MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Перша шлюбна ніч (Поради,поведінка партнерів)
Перша шлюбна ніч
OlenkaДата: Понеділок, 23.03.2015, 16:03 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Життя - біль, коли в першу шлюбну ніч місячні.
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 12:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Перша шлюбна ніч для багатьох подружжя, на жаль, не представляється чимось особливим. По-перше, тому що у них вже, як правило, були спільні ночі. А по-друге, вимотавшись після святкової метушні, молоді, ледве углядівши перед очима подушку, миттю засинають. Але, погодьтеся, перша шлюбна ніч - занадто важлива подія в житті закоханих, щоб поставитися до нього легковажно. У всі часи вона була самою довгоочікуваної, хвилюючою, незабутньою, переповненій ніжністю, романтикою і любов'ю. Так повинно залишатися і зараз. Хоча б тому, що вона символізує новий етап у житті молодої сім'ї. І, звичайно, тому, що традиція ця вельми приємна!
У святковій суєті ви можете і не відчути тих прекрасних змін, які подарував вам весільний день. І тільки втікши від гостей, опинившись, нарешті, наодинці, ви усвідомлюєте, що з цього моменту належите один одному. Так насолодитеся ж цим почуттям! Після того як розійдуться останні гості, не кидайтеся розставляти по вазах квіти, переглядати відзняте весільне відео, розгрібати подарунки і перераховувати гроші в конвертах. Подивитися, що ж у яскравих коробочках і скільки грошей в білих конвертиках, ви зможете в будь який інший час - адже у вас попереду ще довга подружнє життя. Не починайте свій спільний шлях з побутових клопотів, почніть його з романтики. Сідайте в блискучий автомобіль і мчіться проводити свою першу шлюбну ніч!
Де її провести
Подумати про те, де ви проведете свою першу шлюбну ніч потрібно як мінімум за місяць до її настання. Адже тут дуже важливо не прогадати і передбачити всі деталі. Основна умова цієї чарівної ночі - це, звичайно ж, залишитися вдвох. Це ваша - і тільки ваша - ніч! І зіпсувати її не повинен ні хропіння в сусідній кімнаті, ні обережний шепіт ваших домочадців за дверима. Цілком очевидно, що перша шлюбна ніч повинна проходити без свідків і при повній впевненості молодих, що їх самота не буде порушено, навіть випадково.
Хоча, скажімо, у Франції в Середні Віки існувала традиція, коли друзі нареченого і нареченої по кілька разів вривалися протягом ночі в спальню молодят, намагаючись застати їх зненацька. Можливо, і ваші друзі задумали для вас якийсь сюрприз чи розіграш. Якщо ви щось запідозрили, дайте їм зрозуміти, що це виключно ваша ніч і подібні речі просто недоречні.
Як правило, молодята воліють проводити першу шлюбну ніч у своїй власній (або знімною) квартирі. Якщо молодята власної житлоплощею не забезпечені, то цю ніч вони проводять, як правило, в батьківському домі. Але, погодьтеся, іноді присутність навіть самих тактовних родичів відверто заважає ... Тому "безквартирним" молодятам можна порадити провести першу шлюбну ніч в іншому місці. Та хоча б в знятої на добу квартирі, де вам ніхто не буде заважати! Але ... хто ж прикрасить цю квартиру і наповнить її романтичним настроєм перед вашим приїздом? Так що якщо у молодих немає людей, готових підготувати чужу квартиру до приїзду молодят, то цей варіант краще залишити на самий крайній випадок.
Оптимальний варіант - зняти номер в готелі рідного міста. У цьому випадку молодим буде забезпечена романтична обстановка, комфорт, спокій і пляшка шампанського від закладу. Схожий варіант - зняти номер в готелі іншого міста, але тут є свої нюанси. І головний з них - це як дістатися серед ночі в інший населений пункт. Адже якщо обраний молодятами місто опиниться далеко від місця проведення банкету, то на шлюбну ніч може просто не вистачити часу ...
Замість готелю першу шлюбну ніч можна провести і на базі відпочинку - природно, респектабельною. Умови на таких базах майже такі ж, як в готелі, тільки ночувати можна не в номері готелю, а в окремому будиночку, що стоїть серед лісу або біля річки.
Ще одним прекрасним варіантом може стати заміський будинок ваших батьків , родичів або друзів. Якщо є така можливість, постарайтеся нею скористатися - комфорт майже як в готелі, та ще й істотно дешевше.
Менш популярні, але не менш цікаві варіанти проведення найголовнішою ночі в житті молодят, - на борту яхти, в наметі або навіть на сіннику. Ніч, проведена на лоні природи, буде сповнена романтики і казкових вражень. Деякі пари відразу ж після торжества вирушають у весільну подорож і проводять свою першу ніч у літаку, а вже по прибуттю в іншу країну і поселення в готель відбувається все найцікавіше. Варіантів проведення першої шлюбної ночі не злічити, головне - вміти фантазувати і сковувати себе рамками стереотипів.
Організувати і прикрасити
Як же організувати урочисту і незабутню ніч в найпопулярніших для її проведення місцях, а саме: у власній квартирі, в квартирі батьків, в заміському будинку, в готелі, на базі відпочинку чи за кордоном.
Самий не оригінальна, однак, найкращий варіант для проведення першої шлюбної ночі - власна квартира. Перед весіллям варто подбати про те, щоб у квартирі був ідеальний прядок і чистота. Створіть у ній романтичну обстановку: влаштуйте над постіллю балдахін, порозсипайте всюди маленькі подушки-думки і пелюстки троянд. Обов'язково розставте в кімнаті квіти і свічки, прикрасьте приміщення кульками і гірляндами. Перевірте, щоб ваше шлюбне ложе не скрипіло, застелите його новим шовковим постільною білизною. Рожевий або яскраво-червоний шовк - це шикарний і еротичний варіант. Бажано, щоб в кімнаті була напівтемрява.
Подбайте про музичному тлі, напевно є кілька пісень, які подобаються обом подружжю і які асоціюються з приємними моментами у вашому житті. Не треба включати музику голосно, адже вона всього лише фон і не повинна відволікати молодят один від одного. І, звичайно ж, необхідно наповнити кімнату ароматом. Для цього підійдуть ефірні масла або ароматичні палички. Зауважимо, що ефірні олії мають властивості афродизіаків: підвищують потенцію, відновлюють гармонію, покращують чуттєве сприйняття. Так, наприклад, масло лаванди збільшує приплив крові до пеніса на 40%, бергамот підстьобує фантазію, іланг-іланг покращує якість оргазму, а аромат сосни збільшує тривалість сексуальних контактів. Прикрасити кімнату можна так, щоб зробити приємний сюрприз своєму чоловікові, а можна зайнятися прикрасою інтер'єру разом, щоб врахувати всі переваги і зробити кімнату максимально комфортною для обох подружжя.

У шлюбну ніч молодята навряд чи швидко заснуть, а це означає, що через деякий час їм захочеться перекусити, тим більше що на весіллі нареченому з нареченою зазвичай не до гастрономічних утіх. Тому варто заздалегідь подбати про закуски і напоях - нехай в холодильнику чекають своєї години легкий салат, фрукти, полуниця з вершками, вино або шампанське.
Пам'ятайте, що перша шлюбна ніч створена виключно для любові, а в рідній квартирі вам буде комфортно, як ніде в іншому місці, адже тут крім усього іншого ви зможете без сорому переміщатися по всій квартирі і втілювати в життя самі бурхливі фантазії.
Якщо ж своєї квартири у вас поки немає і ви вирішили провести першу шлюбну ніч у квартирі батьків, вони повинні бути досить тактовними і розумними, щоб запропонувати молодятам в повну прихильність всю квартиру, незалежно від кількості кімнат. Ситуація, коли батьки або хтось з гостей знаходяться в сусідній кімнаті, не повинна навіть розглядатися. У такому випадку ви можете влаштувати дуже романтичну ніч, так само як і якби у вас була власна квартира з музикою, квітами та свічками. Але навіть якщо батькам нікуди податися, не впадайте у відчай, адже вони таки не будуть ломитися до вас у кімнату. У вас є всі можливості для того, щоб заздалегідь подбати про антураж кімнати і, включивши тиху музику, насолоджуватися один одним.
Якщо у вас чи ваших близьких є заміський будинок - це може стати приголомшливим місцем для проведення першої шлюбної ночі. Тут ви зможете по-справжньому усамітнитися, і вас вже точно ніхто не потурбує. Особливо романтично, коли в будинку є камін, тоді ви зможете у вогню постелити шкуру тварини. Хутро відмінно пробуджує чуттєвість тіла, а тріск згорає дерева додасть затишку і романтики.
Дуже зручно проводити першу шлюбну ніч у готельному номері - зміна обстановки посилить відчуття, особливо якщо ви разом вже не перший рік. У будь-якій пристойній готелі є весільний номер, призначений спеціально для молодят. Він обставлений по вищому розряду, прикрашений і підсвічений так, щоб вам було в ньому комфортно. Як правило, весільні програми включають в себе проживання для молодят в номері напівлюкс або люкс, кошик фруктів і пляшку шампанського в номер, романтичний сніданок в номер і, звичайно ж, прикраса номера.
За словами директора агентства " селебріті "Катерини Марьюшкіной, ціни на шлюбну ніч варіюються залежно від класу готелю, категорії номеру і" наповненості "пакету послуг. Більш того, деякі готелі пропонують молодятам безкоштовний номер для шлюбної ночі - за умови, весільний банкет проводиться в ресторані готелю. Наприклад, в готелі "Либідь" 3 * без зайвого клопоту прямо в готелі ви зможете замовити безкоштовний номер для молодят, скориставшись одним із спеціальних весільних пакетів.
Не забудьте про сюрпризи
Щоб шлюбна ніч дійсно вдалася, продумайте сценарій, за яким вона буде проходити. Якщо шлюбна ніч обіцяє бути цікавою і незвичною, молоді протягом всього весільного дня думають про неї. Не забудьте приготувати один для одного приємні сюрпризи.
Отже, залишившись наодинці, прийміть спільний душ, а ще краще ароматичну ванну при свічках. Після релаксуючих водних процедур саме час перейти до тим самим сюрпризів, які були підготовлені заздалегідь і зберігалися у великому секреті. Наприклад, можете подарувати своїй другій половинці східну казку. У такому випадку постеліть постіль на підлозі, задрапіруйте стіни органзой теплих кольорів, поставте кальян і включіть східну музику. Можна навіть взяти кілька уроків східних танців або стрип-денсу "- і вразити коханого своєю сексуальністю і пластичністю.
Якщо східні танці - не для вас, візьміть в таємниці від своєї половинки кілька уроків тайського чи еротичного масажу і продемонструйте йому свої вміння в ніч кохання. А можна заздалегідь приготувати один одному подарунки і обмінятися ними в першу шлюбну ніч. Головне, щоб в подарунках була родзинка, щось інтимне і цікаве. І на додачу до основного подарунка можна прикласти жартівливу цікаву штучку з секс-шопу . Звичайно, наречена повинна бути одягнена в спокусливе нижню білизну, панчішки з підв'язками і мереживною пеньюарчик. І навіть якщо під весільне плаття наречена одягає білизну тілесного або білого кольору, то на вечір можна підготувати більш ошатний комплект.
На місці проведення шлюбної ночі мають бути присутні всі необхідні вам речі. Це предмети особистої гігієни, протизаплідні засоби, змінну білизну, одяг на другий день.
Перша шлюбна ніч завжди є переломним моментом в житті чоловіка і жінки, навіть якщо вони мали до цього сексуальні відносини. Вона повинна стати неповторною і особливою, запам'ятатися на все життя. Насолоджуйтесь один одним, признавайтесь в любові і даруйте один одному ласки!
А щоб перша подружня ніч стала продовженням, а не закінченням весільного торжества, молодятам просто необхідно поберегти свої сили в насичений подіями день одруження.

- Віддайте "кермо правління" організації вашого весілля в руки спеціально найнятих для цього людей або родичів. Пам'ятайте, що головне завдання молодят - відпочивати і насолоджуватися один одним!
- Відмовтеся від ідеї бути заводієм весільних хороводів, не кидайтеся в танок зі своїми гостями при перших же звуках ритмічної музики. Віддайте перевагу повільним танців - тим більше що вони мають здатність зближувати люблячих ще більше.
- Пам'ятайте про те, що шикарний стіл і вишуканий алкоголь - зовсім не привід набивати черево до межі. Повний шлунок може стати перешкодою на шляху до нічного пильнування. У день весілля молодятам краще взагалі забути про алкоголь - максимум, який можуть собі дозволити наречені, - келих-другий шампанського.
Повністю матеріал читайте в грудневому номері "Союзу Сердець" За матеріалами: http://www . bagnet.org
 
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:20 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
То що ж робить молода пара в першу шлюбну ніч? Відповідь ви, мабуть, знаєте. І не одну. Є офіційна, стандартна, яка прийшла нам ще з давніх часів. Перша ніч – це перша ніч повного дарування і пізнання іншої особи. Це перша інтимна зустріч двох, щоб з'єднатися в одне ціле на ціле життя. Двоє відкриваються один перед одним і вже нема чого приховувати – вони стають одним тілом. Тілесне пізнання дійшло до вершини. Наречені зустрічалися один із одним, щоб побути разом і щоб краще пізнати один одного. Тепер вони дійшли до пізнання того, що зберігали і відкладали саме на цей день.
Особливий дар в особливй день
Статеве задоволення є особливим і замінити його неможливо, як і ніяке інше задоволення дароване Богом. Господь обдарував людину цим почуттям для взаємної близькості між чоловіком і жінкою. Таким чином тягне чоловіка до жінки і жінка тягнеться до чоловіка. І ось, ця сила притягання допомагає зблизитись і бути разом, бути одним тілом.
Перша шлюбна ніч – це взаємне дарування у повноті щирості і відвертості. Це весільний дарунок, який наречені готують одне одному. Я дарую себе тобі. Дарую лише тобі. Ніхто інший не має права до цього подарунку. Лише ти! Ніякий дарунок не може бути на рівні цього дарування, бо ніщо так не ціниться іншою людиною, як вірність. Хто виховав себе у цій дошлюбній вірності, той зробив перші кроки, щоб витримати у подружній вірності на ціле життя.
«Та це все класика...» – саме так мені відповів молодий юнак, вказуючи на те, що вже так ніхто не живе. «Всі вже все попробували і всі вже все знають. Нікого не надуриш своїми філософськими описами. Тілесне задоволення перемагає і спочатку хочеться бодай спробувати, а потім вже справа бажання....»
Саме тут приходить на думку друга відповідь на це веселе запитання: Що молода пара робить у першу шлюбну ніч? Ми сміємось і кажемо: Рахують обоє весільні гроші! Кажемо правду...а що, молодим робити, коли все, що мало бути у першу спільну ніч, вже давно сталось у якомусь приміщені, машині, чи хто зна де. І ось... сміх тут вже не доречний. Романтики вже нема.... і не смішно.
Смішно буває тоді, коли ми чекаємо знаної нам відповіді, а виходить зовсім інша. У цьому випадку всі очікують відповіді, яка вже стала нормою. Хоча, як не дивно, продовжуємо сміятись. Хм... можливо тому, що ми знаємо, яка мала бути правильна відповідь, але мала бути... отож, сміємось самі із себе.
Сміється той, хто сміється останній
На днях мав зустріч із юнаком, котрого покинула дівчина. Печально... разом із дівчиною пропали і перші почуття кохання, і перший досвід статевої близькості, і перші мрії на спільне життя. Тепер не знає, що йому робити. Боротися за першу любов і все решта, що було перше? А може перевернути сторінку і сказати: «так мало статись і тепер наступного разу буду більш обережний»? Якесь рішення все ж таки буде. Зверну увагу, що він чомусь наголосив на те, що після цього трагічного випадку залишилась рана. Він почувається ображеним. Відкрився людині, відкрив свою інтимність і внутрішність, врешті решт став відчувати, що вже обоє одне тіло... і тут ... радість перемінилась у сльози... Печально...
Чи та «перша радість» була справді радістю?
Не знаю чи можна назвати радістю, коли нестриманий потяг статевого задоволення ніс тебе у незнаний досвід. Страх і сум'яття суроводжували, але пізнання незнаного брало верх. А які були думки після здійснення цього бажання? Думки були різні... спочатку насичені повної відповідальності за спільне майбутнє і т.д. після наступних «радостей» ці геройські думки поступово починають згасати. Особливо, коли приходить час доказати свою відповідальність.
Наступні «хвилини радості» – справді радісні постійно?
Невтомне бажання отримати «радість» від статевого задоволення, якщо немає продовження і чогось більшого, то згасає, як і кожне почуття.
Спитаєте: Чому немає продовження? Все просто. Любов закінчується на самому собі. Бо себе задовільняю, використовуючи іншого. Бо недовершеність статевого акту, страх перед можливістю завагітніти, використання іншого у своїх егоїстичних бажаннях – все це не веде до зближення. Все це наштовхує на розлуку. Спочатку думка про розлуку затаюється підсвідомо, а у певний критичний момент – це буде основа для прийняття логічно-випливаючого рішення. Навіть дехто так і каже: "ми вже давно були на віддалі, тепер треба лише офіційно це оформити". Факт, що радість таких нещирих відносин є тимчасовою, скороминучою.
Ось тому, молоді наречені чи просто молоді закохані, вартує робити все у свій час.
Будете жити подружнім життям перед шлюбом? Хм... то тоді, що будете робити після шлюбу?
Будете мати статеві відносини перед шлюбом? Ну що ж, тоді у першу ніч будете згадувати цей анекдот. Анекдот про вас! Ох... як буде весело....
Та все ж свічку ніхто не тримав нікому у першу ніч, що робили молоді не знаємо.
Знаємо одне і точно знаємо, що є такі анекдоти, що молоді пари у наш час часто потраплюють у кризи, що багато розлучається, і перегортає сторінку свого любовного роману, і так пишуться книжки.... а також анекдоти... може і "класика" зараз не в моді, та все ж гарантує постійність і випробувана часом.
Джерело
 
АнонімноДата: Пятниця, 22.06.2018, 23:08 | Повідомлення # 4





Коли плануєш власне весілля , хочеться продумати все до деталь, для того щоб воно пройшло ідеально. Однак для того, що в пам’яті залишились приємні та світлі спогади про весілля, варто подумати і про те, як провести першу шлюбну ніч. Перша шлюбна ніч має бути особливою, в інтимній атмосфері де присутні лише чоловік та дружина.

Повідомлення відредагував Olenochka - Пятниця, 22.06.2018, 23:48
 
OlenochkaДата: Субота, 23.06.2018, 12:59 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
В язичницькі часи ставилися до сексу як до цілком нормального явища. Розпусти у наших предків не було, але і зайвою скромністю вони теж не відрізнялися. Як правило, селилися древні слов'яни по берегах річок. У працях візантійського історика 6-го сторіччя Маврикія Стратега, є згадки про те, що чоловіки і жінки часто разом купалися голяка і віддавалися у воді любовним утіхам. Особливо часто це відбувалося по святах. У стародавніх слов'ян взагалі було безліч традицій, обрядів і ритуалів, пов'язаних з еротикою. Наприклад, під час посівної, щоб земля добре вродила, було прийнято працювати голяка або займатися любов'ю прямо на полі.

Також з деяких історичних джерел ми можемо дізнатися, що цілком нормальним серед наших предків було двоєженство або багатоженство. Наприклад, у відомій нам зі школи літописі «Повість минулих літ» говориться: «А радимичі, і вятичі, і сіверяни мали загальний звичай: жили в лісі... і шлюбів у них не бувало, але влаштовували ігрища між селами, і сходилися на ці ігрища, і тут умикали собі жінок за змовою з ними... мали ж по дві і по три жони».

Підтверджує цей факт і візантійський історик Прокопій Кесарійський. У своїх працях він розповідає про устрій життя знатних і заможних осіб Київської Русі. Як він стверджує у Володимира I Святославовича, який хрестив Русь, їх було дванадцять – і це тільки офіційних.

Нові правила

Після хрещення Русі (988 р.) ставлення до сексу кардинально змінилося. Церква намагалася викорінити все, що було пов'язане з язичництвом. Тепер дозволялося віддаватися любовним утіхам тільки тим, хто вступив у законний шлюб, та й то не заради розваги, а задля продовження роду.

Але навіть чоловіку з дружиною категорично заборонялося це робити в піст, на релігійні свята, а також по п'ятницях, суботах і неділях. Загалом, якщо зібрати разом всі дні, в які можна було виконувати подружній обов'язок, їх не набігало більше двох місяців. А якщо ще враховувати, що в одній хаті (яка зазвичай складалася з однієї великої кімнати) жили кілька поколінь – молодь, діти і люди похилого віку, то можна лише диву даватися винахідливості наших предків. Щоб вдатися до плотських утіх пари йшли в поле чи на сінник.

Регламентовані пози

Крім жорстких обмежень в тому, коли дозволено займатися сексом, існували правила, що регламентують сам процес. «В законі» була лише одна поза «місіонерська», або лицем до лиця, саме в ній подружжю було наказано зачинати спадкоємця. І якщо на сповіді виявлялося, що парафіянин порушив припис йому належало довге (від 3 до 10 років) покаяння.

Категорично заборонялося займатися сексом у позиції «жінка зверху або чоловік ззаду», також гріховним і протиприродним вважався секс у позиції стоячи. Також було рекомендовано утриматися від поцілунків і не тільки в інтимні частини тіла, але і в губи. Адже від поцілунків діти не народжуються, а все що не сприяє продовженню роду – великий гріх.

Шлюбний ритуал

Якщо до приходу християнства словом «блудниця» називали незаміжню дівчину, яка вільна і «блукає» у пошуках гідного обранця, то тепер воно придбало негативний підтекст і стало лайливим. Великою чеснотою стала вважатися цнота, а її втрата до шлюбу мало не смертним гріхом. Тому кімнати, де повинно було здійснено таїнство першої шлюбної ночі, залишалися постельничие. Саме їм наречений повинен був повідомити про те, чи всі умовності дотримані і була його наречена невинна. Якщо все було в порядку, ті вирушали до тестя і тещі і передавали слова подяки за збереження дочки.


Звичайно, нові правила не дуже подобалися народу, і він реагував на них по-своєму: пишучи фривольні пісні, казки та приказки, в яких розповідалося про те, як хитра жінка обманює невдалого чоловіка, або про те, як вирішили одружити дурня, а він не знає, що робити в першу шлюбну ніч. Багато приклади усної народної творчості, що дійшли до нашого часу, трансформувались в українські народні пісні та частівки. А історії про те, як кум бігає до куми й донині викликають у нас посмішку.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 28.09.2018, 10:05 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Перша шлюбна ніч то казочки. 
На ділі ти приходиш додому під ранок, стягуєш з себе корсета, жереш то шо зі столів позбирали і валиш дрихнути бо зранку поправка


Полюбому не забудеш - півночі весілля, потім замучені в ліжко. Зніме з тебе сукню, помилується гарною білизною, займетеся коханням і спати на пару годин. Думаю, то не перша твоя ніч з коханим.
 
GriniiДата: Понеділок, 03.08.2020, 15:50 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4
У нас было все просто)) На первом этаже ресторан на втором этаже гостиница... ))
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Перша шлюбна ніч (Поради,поведінка партнерів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом