MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Сімейні цінності: у щастя є причини Ви зустрічали коли-небуд
Сімейні цінності: у щастя є причини Ви зустрічали коли-небуд
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:11 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Сімейні цінності: у щастя є причини
Ви зустрічали коли-небудь велику дружну сім'ю, в якій за одним столом, не тільки по великих святах, а й у будні, збираються разом бабусі, дідусі, мама і тато, діти від мала до велика? Якщо так, - з упевненістю можете сказати - там сімейні цінності зовсім не порожній звук. І перебувати серед цих щасливих, а саме такими вони і є, людей вам, безсумнівно, було легко і приємно.

А ви не пробували довідатися, у чому секрет їхнього щастя?
Ще більше ста років тому Лев Толстой сказав: «Всі щасливі сім'ї щасливі однаково, кожна нещаслива нещаслива по-своєму».
Найчастіше чомусь частіше намагаються докопатися до причин, що призводять до краху відносин. А мені хотілося б зараз зробити акцент на тому, що ж саме є основою міцної здорової сім'ї, які основоположні сімейні цінності є те сполучна ланка, що подібно розчину не дозволяє розпастися ні в мороз, ні в спеку цеглинці, її складовим.

 
Так в чому ж та сама однаковість їх полягає?

Взаємоповага подружжя - основоположна сімейна цінність.
Ви помічали, як спілкуються між собою дорослі члени сім'ї? Ви навряд чи почуєте з їхніх вуст грубість у відношенні один до одного, незадоволений окрик або роздратований тон. І зовсім не тому, що вони приховують свої негативні емоції. Ні. Просто для їх появи немає причин.
- «Казка. Так не буває! »- Скажете ви. І опинитеся, напевно, не праві.

Невдоволення і роздратування з'являються там, де будь-хто шукає причину неприємності в іншому, а не намагається знайти коріння її проявів в собі. У сім'ї, де взаємна повага є основоположним елементом взаємин, подібним емоціям немає місця.
Відкритий довірча розмова між людьми, кожен з яких залишається і в шлюбі абсолютно цілісною особистістю, що не втрачає своєї індивідуальності і цінності, здатний будь зароджується сумнів, нерозуміння або негатив вивести в мирне русло. Наприклад, купіть для чоловіка приємний подарунок купіть йому модну кофту чи курточку на сайті http://art-line.ua
Саме у визнанні за кожним з подружжя права на індивідуальність, своєрідність і прийняття його таким, який він є, криється основа щасливої родини. Ні матеріальний достаток, ні що інше не зможе замінити взаємоповаги.
Стаття 51 Сімейного кодексу, в якій саме про це і йдеться, можливо, ніколи й не була прочитана ними, але завжди неухильно дотримувалися.
Любов, про яку так багато всі говорять до весілля, виявиться безсилою у збереженні сім'ї, якщо вона не була замішана на звичайній людській повазі партнера.
Якщо до вступу в шлюб ми щиро захоплювалися один одним, пишалися успіхами, досягненнями, здібностями партнера, то чому після РАГСу раптом вважаємо, що мають значення тільки наші власні заслуги, - будь то просування по кар'єрних сходах, спортивні перемоги або творчі злети?
Розподіл сімейних обов'язків, яке лише допомагає грамотно вести спільне господарство, жодною мірою не принижує заслуги одного, і не піднімає зусилля іншого. Не буде міцного тилу, забезпеченого чоловіком, - не зможе жінка створити затишок і комфорт у сім'ї. І навпаки, невмілі дії дружини в облаштуванні сімейного вогнища не сприяють завзяттю дружина на службовому поприщі.
Повага дорослими один одного, допомога в реалізації творчого начала, визнання не на словах, а на ділі, цінності кожного, усмоктується з малих років і дітьми. У родині, де до думки кожного, незалежно від віку, ставляться з повагою, панує та сама атмосфера легкості і доброти, так притягає щастя.
 
InkaДата: Пятниця, 19.02.2016, 07:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 11
Якісна постільна білизна з Одеси http://home-line.in.ua/. Доставка, гарантія якості.
 
OlenkaДата: Четвер, 25.02.2016, 20:54 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Кожен мріє про своє - Виспатись… Подорослішати… Знайти любов… Створити сім'ю… Відпочити… Стати знаменитим… Багато грошей… Скільки разів протягом усього життя ми міняли свої мрії… Але в кінцевому результаті - всі ми мріємо бути просто щасливими…!!!!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 25.05.2018, 09:36 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4510
Поки їздила на кілька днів з міста,чоловік зустрічався в кафе з дівчиною,з якою років 10 не бачились,а в минулому пару раз спали з нею.В кафе були втрьох,ще її подруга.Спочатку він не говорив про це,але через тиждень вирішив розповісти,вони посиділи втрьох пару годин та й розбіглись.Мене образило це,бо прекрасно пам'ятаю як я в той вечір звонила і він мені чесав,що на роботі.Пояснює,що не хотів,щоб хвилювалась.На днях в мене зламався тел і я декілька днів хожу з його.Сьогодні прийшло смс на вайбер ку-ку,чому не спиш?Я ій відповіла,що це жінка й дала його номер,щоб його набрала напряму,бо не хотіла щоб весь день приходили ще ті повідомлення,які в вайбері світяться на весь екран,коли присилають і не побачити їх неможливо,а читати це й ятрити собі душу не хочу.Позвонила своєму сказала про це,навіть запропонувала її номер дати,щоб сам подзвонив,не схотів та вибачився за цю неприємну ситуацію,а мені боляче й нерозумію чи правильно поступила чи потрібно було що тій що тому виговорити,що думаєте?
Як би ви вчинили дівчата?
І як правильно хлопці жінці вести себе в такій ситуації,щоб не виглядати істеричкою?

"Очі,небачать серце неболить"..)В кожного є старі знайомі...Чому чоловіки нам не говорять про каву з іншою бо ми накрутимо себе ще більше і істерити точно будемо)Тому запропонуй йому щоб ви знайомою каву попили разом..Як кажуть :'твій друг мій друг'..Не попускай то просто ..Вона і надалі лізтиме .Нашо тобі третя особа в сім'ї
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Сімейні цінності: у щастя є причини Ви зустрічали коли-небуд
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом