звук. І перебувати серед цих щасливих, а саме такими вони і є, людей вам, безсумнівно, було легко і приємно.
А ви не пробували довідатися, у чому секрет їхнього щастя? Ще більше ста років тому Лев Толстой сказав: «Всі щасливі сім'ї щасливі однаково, кожна нещаслива нещаслива по-своєму». Найчастіше чомусь частіше намагаються докопатися до причин, що призводять до краху відносин. А мені хотілося б зараз зробити акцент на тому, що ж саме є основою міцної здорової сім'ї, які основоположні сімейні цінності є те сполучна ланка, що подібно розчину не дозволяє розпастися ні в мороз, ні в спеку цеглинці, її складовим.
Так в чому ж та сама однаковість їх полягає?
Взаємоповага подружжя - основоположна сімейна цінність. Ви помічали, як спілкуються між собою дорослі члени сім'ї? Ви навряд чи почуєте з їхніх вуст грубість у відношенні один до одного, незадоволений окрик або роздратований тон. І зовсім не тому, що вони приховують свої негативні емоції. Ні. Просто для їх появи немає причин. - «Казка. Так не буває! »- Скажете ви. І опинитеся, напевно, не праві.
Невдоволення і роздратування з'являються там, де будь-хто шукає причину неприємності в іншому, а не намагається знайти коріння її проявів в собі. У сім'ї, де взаємна повага є основоположним елементом взаємин, подібним емоціям немає місця. Відкритий довірча розмова між людьми, кожен з яких залишається і в шлюбі абсолютно цілісною особистістю, що не втрачає своєї індивідуальності і цінності, здатний будь зароджується сумнів, нерозуміння або негатив вивести в мирне русло. Наприклад, купіть для чоловіка приємний подарунок купіть йому модну кофту чи курточку на сайті http://art-line.ua Саме у визнанні за кожним з подружжя права на індивідуальність, своєрідність і прийняття його таким, який він є, криється основа щасливої родини. Ні матеріальний достаток, ні що інше не зможе замінити взаємоповаги. Стаття 51 Сімейного кодексу, в якій саме про це і йдеться, можливо, ніколи й не була прочитана ними, але завжди неухильно дотримувалися. Любов, про яку так багато всі говорять до весілля, виявиться безсилою у збереженні сім'ї, якщо вона не була замішана на звичайній людській повазі партнера. Якщо до вступу в шлюб ми щиро захоплювалися один одним, пишалися успіхами, досягненнями, здібностями партнера, то чому після РАГСу раптом вважаємо, що мають значення тільки наші власні заслуги, - будь то просування по кар'єрних сходах, спортивні перемоги або творчі злети? Розподіл сімейних обов'язків, яке лише допомагає грамотно вести спільне господарство, жодною мірою не принижує заслуги одного, і не піднімає зусилля іншого. Не буде міцного тилу, забезпеченого чоловіком, - не зможе жінка створити затишок і комфорт у сім'ї. І навпаки, невмілі дії дружини в облаштуванні сімейного вогнища не сприяють завзяттю дружина на службовому поприщі. Повага дорослими один одного, допомога в реалізації творчого начала, визнання не на словах, а на ділі, цінності кожного, усмоктується з малих років і дітьми. У родині, де до думки кожного, незалежно від віку, ставляться з повагою, панує та сама атмосфера легкості і доброти, так притягає щастя.
|
|
| |
Inka | Дата: Пятниця, 19.02.2016, 07:38 | Повідомлення # 2 |
| Якісна постільна білизна з Одеси http://home-line.in.ua/. Доставка, гарантія якості.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 25.02.2016, 20:54 | Повідомлення # 3 |
| Кожен мріє про своє - Виспатись… Подорослішати… Знайти любов… Створити сім'ю… Відпочити… Стати знаменитим… Багато грошей… Скільки разів протягом усього життя ми міняли свої мрії… Але в кінцевому результаті - всі ми мріємо бути просто щасливими…!!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 25.05.2018, 09:36 | Повідомлення # 4 |
| Поки їздила на кілька днів з міста,чоловік зустрічався в кафе з дівчиною,з якою років 10 не бачились,а в минулому пару раз спали з нею.В кафе були втрьох,ще її подруга.Спочатку він не говорив про це,але через тиждень вирішив розповісти,вони посиділи втрьох пару годин та й розбіглись.Мене образило це,бо прекрасно пам'ятаю як я в той вечір звонила і він мені чесав,що на роботі.Пояснює,що не хотів,щоб хвилювалась.На днях в мене зламався тел і я декілька днів хожу з його.Сьогодні прийшло смс на вайбер ку-ку,чому не спиш?Я ій відповіла,що це жінка й дала його номер,щоб його набрала напряму,бо не хотіла щоб весь день приходили ще ті повідомлення,які в вайбері світяться на весь екран,коли присилають і не побачити їх неможливо,а читати це й ятрити собі душу не хочу.Позвонила своєму сказала про це,навіть запропонувала її номер дати,щоб сам подзвонив,не схотів та вибачився за цю неприємну ситуацію,а мені боляче й нерозумію чи правильно поступила чи потрібно було що тій що тому виговорити,що думаєте? Як би ви вчинили дівчата? І як правильно хлопці жінці вести себе в такій ситуації,щоб не виглядати істеричкою?
"Очі,небачать серце неболить"..)В кожного є старі знайомі...Чому чоловіки нам не говорять про каву з іншою бо ми накрутимо себе ще більше і істерити точно будемо)Тому запропонуй йому щоб ви знайомою каву попили разом..Як кажуть :'твій друг мій друг'..Не попускай то просто ..Вона і надалі лізтиме .Нашо тобі третя особа в сім'ї
|
|
| |