MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Дівич вечір - перед весіллям (дєвішник)
Дівич вечір - перед весіллям (дєвішник)
OlenkaДата: Субота, 16.05.2015, 11:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мета будь-якого дівич-вечора - можливість відчути себе повністю вільною і як слід повеселитися з улюбленими подружками. Навряд чи знайдеться дівчина, яка готова відмовитись від такого задоволення.



Як правильно організувати дівич-вечір? Сценарій може бути різним. Несподівані ідеї для дівич-вечора тільки вітаються, але якщо ви сприймаєте дівич-вечір перед весіллям, як захід суто формальний, можна відмовитись від екстравагантних підходів на користь затишних традиційних посиденьок.

Ось основні правила, яких варто дотримуватись, щоб все пройшло на "ура":


1. На дівич-вечір не повинні заглядати чоловіки. Виняток робиться для замовлених танцюристів і розвізників піци.
2. Якщо ви вирішили провести свято в кафе чи ресторані, то бронювати місце, як і на весілля, на дівич-вечір слід заздалегідь.
3. При приготуванні до девичнику над його сценарієм повинна ламати голову не тільки наречена. Не соромтесь просити допомоги у подруг.
4. Важливе не тільки питання «Як провести дівич-вечір?», А й «З ким його провести?». Тому під час планування будьте особливо критичні - запрошуйте тільки найближчих подружок і по можливості неконфліктних.
5. Залежно від тематики весілля стиль дівич-вечора може трансформуватися.
6. Дівич-вечір напередодні весілля: так чи ні, вирішувати вам. Але експерти попереджають дівчину: алкоголь і безсонна ніч здатні зіпсувати зовнішній вигляд винуватиці свята. Щоб страх за колір шкіри і сяйво очей не зіпсував настрій, проводьте вечірку за 3-4 дні до церемонії.


Оригінальні ідеї для тематичного дівич-вечора

Хочете, щоб ваш дівич-вечір став яскравим і незабутнім? Тоді придумайте оригінальну тему, яка об'єднає ваші костюми, сценарій, ігри та конкурси. Пропонуємо вам оригінальні ідеї для тематичного дівич-вечора, які допоможуть вам вибрати ідеальний стиль вашого свята.

1. Дівич-вечір в стилі принцеси. Одягніться в довгі пишні сукні, зробіть гарний макіяж і зачіски. Не забудьте і про аксесуари: віяло, прикраси, корони або діадеми. У таких костюмах ви можете піти в ресторан або зробити дуже красиву і оригінальну фотосесію.

2. Дівич-вечір в стилі "Гаваї". Для такого дівич-вечора вам будуть потрібні кольорові спідниці, купальники та квіти для зачіски (це можуть бути і вінки з квітів). Ви можете взяти з собою великі вінки або гірлянди з квітів і надягати їх на вподобаних хлопців в кафе або клубі. Такий стилізований дівич-вечір ідеальний для вечірки на пляжі.

3. Дівич-вечір в стилі маляток. Одягніть коротенькі кольорові платтячка, гольфики, зав'яжіть бантики, на шию можете повісити блискучі підвіски у вигляді сосочок (продаються в магазинах приколів). Придумайте сценарій дівич-вечора в стилі вечірки в дитячому саду, море сміху вам гарантовано!

4. Дівич-вечір в стилі Коко Шанель. Одягніть маленькі чорні сукні, зробіть гарний макіяж і зачіски в стилі ретро, не забудьте і про прикраси з перлів. Влаштуйте фуршет і красиву фотосесію. Ну а головним ароматом вечірки стане "Chanel № 5".

5. Дівич-вечір в піонерському стилі. Необхідним атрибутом костюмів для такого тематичного дівич-вечора стануть червоні піонерські галстуки і пілотки. Ви можете придумати веселі речівки про наречену і майбутнє весілля, і вигукувати їх прямо на вулицях вашого міста.

6. Дівоча вечірка в містичному стилі. Ви можете вбратися в костюми в стилі героїв фільмів жахів або комедій з чорним гумором. Прекрасно підійде образ героїні мультфільму "Труп нареченої". Одягніть білі сукні та зробіть собі відповідний макіяж очей. Або одягніться гарними демоницями, кому що до вподоби.

7. Дівич-вечір у військовому стилі. Надіньте одяг кольору хаккі. Візьміть з собою іграшкові пістолети і сміливо відправляйтеся на прогулянку. Ну а щоб не перелякати перехожих, нехай наречена одягне фату кольору хаккі (можна зробити фату своїми руками з тюлі, розфарбувавши фарбами)! Відмінне місце для проведення такого дівич-вечора - пейнтбольний клуб.

8. Дівоча вечірка в стилі кролика Плейбой. Такий стиль дівич-вечора підійде тільки дуже сміливим і розкутим дівчатам. Надіньте дуже короткі спідниці, панчохи в сіточку і туфлі на шпильках. Зробіть яскравий макіяж. Але в такому стилі краще влаштувати тематичний дівич-вечір вдома або студійну фотосесію, а от у нічному клубі в таких нарядах краще не з'являтися, інакше вас приймуть за справжніх повій.

9. Дівич-вечір в стилі медсестер. Одягніть білі халати (звичайні або ж куплені в секс-шопі), надіньте шапочки або пов'язки на руку з червоним хрестом. Візьміть з собою різні медичні приналежності: наприклад, таблетки, стетоскоп, термометр і пр. Буде дуже прикольно, коли ви почнете вимірювати температуру гарячого стриптизеру в нічному клубі і слухати його дихання в стетоскоп.

10. Дівич-вечір в грецькому стилі. Одягніть туніки або сукні у грецькому стилі, зробіть собі красиві зачіски з косами. Можете придумати для кожної з вас імена давньогрецьких богинь або муз. Такий стилізований дівич-вечір можна проводити в ресторані, де можна гарно розташуватися на диванах або на подушках на підлозі. Такий стиль прекрасно підійде і для дівич-вечора в СПА, там ви можете замінити наряди звичайними простирадлами.

Ідеї для тематичного дівич-вечора можуть бути також пов'язані з вашими улюбленими героями фільмів, казок або мультфільмів, а можуть уособлювати вашу професію або хобі. Головне, знайти ту тему, яка сподобається і нареченій, і її подругам.


Веселої Вам вечірки :)
Прикріплення: 4262272.jpg (59.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.07.2018, 08:45 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Моя, дорогенька  я ще раз вітаю тебе 
Нехай життя твоє буде таким же насиченим, як цей #дівичвечір Дівчатка! Зараз наша подруга святкує останній незамужний вечір перед серйозним подружнім життям. Залишилося буквально кілька днів до того, як статус законної дружини вступить в силу.

Хочеться скористатися цим моментом, щоб відірватися на повну і весело провести наречену в нове життя!Тому гуляємо до самої останньої хвилини, щоб запам’ятати кожну мить. Все, що станеться в цей вечір залишиться в нашій пам’яті назавжди. Наші вітання звучать в твою честь від усієї душі, наша люба подруго!Ми поділяємо цю радість з тобою!
 
За міцну любов у шлюбі!
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Дівич вечір - перед весіллям (дєвішник)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом