MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Привітання Молодят З Весіллям Своїми Словами Для ВК (Вітаємо з весіллям)
Привітання Молодят З Весіллям Своїми Словами Для ВК
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 17:18 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мої дорогі Дарина і Глеб, створення сім'ї - це ще одна сходинка до вашогощастя. Чи є в світі година щасливіша за ту, коли зустрічаються два серця, щоб усе життя битися поруч...Тепер ви - одне ціле. Пам'ятайте завжди про це, щоб радість одного була б завжди і радістю іншого, щоб ви прислухалися один до одного. 
Тож хай веде вас, молодята, щаслива доля спільною дорогою життя сповнене любові і подружньої вірності, а у ваших серцях ніколи не згасають іскри палкого кохання.  Зі святом вас! 
Від куми,
з любов'ю

Коли в мене запитують хто такий справжній друг, Вона одна з тих небагатьох, про кого я згадую. В нашій дружбі було все: спільні студетські роки життя та подорожі по різних куточках країни, кулінарні вибрикеньки, купа незабутніх історій, без сварок та непорозумінь не обійшлось, але вони давно лишились позаду. А от до скарбнички радісних та незабутніх спогадів додалась одна визначна подія. Така, коли напередодні за вікном похмурий сірий день, падає сніг, а весільного ранку світить сонце і гріє наче влітку. Коли наречені сяють від щастя та кохання, коли щира посмішка не зникає з їхнього обличчя ні на секунду, коли гості забувають, що хотіли скуштувати запашної ковбаски і не можуть відвести погляду від молодят, коли танцюють всі, коли честь бути свідком такої події, коли сльози радості не спиняються і змінюються посмішкою, коли вперше хочеться, щоб весілля не закінчувалось, коли минув тиждень, а радість свята продовжує лунати, я переконана - подружнє життя молодят буде не менш яскравим танеперевершеним, адже для такої пари навіть погода змінює свої плани.
P.S. І так, це найкраще, найатмосферніше весілля та найгармонійніші і найгарніші молодята, котрих я тільки бачила.

Влад та Софія.

Дощ? Ну і що? На нього не звертаєш уваги коли кохаєш)  Це був дуже дощовий день, але нашим молодятам це не стало на заваді, вони не засмучувалися, а лише раділи - це їхній особливий день, тому вони і прогулянку провели під дощем, і виїзну церемонію під парасольками) Молодці!!!  
Дорогі наші молодята!!!  Ми ще раз хочемо Вас привітати з цим прекрасним днем.  . Кохайте і поважайте один одного.  Не втрачайте прекрасні моменти і даруєте щоденні невеликі радості. Нехай посмішки ніколи не сходять з ваших облич, а очі сяють добротою і щастям.

Вітаю з одруженням! Бажаю Вам, дорогі молодята, назавжди зберегти взаємну любов і повагу, нехай доля вам дарує багато радості, родинного затишку і незабутніх моментів. Будьте надійною опорою один одному в усьому та разом здійснюйте усе задумане. Щастя вам, довголіття, вірного кохання. Вітаю з весіллям!
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 17:19 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
"Дорогі молодята Iнночка та Вiктор! У цей славний день вітаю Вас з днем вашого весілля! З днем поєднання ваших доль і сердець! З днем народження вашої сім'ї! Від усієї душі бажаю вам щастя та любові! Нехай вас ніколи не потривожать нещастя! Нехай у вас завжди збуваються всі ваші заповітні мрії! Зі святом вас! "
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 17:19 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Дякуємо, що довірили цей незабутній для Вас день саме нам. Весілля було на висоті. Прекрасні молодята, весела та позитивна дружка, супер танцюючі гості. Хочемо побажати вам довгих років життя, здоров'я, терпіння, палкого кохання...Щоб важа життєва дорога стелилася від одного хорошого моменту до другого))) Щастя вам, тепла та затишку...мирного неба і багато діточок ( тай зустрінемся на вашому сімейному святі)....
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 17:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Ще одна закохана та щаслива пара Лідочка та Ігор!!!!!! Я вдячна, що Ви довірили мені бути ведучою вашого свята.Щирі батьки,мега позитивні молодята,веселі татанцюючі гості)))Безмежного кохання вам взаєморозуміння та щастя!!!!11
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 17:25 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Як співала під дощем неперевершена дружка Світлана:
Главней всего погода в доме, 
А всё другое суета, 
Есть я и ты, а всё, что кроме 
Легко уладить с помощью зонта.
Так і в нас, субота, Иваньки, гарнющі наречені Галюсік і Діма та дощ, дощ і знову дощ, який не вщухав аж до кінця весілля. Але зіпсувати настрій в нього не вийшло, адже у наших молодят справжнє кохання, яке зігрівало їх протягом всієї «мокрої» фотосесії, і невичерпне джерело оптимізму та драйву, якими вони заряджали всіх гостей протягом весілля. 
Кажуть, що дощ у день весілля - це на щастя, так от, щастя випало нашиммолодятам на весь їхній вік. Осталось тільки насолоджуватись кожен день один одним і, переглядаючи фотокнигу, згадувати який же всетаки був класний день.

PS - окрема подяка свідку Сашку, який цілий день підтримува наших наречених і під час прогулянки в "Аквадарі" організував гарячу каву - респект і уважуха
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 17:25 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Супер весілля!!! Наречена Інночка надзвичайно чарівна і мега-позитивчик заряджала нас на круті танці!!! Бомбезно все минуло. Ноги гудуть! Але воно було того варте! Відгуляли так відгуляли!!!!!  Щастя молодятам!!! Вже - 2 у нашому таборі холостячок!!! Інтрига-хто ж буде наступним!??? Тримаєм оборону і сподіваємось, що це буде та, що зловила букет нареченої!!!
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 17:27 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Віддавати подругу заміж, це завжди дуже хвилююча подія....Але у моєму випадку це зовсім не так, адже віддаю у дуже хороші і надійні руки! Дякую Вам, мої хороші, за запрошення! Весілля було дуже класним! Нехай вогник кохання палає у Ваших серцях ще дуже багато років! Ви найкращі!!!!
 
OlenochkaДата: Четвер, 03.05.2018, 14:48 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4514
Рівно рік тому я сказала тобі «так», і ще жодного разу не пошкодувала про це!
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Привітання Молодят З Весіллям Своїми Словами Для ВК (Вітаємо з весіллям)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом