MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Скоро зимові свята
Скоро зимові свята
girlorgДата: Понеділок, 17.11.2014, 20:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717




^_^ Порадник^_^ + ^_^Чат^_^

Today at 12:11 am

Все ближче і ближче різдвяні і новорічні свята, які несуть з собою радість, очікування дива, чогось прекрасного і казкового. І дуже хочеться, щоб прикраса кімнати на Новий рік була незвичайною! А тому хочеться додати до магазинної різноманітності новорічних прикрас щось зроблене своїми руками, особливо з дітьми. Ось і давайте поговоримо про що ж можна самостійно зробити для цього.
Я пропоную вам спробувати зробити декілька нескладних прикрас, які порадують вас і ваших близьких.
Дуже красиві і оригінальні прикраси можна зробити з паперових фотографій, які зазвичай лежать в далекому ящику столу ще з незапам’ятних часів. Приготуйте яскраві фотографії (листівки) 10*15 см, дірокол, ножиці, нитки (у тон листівці) і дві скріпки для паперів (як гвоздики). Листівки можна брати і більшого розміру, залежно від того, якого розміру прикрасу ви хочете отримати.
Фотографію розрізаємо на смужки шириною 1,5 см (вийде 10-11 смужок), в кожній смужці згори і знизу зробіть отвір діроколом.
У отримані отвори протягніть скріпки для паперу і розпряміть кінці скріпок. Щоб надати прикрасі форми сфери, зігніть скріплені смужки кілька разів, а потім розсуньте смужки. У вас вийде незвичайне прикраса-кулька, яке залишилося тільки підвісити на нитку!
Цей виріб можна підвісити і на карниз, і на люстру і навіть на стелю!
На Новий рік прикраса кімнати – ялинка, а прикрасою будь-якої ялинки є кулі, і їх теж можна прикрасити своїми руками! Усе, що вам знадобитися – це звичайні однотонні ялинкові кулі (хоч скляні, хоч пластикові), стрази, бісер, пайетки, спрей срібного або золотистого кольору, клей “Момент”, будь-яка фігурна тасьма, золота і срібна нитка, різноколірний фатин (бажано в тон кульок).
Перша кулька – у фатине із стразами. Вирізуємо квадрат з фатина, на його середину кладемо кульку, збираємо кути фатина згори і міцно закріплюємо, обв’язавши срібною тасьмою або ниткою. Згори наклейте стрази або пайетки.
Можна просто прикрасити кульку кольорами з тасьми – вирізуємо з широкої тасьми квіточки (контрастні за кольором), приклеюємо на кульку “Моментом”, серединку прикрашаємо пайетками.
Також легко прикрасити кульку ажурною тасьмою. Усе, що вам потрібне, це Моментом” приклеїти на кулю тасьму так, як підкаже фантазія.
Дуже оригінально виглядають кулі в сітці (продається в магазинах тканини або в квіткових магазинах). Робимо квадратні заготівлі з сітки (золотою, срібною), візьміть кулі такого ж або контрастного кольору, покладете їх на середину і зберіть згори, закріпивши ниткою або тасьмою.
Обмотайте кулю будь-якою пряжею світлих тонів, залишаючи відкриті ділянки, потім краской-спреем (срібною, золотою) пофарбуйте кулю. Відкриті ділянки акуратно протріть ватною паличкою і дайте кульці висохнути. Прикрасьте стразами і кольорами з тасьми.
Ось такі оригінальні кульки для ялинки на Новий рік у нас вийшли!
А з дитиною можна зробити оригінальні об’ємні новорічні зірочки для прикраси стін, вікон квартири. Оскільки виріб стійкий, то її можна поставити на стіл.
Візьміть кольоровий картон або щільний кольоровий папір, намалюйте дві абсолютно однакові зірки (можна віддрукувати на принтері), виріжте їх. Зробіть на зірках надрізи: На одній зірці – від зовнішнього кута до центру, на іншій – від внутрішнього кута до центру. Через надрізи, що вийшли, з’єднаєте зірки (одну вставте в іншу). Зірки можна прикрасити по своєму бажанню фольгою, стразами і так далі
Усі діти люблять робити на Новий рік з кольорового паперу ланцюжка для ялинки. Ці гірлянди – відмінна прикраса кімнати і їх можна розвісити будинки, на ялинці. Бувають ланцюжки з колечок, найпростіші, а можна зробити ланцюжка і оригінальної форми.
Нарізуємо з паперу різного кольору прямокутники, складаємо їх навпіл, і по трафарету малюємо одну ланку ланцюга, вирізуємо його і розпрямляємо. Для довгого ланцюжка, звичайно, знадобитися багато ланок. Потім протягуємо одну ланку ланцюжка в інше, чергуючи кольори. Наш ланцюжок готовий!
 
girlorgДата: Субота, 06.12.2014, 00:12 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Люблю це наближення до Нового року,відчуваєш дух свят і знову віриш в чудо ,як колись, у дитинстві
 
girlorgДата: Четвер, 11.12.2014, 14:29 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Скоро зимові свята
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом