MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Секс до весілля: ЗА і ПРОТИ
Секс до весілля: ЗА і ПРОТИ
girlorgДата: Середа, 17.07.2013, 20:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Секс до весілля: ЗА і ПРОТИ
 
_Klementinka_Дата: Вівторок, 30.07.2013, 23:43 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 27
На мою думку, секс повинен бути з тим в кому ти впевнена, і знаєш, що стосунки насправді серйозні і іде все до весілля...тому що чоловіки люблять наречених цнотливих, ніби він в неї був перший і останній, і таких дівчат поважають більше)
 
girlorgДата: Понеділок, 07.10.2013, 20:53 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Так саме так!Браво,золоті слова!
 
girlorgДата: Четвер, 15.01.2015, 14:53 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Ідеальне життя.

Просто взяти і прожити це саме щасливе життя. Отримати диплом, щоб використовувати його в якості підставки для чашки кави (а для чого ще він потрібний?). Піти на оплачувану роботу, щоб купити хорошу машину, яка буде возити тебе на цю роботу (Боже, як нерозумно!). Усвідомити, що бізнес не гріє, захотіти заміж. Знайти якогось типового чоловіка. Середнього зросту, темноволосий, їздить на седані темного або (не дай бог) сталевого кольору. Як за графіком їздить до мами, живе в двушці десь у спальному районі. Традиційні три побачення в якому-небудь модному кафе. Два букета квітів, запрошення на дачу з друзями. І після літра вина він тобі начебто навіть подобається. І друзі у нього ніби не такі вже й тупі. Та й мама його не так часто йому телефонує. І ось, ти його хочеш. І уявляєш все, як у романтичному фільмі... Ну а як ще, ти ж весілля хочеш! І ось, ви вдвох в спальні... Ніч... Бездумна прелюдія, як по інструкції. Там натиснути, тут потерти, сюди поцілувати — готово довживання. Пожмаканий секс на 10 хвилин. І потім безглузде «ну, зрозумій, я давно не був з жінкою» або щось в цьому роді. І ти віриш. Адже людина він дійсно непоганиа. Він піклується про тебе, він гладить твою кішку, а це подвиг, адже він не любить тварин. Він дзвонить тобі ввечері, щоб дізнатися, як пройшов день і як ти добралася додому. І ось ти вже придумала собі кохання. Таке безглузде кохання, як у казках. Але тобі можна, ти ж весілля хочеш! І якось раз він ненароком зронив «переїжджай до мене». Все, руки в ноги, швидше додому, «мама, ми одружимося», збір шмаття, переїзд. І ти на радощах видраюєш його загиджену холостяцьку двушку. Вимиваєш кухню, витравлюють тарганів. Навіть відпустку береш заради такої справи. І вночі він хоче сексу, а ти просто лежиш під ним... І прокручуєш в голові, що потрібно зробити завтра... І наскільки добре ти вичистила сьогодні туалет. Побутова романтика. Але тобі можна, ти ж весілля хочеш! Потім ти починаєш підтримувати порядок в цій квартирі, виставляєш на всіх полицях свої численні флакончики, збираєш по будинку його шкарпетки, переш, готуєш, чекаєш, любиш. І він любить. Начебто. Разочок з'їздити разом з ним до Туреччини, пару раз до друзів на дачу, з десяток разів до його батьків. І через два роки — тадам! Заміж! Тільки не на одне коліно, і не в ресторані. А вдома, у вітальні. Простягає обручку і самовдоволено посміхається — «ну я-то взагалі, так? Крутий!». Так, крутий. Весілля. Нарешті.
І ось після весілля романтична подорож. У Таїланд, куди ж ще! Бездарна фотосесія на пляжі, дешеві сувенірчики друзям, пляшки з ромом і віскі. Потім він отримує підвищення і тепер приїжджає додому пізніше. Ти теж йдеш вгору по кар'єрних сходах. Одного разу виявляєш затримку. Десь під час перегляду каталогу ІКЕІ, між диванами і столами, тебе раптом починає нудити. Ти біжиш у ванну, хоча вже розумієш до чого все це. І він, здається, навіть зрадів тому, що стане батьком. І ось ви разом вибираєте нудотного виду костюмчики з рюшами, їздите на УЗД, мило туркочете. Потім токсикоз. І ти починаєш ненавидіти чоловіка. Сваритесь, кричите, миритесь. Все пройде.
Народжуєш йому сина. Так правильніше, так? Він радіє, всім надзвонює, каже, що у нього пацан. А потім пропадає ночами на роботі, тому що «вдома виспатися неможливо, хоч попрацюю». А ти возишся з його дитиною днями і ночами. Хоча ні, з вашою все ж. І ось в черговий день народження ти отримуєш від нього не золоті сережки, а ... нову сковороду! Приїхали, станція «побутова», ваша зупинка. Романтика скінчилася. Але ви разом, хіба це не головне?
І ось ти все рідше бачишся з подругами, все більше стаючи домогосподаркою. Від нудьги заводиш черепашку і вивчаєш яке-небудь модне хобі типу скрапбукінгу. І в черговий прекрасний вечір знаходиш в його брюках упаковку від презерватива. У робочих брюках. Від дешевого презерватива. Ви користуєтеся іншими. І ти ... мовчки викидаєш. Ну а навіщо лізти? Він же з тобою.
 
girlorgДата: Четвер, 15.01.2015, 14:54 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Секс тільки після весілля??

Як на мене, то одруження - це найсерйозніше рішення пари 
І одружуватись потрібно тільки тоді, коли знаєш свою половинку на 99.9% і те, яка вона в сексі, це теж дійсно важливо!
І це нормально, коли люди кохаються до того, як подати заяву в загс, люди так пізнають один одного!

Я ні в якому разі не пропогандую секс в 13, чи секс з першим зустрічним, чи на першому побачені
Всьому свій час
 
OlenkaДата: Понеділок, 16.03.2015, 00:09 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285




Шлюб:все про підготовку

Yesterday at 4:50 pm

Перша шлюбна ніч молодят

У житті людини бувають моменти, від яких залежить не тільки лише благополуччя родини, але в принципі - збережеться вона або ні. І одним з них є першим шлюбна ніч.

Чому? Складне питання. І до того як ми спробуємо відповісти на нього, дозволимо собі маленький відступ.

Візьмемо, приміром, самий звичайної, самий відпрацьований в еволюції інстинкт - харчовий. Вже новонароджений уміє і смоктати, і ковтати, а пізніше і жувати. І вгамувати голод, було б лише ніж, може будь-який чоловік. Але один це робить прекрасно, вишукано, використовуючи сервізи, вилки і ножі, а інший обходиться однією ложкою. Якщо судити по кінцевому результату (а він схожий - людина наситився), можна подумати, що відмінності в його досягненні ніякої немає. Але ж ми - люди цивілізовані. Не можемо оцінювати свої діяння лише по тому, досяг чи цілі або ні. Нам ще принципово, як ми її досяг.

Чуйний читач вже додумався, яку аналогію ми бажаємо провести. Так, в першу шлюбну ніч можна вести себе по-різному - або як дикуну "є руками", або як культурній людині "користуватися приладами". І хоча результат буде схожий - дефлорація відбудеться, відносини між юними дружинами виявляться або зіпсованими, або радісно-піднесеними.

У першу шлюбну ніч виникає кілька проблем , від вирішення яких багато в чому залежить майбутня доля сім'ї. Ми назвемо це завданнями, спробуємо віддати поради, як краще їх вирішити, але, природно, не зможемо ні затребувати від молодят (спочатку - від хлопців) дотримання зазначених рад, ні проконтролювати виконання.

Самая основна рекомендація - бути в цю ніч повністю тверезим. Відмова від алкоголю взагалі, а не тільки лише в першу шлюбну ніч - веління часу. І якщо лікарі, принципово підтримують таку політику щодо кожної людини в будь-який період його життя, то в 100 крат сильніше це вимога, коли йдеться про першу шлюбну ніч. Лише тверезий людина здатна проявити любов, такт, роль, повага, які так важливі в першу шлюбну ніч.

Усі дами, особливо юні, які до того ж не дівчата, розрізняються особливо сильною соромливістю. Подальше подія по-справжньому турбує їх.

Закрилася за юними двері, вони залишилися наодинці. Вимкнути світло? Роздягатися самій або почекати, поки це зробить чоловік? Віднесе він на ліжко, або першої прошмигнути під ковдру? На наш погляд, якщо обидва молодих щиро люблять і поважають один одного, якщо вони тверезі - нічого жахливого не станеться, навіть якщо наречені не прочитають цієї інформації. Але краще, якщо все таки знати будуть.

Але, безумовно, проблемою в цю ніч залишається перший статеві зносини. Перед ним все відступає, зменшується. І суть не в тому, що молоді люди не знають, як його проводити (знають, природжений інстинкт підкаже), а в тому, що перші зносини час від часу (хоча так не повинно бути) "задає" різні каверзи. Наприклад, фактично будь-який чоловік з якихось джерел, але вже знає, що він повинен відчути, якщо пліва збережена. І, на жаль, деякі новоспечені чоловіки замість того, щоб догоджати молоду дружину і самому на сто відсотків віддатися любові, з напругою чекають, чи зустріне його статевий член перешкоду або ні. А от якщо немає, що робити?

Не важко зрозуміти, в зв'язку з чим традиції майже всіх народів вимагали збереження жінкою дівочої пліви, хоча ніякого біо або суспільного значення це не має. Найбільш того, у деяких народностей з найглибшої давнини існував звичай руйнувати невинну пліву далеченько до повноліття не статевим методом (використовувалися "священні" дерева з виступаючим сучком) Але, начебто там не було, ці релігійні пережитки дійшли до нашого часу і частина юних чоловіків в першу шлюбну ніч ще більше уваги приділяють не ласкам подружжя, не бажанням провести інтимну близькість дуже тактовно і любовно, а імен "пошукам плям крові".

Між тим відсутність крові всякий раз буває відсутністю цнотливості . Є ряд обставин, через які крові при першому зносинах можна не буває. Може бути недорозвинення невинної пліви, при всьому цьому вона практично не перешкоджає введенню статевого члена не розривається. Буває розтяжна дівоча пліва, яка, хоча і робить певну перешкоду статевого члена, за рахунок розтягування все таки дозволяє ввести його на сто відсотків без розриву. Як недорозвинена, так і сверхізбиточно гнучка дівоча пліва розірвуться лише під час пологів.

Зустрічаються дівчата, у яких в дівочої пліви від народження було відсутнє отвір для відтоку менструальної крові і в період дозрівання довелося порушити цілісність хірургічним методом. Зрештою, не можна виключити травми в дитячому і підлітковому віці, які особливо почастішали в найближчим часом.

Коротше кажучи, обставин досить багато, і вони все не мають справи до статевої розбещеності. Але принципово інше - не можна покладати на першу інтимну близькість до того ж контрольно-перевірочну функцію. Краще не вести в загс даму, в порядності якої є хоч найменший сумнів, ніж пізніше через випадковості понівечити їй (а нерідко і для себе) життя.

Зазвичай, кровотеча при дефлорації не буває рясним. Але і до нього потрібно завчасно приготуватися. По-1-х, потрібно мати під рукою якщо не стерильну, то чисту серветку. Ну і по-2-х (хоча це можливо і в-1-х), перед статевими зносинами неодмінно провести туалет статевих органів. Відкрита ранева поверхня дуже чутлива до найменшого бактеріального забруднення.

Відновлювати статеві відносини після дефлорації рекомендується через кілька діб, найраніше - через день. Повторний статевий акт слід починати обережно, довідавшись у дружини, не заподіює їй це біль. Необхідно тримати в голові, що в нормі, навіть без урахування болю від зруйнованої пліви, рухи статевого члена в піхву час від часу бувають хворобливими, якщо не виділилася змазка, яка уменьает тертя.

Виділяється ж вона мимоволі, в результаті порушення дами. Але збудження в 1-перші дні може або бути відсутнім, або бути відсутньою. Якщо кровотеча не припинилося, потрібно звернутися за допомогою до мед працівникам.

Начебто ні спалювала пристрасть юних (частіше, правда, лише дружина), потрібно застерегти їх від поспішності в першу шлюбну ніч. Чому? Наречені, у яких часу скільки завгодно, не повинні поспішати і піддавати себе випробуванню, поки не готові до нього, і краще порушити звичай не поспішати з заплата належного шлюбному ложу, де все виконано хвилювання і лихоманки, а чекати, скільки б не довелося, придатного варіанту, усамітнення та спокою, ніж зробитися на все життя нещасним, переживши потрясіння і впавши у відчай від першої невдалої проби.

А невдачі бувають. Так, часто психологічна непідготовленість дівчини до статевих зносин, відсутність простих знань у питаннях статі викликає у неї природний жах перед першим статевим актом. Жах можливо таким потужним, що навіть на фізичному рівні міцний чоловік не в змозі подолати активною опору дружини. Час від часу подібне поведінка повторюється весь "медовий" місяць (зрозуміло, що він стає не медовим, а скоріше гірким) і навіть роки.

Рекомендація не поспішати в першу шлюбну ніч, коли її, природно, робити , допоможе і уникнути і інших проблем.

Наприклад, хоча навіть грубі в повсякденному житті чоловіки навряд чи свідомо підуть на нечемно ставлення до дружини в першу шлюбну ніч, число дам, що скаржаться конкретно на це, щодо велико , що ні що перша близькість повинна бути, незважаючи першу ж ніч, а звідси прагнення довести свою чоловічу силу і при не придатних для цього обставинах. А це сильно травмує молоду даму.

Тільки надзвичайно небагато дівчат здатні в першу шлюбну ніч випробувати оргазм під час зносин. Значущою ж частини дам повинні пройти місяці а час від часу і роки, до того як вони зуміють при близькості з чоловіком випробувати оргазм. Природно, це не означає, що повинні уникати статевих зносин - в такому подружжя ризикують взагалі не навчитися впізнавати щастя статевої любові. Юному дружину слід тримати в голові про це, не вимагати бурхливого прояву пристрасті в перші дні заміжжя.

Зрештою, крайнє, чому молодожонам не слід поспішати.

Хоча до часу вступу в шлюб уже всім зрозуміло, "звідки" беруться дітки, жорстких пізнань з попередження вагітності юним людям нерідко не вистачає. А далеко не завжди доцільно з першої шлюбної ночі не вберегтися від зачаття. І тут виходить цікава ситуація. З одного боку, сп'яніння, фізична і нервова млявість, перезбудження можуть з більшою ймовірністю, ніж в інші дні, привести до того, що дитина народиться з тими або іншими вродженими аномаліями. Але з іншої - немає нічого найбільш неестетичного (ну і неетичного), ніж, приміром, надягання презерватива у ліжка нареченої, а тим паче впровадження всіх протизаплідних засобів, що застосовуються самої пані.

Вихід? Конкретної відповіді віддати не можна, але, мабуть, більш придатним в ситуації, коли із зачаттям бажають почекати, можна вважати перервані статеві зносини.

До дилем першої шлюбної ночі належать і так звані конфузи.

Важливе значення для самоствердження хлопців має удачливість першого в шлюбну ніч статевого акту. Тут потрібно врахувати якісь привхідні моменти, а саме поширене серед частини населення світогляд про шкоду онанізму, що наноситься всьому організму, але спочатку його статевій системі. А тому що в період юнацької гіперсексуальності схожа форма самозадоволення поширені, то майже всім юним чоловікам перший шлюбна ніч задає і такий питання: "А як зашкодило мені заняття онанізмом?"

Успішний перший акт відразу знімає всі завдання або за останньою мірою відсуває їх на далеке "потім". А якщо невдача?

Рання еякуляція в першу шлюбну ніч буває досить часто, що просто роз'яснити. І цього не слід боятися ні чоловікові, ні жінці. Але пані, не рахуючи того, потрібно утриматися від коментарів або, ще гірше, докорів. А крайнє, на жаль, не унікальність,

З першої шлюбної ночі дружина повинна запам'ятати, що не потрібно оцінювати сексапільні можливості чоловіка негативно незалежно від того, отримує вона задоволення чи ні. Лише позитивна оцінка може провокувати статеву силу чоловіка. Тому ні в жарт, ні всерйоз, ні наодинці, ні тим більше при сторонніх навіть натяком дружина не зобов'язана дорікати чоловіка в статевий неспроможності. Закиди, небезпеки відшукати іншого, глузування є суворою психічною травмою, ще більше посилює сексапільні розлади.

У шлюбі люди повинні бути альтруїстами (т. е. безкорисливо клопотати про благо іншого) , але у 100 разів більший альтруїзм потрібний в статевому житті. Не отримала зараз задоволення? Отримаєш завтра, через тиждень або місяць. Але якщо, заспокоївши чоловіка ласкавими словами, порадієш спільно з ним навіть невеликого успіху, то і великий чекати себе не примусить. А якщо дорікати, то і з випадкової невдачі може розвинутися стійка статева слабкість.

Одним з видів невдачі в першу шлюбну ніч може опинитися нездатність чоловіка подолати опір невинної пліви: або так як вона дуже ущільнена (що зустрічається тільки зрідка), або так як наступила слабенька ерекція, або ще так як дама побоюється статевого акту не лише не допомагає чоловікові, але активно уникає цього. Зазвичай, всі ці передумови з часом зникають і хай не з першої проби не в першу шлюбну ніч, але звичайна статеве життя все-таки встановлюється.

До конфузів майже всі люди відносять і збіг першої шлюбної ночі з менструацією. Навіть в давнину люди знали, що статеві зносини в дні менструації категорично заборонені. Сучасні наукові дані підтверджують коректність цих уявлень - під час менструацій значна частина внутрішньої поверхні матки виявляється відкритою раною, а слизова пробка, традиційно перешкоджає проникненню інфекції з піхви, вимивається кров'ю. Коротше кажучи, брати під сумнів заборона на статеву близькість в період місячних немає підстав. І винятки з цього правила немає навіть для першої шлюбної ночі. А згадуємо ми про це тому, що якісь чоловіки виявляються зайве наполегливими в досягненні мети, а юні дружини - недостатньо стійкими.
 
knopaДата: Середа, 29.07.2015, 12:41 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 763
Привіт, хочу розказатии вам свою історію. Мені 19, я одруженна і маю грудну дитину. До пологів з чоловіом займалися сексом де і як завгодно, усі сусіди чули, але вот біда, після весілля чоловік серйозно рогладшав і здається що його це влаштовує, але не мене ж, обіцяв ще з зими що похудає ( я тоді вагітною ще ходила) але слова свого не стримав, і тепер він взагалі став " колобком" ледве ходить, але це ще не найстрашніше, найстрашніше те, що ми більше не займаємось сексом. Після пологів пройшло 5 місяців, вагітність у мене була тяжкою, усі 9 місяців я фактично лежала у лікарнях на збереженні, ходити мені можна було лише втуалет і все, за зиму і осінь я мабуть лише 8 раз була на вулиці, так вот,після пологів я погладшала, і розтяшки появились счтррашщні, по животі, грудяг, ногах. Веду я до того що, після родів екс у мене був лише кілька раз за 5 місяців, і то лише 5-10 хв. Що мені робити? Розводитись я не хочу, це ж шлюб, Святе, щей дитина навіть пів року немає.....
 
sonechka604Дата: Понеділок, 05.10.2015, 15:40 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 9
Цитата Zing ()
До пологів з чоловіом займалися сексом де і як завгодно, усі сусіди чули, але вот біда, після весілля чоловік серйозно рогладшав
пологи були після весілля?

Цитата Zing ()
вагітність у мене була тяжкою, усі 9 місяців я фактично лежала у лікарнях на збереженні, ходити мені можна було лише втуалет і все
мені теж під час вагітності багато що забороняли та виписували купу таблеток. але потім знайшла нормального лікаря, який паереглянув моє лікування. нашим лікарям лиш би лікувати від неіснуючих хвороб і виписувати купу ліків, які не допомагають. консультуйтесь з хорошими спеціалістами
 
OlenkaДата: Середа, 10.08.2016, 18:28 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
о секс - це перевірка? вибачайте, але люди з досвідом, що вже дітей мають, давно одружені, то категорично можуть сказати: це - дурниця. Я так само вважаю (я вже одружений), бо для того, щоб проблеми з сексом виникли, а потім ще й призвели до такого ЖАХЛИВОГО життя - це можливе, якщо у людей в голові на 99,99 тільки думки і захоплення від сексу!

щодо побутового плану, пізнання в щоденному житті, звичок і т.п. - це Доступно тільки для користувачів! важливо!!, тільки до чого тут секс? пізнати звички, придивитися до половинки можна і в інший спосіб. і це чи не головну роль відіграє потім в формуванні нормального подружжя.
 
OlenkaДата: Субота, 15.10.2016, 02:13 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
На мою думку статеві стосунки повинні бути присутніми до весілля!! Так як це можна сказати одне з найважливішого в подружньому житті. Це дуже добре якщо обох після весілля все влаштовує в сексуальному плані, але ж якщо ні? Потім все життя страждати та ходити на ліво?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 03.08.2018, 21:30 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4513
Місяць назад одружились з чоловіком! Разом більше пів року, але він дуже стіснітільний, я навіть не бачила його без трусів. Це просто смішно
 
GriniiДата: Понеділок, 03.08.2020, 15:49 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4
Цитата knopa ()
Що мені робити? Розводитись я не хочу, це ж шлюб, Святе, щей дитина навіть пів року немає.....
Без секса точно будет развод. Так что моете пожить с мужем примерно годика три, пока нужна помощь, а потом разводитесь и не мучайтесь.
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Секс до весілля: ЗА і ПРОТИ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом