MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Свято літа
Свято літа
OlenkaДата: Четвер, 03.11.2016, 13:48 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Усе літо ти чекала на той день, коли нарешті всі твої друзі зберуться в місті, і ви знову зможете веселитися всі разом. І ось довгоочікувана мить настала. На початок навчального року всі приїхали додому, тому прийшов час ділитися новинами. І найвідповідніший для цього захід - весела вечірка! Ось декілька наших ідей, обирай будь-яку на свій смак.

Сценарій 1

Якщо ти не готова влаштовувати грандіозний захід, ти можеш зібрати декілька близьких подруг на чашку чаю.  До речі, саме цей формат більш за все підходить  для детального обговорення всіх літніх новин і пліток. Щоб вам не було нудно потягувати обпалюючу рідину зі звичних керамічних чашок, обстав тусовку, як класичний «5 о’clock» - чаювання в британському стилі. Прикрась стіл красивою мереживною скатертиною, попроси у мами дозволу використовувати святковий сервіз, краще фаянсовий з традиційним «сільським» малюнком. Обов'язково приготуй відповідні закуски. У Англії прийнято ставити на стіл спеціальну триярусну вазу. На верхній «поверх» кладуть класичні трикутні сандвічі з сиром, куркою і овочами.  На середньому рівні розташовують невеликі тістечка «на один укус», у самому низу красується просте бісквітне печиво. Якщо такої вази у тебе не знайдеться, просто вистав  усе на стіл у великих сервізних тарілках. Крім того, в Англії до чаю прийнято подавати тости з маслом і джемом. Але, головне, не забудь запропонувати гостям до чаю молоко, адже саме воно є основною відмінністю англійського чаювання від нашого (чомусь прийнято вважати, що в Україні чай п'ють обов'язково з лимоном). Щоб ніхто не зміг помилитися у форматі заходу, обов'язково призначай зустріч рівно на 5 годин вечора. Не забудь прикрасити стіл декількома англомовними книгами - прекрасно підійде Чарльз Діккенс, до речі, дуже рекомендуємо заразом і почитати. Ну а якщо, не дивлячись на наші поради, тобі не вистачає натхнення, освіжи спогади про британський стиль життя улюбленими фільмами – «Щоденник Бриджіт Джонс», «Ноттінг-Хілл», «Гордість і упередження» й  ін.

Сценарій 2

Якщо ти плануєш галасливіший і масовіший захід, то можеш скористатися ідеєю костюмованого свята. Ні, банальний карнавал – це не для нас! Ми знаємо більш глибокодумні форми розваг. Пропонуємо вибрати епоху. Наприклад - Америка часів Великої депресії – жінки-вамп і гангстери-кавалери, любовні історії на тлі загального краху, жахливо романтично!  Сміливо прикрашай квартиру в стилі 30-х років, підбери відповідну музику (наприклад, блюз з патефонним звучанням), ретельно продумай сукню та макіяж. Зрозуміло, попередь друзів про те, що вони повинні одягнутися також. Залишилося придумати інтригу. Сценарій може бути, наприклад, таким: сховай де-небудь кейс з «мільйоном доларів» (такий можна знайти в спеціальному магазині приколів), роздай усім ролі (гангстерів, їх подружок-хранительок таємниць, секретних агентів, шефів поліції).  Шляхом захоплюючого розслідування кейс має бути знайдений або не знайдений. Якщо це дуже складно, ви можете просто пограти у звичайну «Мафію». У будь-якому випадку, захід обіцяє стати таким, що дуже запам'ятовується. Детальніше продумати символіку тобі допоможуть такі фільми як «Одного дня в Америці» та «Бонні і Клайд».

Сценарій 3

Якщо тобі зовсім не хочеться морочити собі голову, звати гостей, а потім прибирати квартиру до сьомого поту, у тебе є останній шанс цього сезону влаштувати вечірку на свіжому повітрі. Збери компанію, і вирушайте до найближчого водоймища або до спеціального кемпінгу. Головне не забудьте узяти з собою більше їжі, улюблену музику та придумай декілька відповідних ігор. Ну де ще, як не на природі, можна спробувати дістати зубами яблуко з наповненою по самі вінця водою чашки або танцювати румбу по коліна в піску? Оскільки в даному варіанті твої можливості не обмежені простором, попроси кожного із запрошених узяти із собою декілька друзів - так ваша компанія стане більшою та веселішою, крім того, ви зможете познайомитися з новими цікавими людьми.
Скоро розпочнеться навчальний рік і у всіх вас з'явиться безліч нових обов'язків і майже не буде вільного часу. Отже,  радійте життю та веселіться, поки є час. Розвивайте свою фантазію, вивільняйте енергію, насолоджуйтесь  життям і вашою міцною дружбою!
Прикріплення: 4006177.jpg (14.9 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 10.05.2017, 09:28 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
дяки за пораду! До мене наплигнуло натхненнячко!!!!!!!!!!
 
aauurriiДата: Неділя, 02.06.2019, 12:03 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3
Интересная идея!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 07.06.2019, 16:51 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
А як у вас проходить літо?
 
bartolitoroastДата: Понеділок, 15.04.2024, 08:55 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4
Дякую за цікаву тему.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Свято літа
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом