MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Про що говорити на першому побаченні?*
Про що говорити на першому побаченні?*
girlorgДата: Середа, 16.10.2013, 11:24 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
З дівчиною що говорити?*
 
girlorgДата: Четвер, 24.10.2013, 15:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Про секс!,
 
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 23:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
О, "перше побачення" - звучить так романтично)))
Якщо у обох буде хороший настрій, невимушеність у спілкуванні і взаємна зацікавленість один одним, то не так уже і важливо, куди йти. Хоча варіантів може бути безліч. Як на мене, то найкраще перше побачення почати з прогулянки парком, набережною або вулицями міста, якщо це, звичайно ж, дозволить погода). Далі можна продовжити спілкування за чашечкою кави у якомусь хорошому і затишному кафе. Може це і трохи банальний варіант, але він чудово підійде для того, щоб поближче познайомитись, а оригінальність краще відкласти на наступні побачення ))
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:15 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Як розмовляти з дівчиною
Чи бувало у тебе таке, що на побаченні з дівчиною ви обговорили здавалося б всі загальні теми і в розмові виникає незручна пауза? Або ти іноді не знаєш про що і як завести по справжньому цікаву розмову з дівчиною? Ці поради допоможуть тобі підтримати розмову з дівчиною та зробити спілкування цікавим і насиченим.
  • Будь оригінальним. Це напевно банальна порада, але я маю на увазі те, що не варто спілкуватися лише на буденні теми у форматі робота-навчання-погода. Але хочу вас застерегти, щоб бути оригінальним не потрібно випендрюватися. Треба просто робити те, що хочеш ти, будь собою. Так як більшість людей живуть не по своїм бажанням, а за бажаннями соціуму – твоя поведінка буде для дівчини оригінальною, а головне ти будеш почувати себе гармонійно.
  • Говори емоційно. Чоловіки, як правило, ведуть логічну розмову та опираються на факти, у той час, як для дівчат більш важлива емоційна частина – переживання, відчуття, почуття. Використовуй це. Якщо ти розповідаєш про те як ти гуляв по пляжу Анталії, то розкажи як вітер приємно обдував твоє обличчя, сонце змушувало примружувати очі, а під твоїми ногами хрустів пісок, розкажи що ти відчував у цей момент, які думки і образи приходили в голову. Приділяйте увагу дрібницям, це важливо.
  • Спочатку найкраще розмовляти про себе і про неї. Пізнавайте один одного. Щиро цікався дівчиною, її життям та вподобанням. Тоді з’явиться початковий рівень довіри між вами. Дівчата люблять коли хлопець не тільки цікавишся нею, але і розповідає про себе. Важливо не впасти в крайнощі і не переборщи з цим, бо дівчина може подумати, що ти затятий егоїст.
  • Уникай питань, на які можна відповісти “Так”, або “Ні”. Задавай питання, які вимагають розгорнутої відповіді і підштовхують до розмови. Наприклад “як ти провела минуле літо?”, “Який твій найщасливіший день у житті?”.
  • Залиш свій поганий настрій та свої проблеми вдома. У жодному разі не жалійтеся, що вас щось болить чи вас хтось надурив, не розказуй своїх особистих проблем чи проблем на роботі. Завжди будь позитивним. Дівчатам потрібні справжні чоловіки, а не чоловікоподібні скиглії, які не здатні не те щоб допомогти дівчині, але і вирішити власні проблеми.
  • Не матюкайся та не кричи на дівчину. Поводься ввічливо як з дівчиною, так і з оточуючими людьми. Будь джентльменом – у потрібний момент відкрий двері, пропусти вперед, подай руку на сходах, присунь стілець. Адже «нічого не коштує нам так дешево і не цінується так дорого, як звичайна ввічливість».
  • Веди розмову на теми, які цікавлять вас обох. Дізнайся чим твоя співрозмовниця захоплюється і розмовляйте з нею на тему її хобі, улюбленого виду спорту, улюблених тварин і т. д. Не варто говорити з дівчиною про комп’ютери, автомобілі, футбол і т.п., якщо тільки її ці теми не цікавлять, що буває досить рідко.
  • Говори дівчині компліменти в процесі спілкування, хвали її. Комплімент може розтопити лід між вами якщо він подарований відкрито, прямо та без лицемірства. Рекомендуємо почитати як правильно говорити компліменти.
  • І нарешті, найголовніша порада – це усмішка. Ти повинен якомога частіше посміхатися при спілкуванні з дівчиною. Ми добре почуваємося поряд з людьми, які вміють сміятися над світом і над собою. Барон Мюнхаузен говорив: “Серйозне обличчя не є ознакою розуму, панове. Всі дурниці люди роблять саме з таким виразом обличчя. Посміхайтеся, панове, тільки посміхайтеся!”
  •  
    girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:16 | Повідомлення # 5
    Повідомлень: 1717
    Як запросити дівчину на перше побачення
    Ініціювати запрошення на побачення з боку чоловіка – що може бути природніше та простіше? Однак для багатьох недосвідчених хлопців страх отримати відмову з боку дівчини, стає паралізуючою перешкодою на шляху до взаємності. Як запросити дівчину на перше побачення? Існують кілька перевірених способів призначення романтичної зустрічі, коли серця б’ються в унісон, коли весь світ перестає існувати.
    Як запросити дівчину на перше побачення. Особистий спосібЦе найкращий спосіб щоб запросити дівчину на перше побачення, головне правильно вибрати місце і час. Якщо Ви запрошуєте дівчину на побачення одразу після знайомства, коли молоді люди тільки обмінюються телефонами, логічніше за все буде відразу ж домовитися про наступну зустріч, вказавши дату, час і точне місце побачення або ж запросити дівчину в кафе або на прогулянку. Якщо ж пасія – стара знайома, призначити побачення ще простіше: достатньо щиро висловити бажання знову її побачити.
    Перевагою такого способу є повний контроль над ситуацією, оскільки при особистому контакті велику роль відіграє невербальна складова спілкування, тобто мова жестів і міміка. Чоловік легко зрозуміє, коли дівчина із задоволенням приймає запрошення, або шукає причину відмови.
    Як запросити дівчину на перше побачення. По телефонуПо телефону важче зрозуміти настрій дівчини, оскільки немає візуальної складової. Часто молоді люди самі додумують за свою партнерку відповіді, тим самим в корені спотворюючи ситуацію. У запрошеннях по телефону є кілька золотих правил:
    • Важливо телефонувати у зручний для дівчини час: не дуже рано, не занадто пізно;
    • З кожним, хто візьме трубку, потрібно говорити чемно;
    • Після привітання необхідно представитися і поцікавитися, чи зручно зараз дівчині говорити;
    • Довгі і натягнуті паузи і вимучені фрази можуть зруйнувати план запрошення на самому початку;
    • Якщо хлопець не впевнений у собі, краще розмову заздалегідь записати і прорепетирувати;
    • Призначення побачення повинно бути конкретним і чітким: де і коли, в кінці розмови ще раз потрібно уточнити домовленість, упевниться, що дівчина прийняла запрошення, зрозуміла, де її будуть чекати і збирається прийти на зустріч;
    • Зайва нав’язливість, вимолювання, довгі умовляння можуть вбити відносини на будь-якій стадії розвитку.

    Якщо сьогодні дівчина не погодилася прийти на побачення, це зовсім не означає, що чоловік їй нецікавий, у неї можуть бути зовсім інші плани на цей день. Не кожна жінка може відмовити красиво і пояснити у зрозумілій для співрозмовника формі своє рішення.
    Багато чоловіків допускають головну помилку: отримуючи заповітний номер телефону вподобаної дівчини, тягнуть з першим дзвінком і запрошенням на зустріч. Є велика ймовірність того, що чим більше пройде часу від знайомства до першого побачення, тим швидше дівчина забуде випадкового зустрічного.
    Як запросити дівчину на перше побачення. За допомогою смсЯкщо дівчина перша прислала смс «Що робиш?” – Це рівносильно запрошенню на побачення, сигнал до дії. Обмін миттєвими повідомленнями – не найкращий спосіб запрошення, оскільки короткими фразами важко передати весь зміст. Краще всього за допомогою смс «підготувати грунт» перед телефонним дзвінком, відправивши коротеньке повідомлення щось на кшталт «Думаю про тебе» або «Ти вільна сьогодні ввечері?», «Ти давно була в кіно/на виставці/пляжі (на вибір)?». За швидкістю відповіді і формулювання фрази буде зрозуміло чи настроєна дівчина підтримувати бесіду, чи вона зайнята.
    Після її позитивного відгуку можна сміливо піднімати трубку і набирати телефон дівчини, щобзапросити на побачення. У цьому випадку ймовірність відмови мінімальна.
    Як запросити дівчину на перше побачення. Через ІнтернетТвіттер, аська, «Однокласники», «В контакті» та інші віртуальні чати можуть допомогтизапросити дівчину на перше побачення, які сподобалася. Якщо це побачення перше, потрібно бути готовим до того, що фотографія в мережі і справжнє обличчя красуні можуть кардинально відрізнятися. Проте люди оцінюють один одного взаємно, тому варто провести ревізію і своїх виставлених в Інтернеті фотографії, щоб на першому ж побаченні не принести масу розчарувань дівчині.
    Креативні відеолисти із запрошеннями рясніють у всесвітній павутині, доводячи, яка велика творча жилка людей. Оригінальні способи запрошення на побачення з допомогою спеціальних карт скарбів «піди туди – не знаю куди», що світяться буклетів, красивих листівок або букета троянд, надісланих з кур’єром, здатні розпалити жіночу цікавість і багато що розповісти про автора. На таке побачення дівчина прийде заінтригована. Як утримати її увагу в ході зустрічі – тема зовсім іншої статті.
    Як правильно запросити дівчину чи хлопця на перше побаченняМи не кажемо, що розкриємо перед вами якісь магічні секрети, дізнавшись які будь-яка дівчина завжди буде відповідати вам “так”. Поділимося порадами, щоб ні вам не було боляче від відмови, і щоб дівчина не розцінювала ваше запрошення як домагання!

      1. Подумайте спочатку чому ви запрошуєте того чи іншого хлопця чи дівчину на побачення? Чи є достатньо причин для цього? І чого ви очікуєте, незалежно яка буде відповідь?2. Будьте готові до відмови. Якщо людина скаже «Ні», то не сприймайте це близько до серця.3. Коли запрошуєте хлопця чи дівчину на побачення, вибирайте правильний момент, дуже ретельно і заздалегідь потренуйтеся, що ви будете говорити, щоб не опинитися скутим у мові.4. Якщо ваш об’єкт симпатії скаже «Так», то будьте готові сказати точне місце, дату і час побачення. Це покаже вашу кмітливість.5. Будьте готові що людина, яку ви запрошуєте на побачення, буде питати чому ви так сильно хочете побачення, так що постарайтеся лестити як можна щиріше, щоб миттєво створити відчуття довіри. Люди бувають цікаві і здогадуються що за вашою проханням може щось стояти. Краще чекайте цього відразу кажучи «… Не хотів(ла) би ти перекусити разом, я завжди думав, що це було б непогано …»6. Переконайтесь що ваше запрошення на побачення не вимагає поспішного рішення. Якщо людина хоче подумати щодо цього, надайте їй таку можливість.7. Переконайтеся, що запрошуючи хлопця чи дівчину на побачення, у вас буде посмішка на обличчі і ви будете радісні. Посмішка допоможе викликати позитивну відповідь у людини.8. Завжди продумуйте і запасний час, місце, число для побачення на випадок, якщо у людини немає чіткого графіка. Надаючи людині вибір ви показуєте вашу майстерність.9. Якщо хлопець або дівчина вам скаже «ні», не намагайся розпитати причину цього. Продовжуйте рухатися далі, а ця людина може подумає і прийде з позитивною відповіддю пізніше.10. Якщо ви запрошуєте хлопця чи дівчину на побачення, переконайтеся, що ви дійсно хочете це зробити і це побачення принесе вам радість.11. Якщо вас запрошують на побачення, то не грайтеся. Якщо вам потрібний час на роздуми, так і скажіть. Якщо ні, значить, ні. Не змушуйте хлопця бігати за вами без певної причини. Вам би не сподобалося, якщо ситуація була б навпаки…12. Навіть не думайте приймати алкоголь для хоробрості, бо після цього можуть бути нехороші наслідки.
    Брати «бика за роги» – чоловіча стратегія. Сьогодні і самі дівчата можуть стати ініціаторамизапрошення на побачення, однак при цьому в стосунках пари відбувається перерозподіл соціальних ролей. Отримати насолоду від спілкування – мета будь-якого побачення. Для цього всього лише потрібно бути самим собою, перетворивши зустріч у напрацювання приємного досвіду.
     
    girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:21 | Повідомлення # 6
    Повідомлень: 1717
    Перше побачення – дуже важлива подія для більшості людей. Всі чоловіки / хлопці задумуються над питанням – Про що говорити з дівчиною? У голові програється 1000 сценаріїв, як же все це піде, що я задам, що вона відповість. Страх бути відкинутим, страх помилок, страх сказати не те, задати не ті питання, все це сидить у нас в голові перед першим побаченням. У цей момент, завжди хочеться знати які питання варто поставити дівчині, щоб уникнути незручних пауз.
    Всі ми спокійно спілкуємося з друзями, з рідними, але коли справа стосується побачень, а особливо перших побачень, то ми відразу все забуваємо. Тут я написав питання, які можна задати дівчині, якщо у вас скінчилися свої теми для розмови.
    Ці питання варто переробляти під кожного співрозмовника окремо, головне запам’ятати ідею, а саме питання формулювати по-своєму.
    Ці питання повинні служити просто як покажчик. Деякі питання можуть не підійти для першого побачення, але ви їх можете задати вже потім на 5 або 6 побаченні.
    Ми склали список із ТОП 300 запитань та тем про що говорити з дівчиною на першому, другому та іншому побаченні.

    Ось список Про що говорити з дівчиною на побаченні (питання для дівчат):
  • Якою ти була в дитинстві? Хуліганкою або спокійною дівчиною?
  • Любиш мріяти? Про що мрієш?
  • Що тебе найбільше розсмішило за минулий тиждень / місяць?
  • Ти творча людина? Чому так вважаєш? Якщо так, то, що грає в ролі твоєї музи?
  • Що ти вибираєш: Спонтанність або стабільність?
  • Тобі подобається отримувати подарунки, або приємніше дарувати їх?
  • Який звук тобі подобається? Звук палаючого каміна в будинку, або може звук природи в лісі?
  • Наскільки ти вважаєш себе зібраної? У квартирі твоєї безлад?
  • Віриш у знаки зодіаку? Який твій?
  • Серіали, які ти любиш дивитися?
  • Займаєшся спортом? Яким? Як часто?
  • Віриш у справжнє кохання? Чому?
  • Який фільм ти можеш дивитися знову і знову?
  • Є сестра або брат?
  • Подобається танцювати? Чому? Які танці подобаються?
  • Шкодуєш про що-небудь у своєму житті?
  • Скільки мов ти знаєш? Які хотіла б ще вивчити? Чому?
  • Як думаєш романтично буде зайнятися коханням на березі моря?
  • Навчити тебе робити шашлики?
  • Ти хочеш залишитися такою молодою і красивою назавжди?
  • Ти обіцяєш не брехати один одному ніколи?
  • Який зазвичай у тебе вранці настрій?
  • Що ти подаруєш мені на 23 лютого?
  • Як літо проводиш (будеш проводити)?
  • Хочеш навчитися танцювати танго (фламенко, ча ча ча)?
  • Хотіла б ти прославитися?
  • Хіба можемо ми одне без одного?
  • У тебе було коли-небудь бажання піти в монастир?
  • Як оціниш за шкалою від 1 до 10 свою неадекватність?
  • Зброя в руках хоч раз тримала?
  • На навчання ходила?
  • Чого тобі в житті не вистачає?
  • Ти володієш мовою по-французьки?
  • Якщо я покличу на допомогу, прийдеш?
  • Який у тебе був найяскравіший момент в житті?
  • Ти напевно ходиш в солярій?
  • Ти начебто є в книзі рекордів Гіннеса, як найкрасивіша дівчина. Це правда?
  • Ти де і з ким новий рік зустрічати будеш?
  • Де так загоріла, як шоколадка?
  • Давай зробимо це зараз! Готова?
  • Як ставишся до нудистка пляжу?
  • Яку пісню ти б вибрала для опису свого життя?
  • Хочеш вивчити якусь іноземну мову?
  • Ти на якому курсі вчишся?
  • Ти коли-небудь стрибала з парашутом?
  • Ти дивишся телевізор?
  • Хочеш поскакати на конячці?
  • Хочеш я скажу на всіх мовах світу яка ти красива?
  • У тебе який улюблений квітка?
  • Ти любиш гроші?
  • Де знаходиться нофелет?
  • Яка твоя улюблена страва?
  • Про що ти мрієш вночі?
  • А я сексуальний?
  • Ти впевнена у собі людина?
  • Ти хоч раз вигравала в карти на роздягання?
  • Як ти називаєш свої інтимні місця?
  • Ти чула що заради тебе я кинув колишню?
  • У тебе вінда НЕ косячить? А то я б міг тобі її перевстановити, безкоштовно.
  • Якби я був їстівний, що б ти з’їла у мене?
  • Якби тобі подарували безкоштовний квиток на літак, куди б ти полетіла?
  • Тебе ніхто не ображає?
  • Яке твоє улюблене час року?
  • Сьогодні гадав на ромашці (любить, не любить). І відгадай що випало?
  • Що вибереш: гроші чи любов?
  • Відгадай ніж ти мене зацікавила?
  • Ти б зняла свій секс за гроші?
  • Якщо хтось буде писати про тебе книгу, то яку назву у неї буде?
  • Матом часто лаєшся?
  • Чула мене сьогодні по радіо Романтика? Я говорив про тебе.
  • Як ти назвеш своїх дітей?
  • Ти віриш в любов з першого погляду?
  • Ти з якої казки?
  • Любиш маленьких дітей?
  • Фітнесом займаєшся?
  • Я збираюся знімати фільм про любов. Хочеш знятися?
  • Під час сексу … про що ти думаєш?
  • Ти вегетаріанка?
  • Ти коли-небудь мучилася від любові?
  • Чому займатися сексом можна з 16 років, а курити з 18?
  • Чи не тебе я бачив на обкладинці Playboy?
  • У тебе є еротична білизна?
  • Якби тобі залишилося жити одну годину, щоб ти зробила?
  • А ти коли-небудь ходила по місту всю ніч?
  • Дорога в якому стилі будемо наш будинок?
  • Ти пробачиш мене якщо я тобі випадково зміню?
  • Твоє улюблене жіноче і чоловіче ім’я?
  • Чому всі хочуть, щоб я хотів того, чого хочуть вони, і ніхто не хоче хотіти того, чого хочу я?
  • Стакан наполовину порожній або наполовину повний?
  • І як же відчувати себе найпрекраснішою дівчиною в місті?
  • Підкажи, як перекладається: «I want you»?
  • Як ти ставишся до зради?
  • Кока-кола або Пепсі?
  • Напевно теж чекаєш принца на білому коні?
  • Ти любиш загарать? Топлес?
  • Вмієш малювати?
  • Ти коли-небудь ходила на нічний сеанс у кіно?
  • Тобі подобається, коли тебе називають ласкавими словами?
  • Хочеш підніму твій настрій?
  • Навіщо придумали любов?
  • Любиш святкувати свій день народження?
  • Футбол чи хокей дивишся?
  • Тебе батькам приніс лелека?
  • У скільки ти прокидаєшся?
  • Ти коли-небудь цілувала когось, чиє ім’я починається з «А»?
  • А тобі дельфіни подобаються? Кажуть зараз відкрився дельфінарій
  • Хочеш політати на повітряній кулі?
  • Любиш пригоди?
  • Який твій улюблений колір?
  • Що може зробити тебе щасливою?
  • Хочеш я назву на честь тебе найкрасивішу зірку?
  • Коли дві людини одружуються, кажуть: «ви можете поцілувати наречену». А що кажуть, якщо одружуються два ЧОЛОВІКИ?
  • Які пісні ти співаєш в душі?
  • Як ти мене оціниш за десятибальною шкалою?
  • Якби всі люди світу слухали тебе, то що б ти їм сказала?
  • Скільки у твоєму житті справжніх друзів?
  • А ти знаєш, що до мене у сні ангел приходив, у вигляді тебе?
  • У твоєму житті збулася хоча б одна мрія?
  • За яку команду вболіваєш?
  • Про які екстремальних розвагах ти мрієш?
  • Може станеш моїм повадирем?
  • Вмієш робити шашлики?
  • Ти не боїшся бабія?
  • У тебе є брат або сестра?
  • Яким спортом займаєшся?
  • Ти сексоголічка?
  • У тебе є тату на тілі?
  • Що приносить тобі задоволення?
  • Чи є у тебе родичі за кордоном?
  • Покличеш мене до себе на день народження?
  • Слухай, а ти що така гарна, а?
  • Ти зараз де вчишся?
  • План куриш?
  • Що ти хочеш полуницю з вершками або морожене з шоколадом і вишнею?
  • Що скажеш якщо я тебе запрошу на саме незвичайне романтичне побачення?
  • Хочеш постріляти з пістолета?
  • Ти вже помітила, що я не схожий на всіх інших хлопців?
  • Думала коли-небудь про секс утрьох?
  • Тобі подобаються красиві або розумні?
  • Хочеш я зроблю тату з твоїм ім’ям?
  • Подобатися ходити в кіно?
  • А якщо мені терміново знадобиться штучне дихання, зробиш?
  • Ти як і більшість раніше ставила собі нік і в статус «Ice baby»?
  • Що ти вибираєш обніманіе або поцілунок?
  • У тобі є загадка?
  • Давно з хлопцем розлучилася?
  • Які квіти ти любиш?
  • Ти ревнива?
  • У тебе яка освіта?
  • Хочеш стати мамою?
  • Ти мене з армії не дочекаєшся?
  • Ти не проти, якщо ми полетимо на марс і почнемо там людський рід?
  • Які три речі ти хотіла б мати прямо зараз?
  • Який у тебе розмір грудей?
  • У тебе який знак зодіаку?
  • Хочеш стрибнути зі мною з парашутом?
  • Ти віриш у долю?
  • Скільки дітей ти хочеш?
  • Влаштуємо фотосет де ми удвох?
  • Для дівчини розмір важливий?
  • А приставати стану – як себе поведеш?
  • А ти хочеш зустріти світанок з коханою людиною?
  • Часто буваєш в театрі? Не хочеш сходити?
  • Ой, а в якому солярії ти так загоріла?
  • Ну де ж ти раніше була?
  • Яку ти машину хочеш собі?
  • Хочеш я подарую тобі адреналіну?
  • Ти в своєму житті хоч раз ворожила на хлопця?
  • На що іспити здала?
  • Тобі присвячували вірші коли-небудь?
  • Як думаєш займатися любов’ю в невагомості круто?
  • Твоє тіло складається з 75% води. І знаєш що? Я хочу пити!
  • Які фільми тобі подобаються?
  • У тебе гарні груди, але якого кольору твої соски? Рожеві або коричневі?
  • Ти закохувалася коли-небудь?
  • Ти просто так або просто за так?
  • Під яку пісню ти б хотіла займатися любов’ю?
  • Тобі ніхто не говорив що ти схожа на одну актрису?
  • Можна твій нофелет?
  • Випадково не про тебе співається в пісні «Ах, яка жінка»?
  • Готова піти зі мною по життю?
  • Чи не ти випадково знімалася у фільмі «Красуня»?
  • Пробувала зніматися де небудь (фільм, кліп)?
  • Любиш подорожувати?
  • У тебе мама така ж красива як і ти?
  • Подобається танцювати?
  • Хотіла б поїхати зі мною в кругосвітню подорож на медовий місяць?
  • Який у тебе характер?
  • Яке твоє улюблене слово?
  • Допоможеш вибрати мені нову машину?
  • Ти нічого не маєш проти? Або ти проти, оскільки нічого не маєш?
  • Як звуть кращу подругу?
  • Ти знала, що я є в книзі рекордів Гіннеса?
  • Острів або теплий і затишний котедж у швейцарських Альпах?
  • Якби тобі залишилося жити один рік, щоб ти зробила?
  • Хотіла б поїхати зі мною на безлюдний острів?
  • Ти часто закохуєшся?
  • У тебе була нерозділене кохання?
  • Чи любиш ти влаштовувати фотосесію?
  • Хотіла б потрапити на «Фабрику зірок»?
  • Може як-небудь перевтілитися в Адама і Єву?
  • А ти більше любиш дивитися фільм в центрі або на задніх рядах?
  • У скільки років ти перший раз поцілувалася?
  • Любиш огірки?
  • Можна стати твоїм героєм?
  • Знаєш чим робота відрізняється від дружини? – На роботі тебе мають постійно
  • Ти відносиш себе до якої-небудь субкультури?
  • Тобі нудно зі мною?
  • Давай я буду Ромео, а ти Джульєтта. Згодна?
  • Зараз я проводжу опитування. Чи можу я поставити тобі питання?
  • Ти коли-небудь хотіла почати життя заново?
  • Чого б ти хотіла добитися?
  • Тобі подобаються розумні, сильні або красиві хлопці?
  • Цього літа куди небудь відпочивати поїдеш?
  • Яке твоє улюблене місце в місті?
  • Я завжди хотів бути, як Бетмен, коли був дитиною. Може тоді ти будеш жінка-кішка?
  • Це від твоєї краси небо плаче?
  • Що ти любиш робити більш за все на світі?
  • Чому ми спілкуємося ще в онлайн? Замість того щоб вже зустрінеться
  • Ти ще вчишся? або вже вмієш?
  • У якому незвичайному місці ти хотіла б зайнятися сексом?
  • Розкажи, чого ти чекаєш від близької людини?
  • А якщо я тебе зараз почну спокушати, то що?
  • Хочеш покататися на гандоле?
  • Ти яке вино віддаєш перевагу? Червоне італійське або біле іспанське?
  • Кого хочеш? Сина чи доньку?
  • Свої вірші писала хоч раз?
  • Яке саме незвичайне місце де ти займалася сексом?
  • Як ти зазвичай проводиш вільний час?
  • Як ти думаєш скільки грошей коштує твоє життя?
  • Хочеш я подарую тобі сині троянди?
  • Як ти думаєш, хто кому більше подобається: я тобі чи ти мені?
  • Що в твоєму житті було найромантичнішим?
  • На скількох мовах ти можеш говорити?
  • А ти бачила когось із знаменитостей в живу?
  • Кого б ти вибрала: хлопця з грошима або супер красунчика?
  • Пила небудь Піна колада?
  • Віриш у справжнє кохання?
  • А ти за кого будеш голосувати на виборах?
  • Читала про мене в газетах?
  • Що тобі найдорожче в житті?
  • Забереш мене у свій полон?
  • Ти любиш тварин?
  • У твоєї сім’ї є дача?
  • У тебе тато випадково не в міліції працює?
  • Як у школі вчилася?
  • Що ти скажеш якщо я подарую тобі 101 троянду?
  • Яку музику ти хочеш чути на своєму весіллі?
  • Як там рай, коли ти йшла?
  • Ущепні мене. Це не сон?
  • Хочеш закохатися?
  • Хочеш покататися на моїй яхті по Середземному морю?
  • Любиш романтику?
  • Як ти уявляєш собі ідеальний відпочинок?
  • Ти знала що твоє ім’я позначає красу і благородство?
  • Ти коли-небудь ДИНАМО хлопця?
  • Якби у тебе було три бажання, щоб ти загадала?
  • Ти вже помітила, що я не пишу нудних і тупих запитань?
  • Ти зможеш собі пробачити … якщо я не познайомлюся з тобою?
  • Який твій улюблений фільм?
  • Яку музику ти найбільше любиш?
  • Кажуть, що дівчата-грубіянка дуже пристрасні в ліжку. Це правда?
  • Ходиш в клуби?
  • Яка мила посмішка на фото, що слухаєш? Юмор FM?
  • А ти на кого вчишся?
  • Як часто ти дивишся порно?
  • Ти гламурна чика?
  • Хороший коханець потрібен?
  • Ти не проти якщо я напишу пісню про тебе і назву твоїм ім’ям?
  • Любиш мріяти?
  • Хочеш я навчу тебе їздити на машині?
  • Ти азартна людина?
  • Ти була де-небудь на морі?
  • Ти якого року народження?
  • У тебе є домашні тварини?
  • А ти знаєш, що ти мені снишся?
  • Скільки у тебе було хлопців?
  • Як ти думаєш, що відрізняє тебе від інших?
  • Ким працюють твої батьки?
  • Знаєш таку породу хорт? Ти не з неї?
  • Тобі як і всім дівчаткам подобається Діма Білан?
    Ось вам деяка колекція питань, які можна задати дівчині на побаченні. Тим самим ви зможете уникнути незручних пауз у розмові. Ми сподіваємося вони вам знадобляться.
    Якщо вам цього мало, тоді я раджу вам пройти у цей розділ сайту, там ви зможете знайти ще кілька десятків питань.
    Питання повинні бути задані в потрібний час з потрібним акцентом і настроєм, не варто запитувати у дівчини «Жалієш про що-небудь у своєму житті?» Коли ви смієтеся, бо це питання змусить її задуматися про минуле, може про ті шанси, які у неї були. Настрій дівчини відразу зміниться.
    Не варто вистрілювати питання за питанням, це буде виглядати нерозумно, слухайте її відповіді, реагуйте на те, що вона сказала. Можна задати одне питання і потім всі дві години розмовляти на теми пов’язані з цим питанням.
    Головне правило: слухайте, що вона говорить, запам’ятовуйте і відповідайте.
    Бажаємо Вам успіху, і успіхів на побаченні!
  •  
    girlorgДата: Пятниця, 09.01.2015, 01:13 | Повідомлення # 7
    Повідомлень: 1717
    природа, мистецтво, фотографія, культура, наука, їжа, релігія, фільми , музику, якості людини, що вона осуджує, що її виводить з рівноваги, що цінує в людях, хоббі, мистецтво, малювання, міста, подорожі, книги, солодощі, прикраси, тварини, рослини ..та тем багато)
     
    girlorgДата: Вівторок, 13.01.2015, 21:02 | Повідомлення # 8
    Повідомлень: 1717




    Katya Solomakha

    16 Dec at 9:50 pm

    Як сподобатися дівчині

    На першому побаченні ви нарешті-таки можете подивитися, чого ви гідні, чи здатні сподобатися дівчині, ви можете повірити в себе і скрутити гори, аби поряд з вами була ваша муза.
    Ось ви стоїте перед своєю шафою, в якій вже не так і багато одягу, адже більшість хлопців приділяє цьому не стільки уваги, скільки дівчата. Адже саме дівчата прагнуть привернути увагу своїм зовнішнім виглядом, а хлопці прагнуть сподобатися своїм героїзмом і мужністю!

    Та все ж? У жодному випадку не надягайте спортивний костюм і кросовки – вам буде зручно, та дівчині навряд чи сподобається! Навіть якщо ви спортсмен, побачення – не тренування, а швидше змагання. Тому вам належить бути в кращому своєму наряді. Якщо ви все-таки хочете сподобатися дівчині з першого погляду, віддайте перевагу класичному стилю одягу.

    Не варто надягати яскраві тони! В них ви швидше схожі на папугу. Це не сподобається ні вашим друзям, ні вашій дівчині! Одягніть що-небудь темне. Переважні чорні кольори. В них ви здаватиметеся спокійною і упевненою в собі людиною. А це дуже подобається дівчатам!

    Краще всього перед зустріччю прийняти душ і обов’язково скористатися дезодорантом або туалетною водою. Але не варто цим зловживати! Дівчині сподобаються легкі, не відштовхуючі запахи. Будьте впевнені, якщо побачення пройде вдало, в цей запах вона закохається навіки!

    Гарненько все обдумайте. При зустрічі обов’язково поцікавтеся у дівчини, куди вона бажає піти. Якщо вона зниже плечима в сумніві, запропонуйте їй свої варіанти (не менше трьох). Це обов’язково повинне їй сподобатися. Почніть свою прогулянку з парку. Продумайте свій маршрут так, щоб вам не обов’язково було користуватися транспортом. Потім покажіть дівчині такі місця, звідки буде видне вечірнє місто, ваша романтичність повинна їй сподобатися. Закінчити свою прогулянку можна, зайшовши в тихе, затишне кафе.

    Запам’ятайте одне правило – дівчата не люблять тих, що базікають, а мовчуни не подобаються їм ще більше! Визначтеся із золотою серединою. Ведіть діалог. Відповідайте на питання, задавайте їх самі, щоб дівчина відчувала зацікавленість в собі.
    Найкращим варіантом буде емоційна забарвлена жива бесіда при прогулянці, що не може не сподобатися дівчині. Ніколи не варто говорити на першому побаченні про такі речі: про секс (дівчина може подумати, що вам від неї тільки цього і треба); про свої недоліки; не слід говорити про те, що вам не подобається; особливо не варто говорити погано про людей і тим більше вживати при розмові ненормативну лексику; про свої хвороби теж не треба говорити. Це все може здаватися нудним і не сподобається дівчині.
    У жодному випадку не варто приходити на побачення до дівчини з другом, якщо ви справді хочете сподобатися їй. По-перше, дівчина може подумати, що ви боягуз, по-друге, що з нею вам нудно. Якщо випадково ви зустрінете своїх друзів, не варто їх кликати погуляти разом! Дівчині хочеться дізнатися про вас, а не про ваших друзів. Тим більше ви прагнете того, щоб сподобатися дівчині, а не щоб вона була захоплена вашими друзями. Тільки з часом ви зможете запропонувати їй познайомитися з найближчими вашими друзями. Проте якщо все-таки трапилося так, що ви кого-небудь зустріли, зразу ж представте друзям свою подругу, та їй – своїх друзів. Щоб вона не залишилася непоміченою.

    Ще сподобається дівчині, якщо ви скажете їй, як вам було приємно сьогодні з нею і що ви сподіваєтеся, що обов’язково зустрінетеся найближчим часом. Тільки щиро, без лестощів. Не говоріть про те, що наступного тижня у вас завал в університеті або на роботі, але ви, таки, виберете хвилинку, щоб зустрітися. Звичайно цю процедуру залишають для дівчини. Так можна сподобатися дівчині.

    Перший поцілунок! Це теж дуже важливо! Він повинен бути легким і в той же час настирним, що натякає на те, що ви тепер – його богиня! Він повинен настільки сподобатися дівчині, щоб вона не хотіла умиватися, щоб не втратити його смак.
    А наступного дня обов’язково таким же способом побажайте їй доброго ранку, щоб вона була упевнена – ви про неї ще не забули. Далі – справа за вами.
    На друге побачення рекомендується прийти з кольорами. Щоб вже не тільки сподобатися їй, але і збудити в ній більш глибокі відчуття
     
    OlenkaДата: Вівторок, 27.01.2015, 18:25 | Повідомлення # 9
    Повідомлень: 3285
    Ви дівчата такі цікаві. От пишеш вам "що робиш" "як справи" - вам банально. пишеш "Як розібрати колайдер вилкою"-"дивний ти, я краще вийду". Пишеш шось філософське -"ти нудний". пишеш веселе - клоун. А тепер пацани в знак солідарності кажуть свої рекорди в Flappy birds та в хрестики-нулики.Мир всім
     
    OlenkaДата: Середа, 28.01.2015, 16:00 | Повідомлення # 10
    Повідомлень: 3285
    Останні 4 спілкування з хлопцями звелися до тупого хотіння мене. я їм ж не секс-машина. доводиться казати,що незаймана хоч щось їх лякає
     
    OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:22 | Повідомлення # 11
    Повідомлень: 3285
    На побаченні з дівчиною рано чи пізно загальне звичайне спілкування плавно переходить до більш інтимного. Тому пропонуємо Вам приблизний перелік тем сексуального характеру. 

    Забирайте собі на стінку!  Думаю, вони Вам будуть у пригоді! 

    100 тем «Про секс» 

    1. Чим еротика відрізняється від порно.

    2. Яка користь від порнографії.

    3. Багато дівчат вважають, що достатньо просто розсунути ноги і лягти на спину, замість активної участі.

    4. Улюблені пози.

    5. Тантричний секс (раз на місяць, але по повній програмі).

    6. Тривалість статевого акту (хлопець довго не кінчає, довго кінчає).

    7. Крики при оргазмі.

    8. Еротичні сни.

    9. Еротичні фантазії.

    10. Ранковий секс.

    11. Флетчінг та інші сексуальні збочення (зоофілія, некрофілія).

    12. Вульгарні і дуже вульгарні анекдоти.

    13. У презервативі або без.

    14. Відносини починаються з сексу.

    15. Коли жінка збуджується ... вставити до смаку.

    16. Користь петтинга (добре бруд з-під пупка вилизувати, наприклад).

    17. Тема про спокушання жінок чоловіками (кому дають частіше, якими якостями повинен володіти спокусник, що для цього потрібно і т. Д.).

    18. Як дівчата кінчають назовні.

    19. Наскільки важливий секс для людей.

    20. Що ти вважаєш найважливішим у сексі.

    21. Оргазм у тварин.

    22. Секс це нормально (інакше вимерли б давно).

    23. Дівчата хочуть сексу (і це, звичайно, нормально).

    24. Про свої сексуальні переваги (улюблене: що люблю порушувати дівчину так, щоб вона сама просила ... (здивовані очі з виразом типу «Ні фіга собі Він так круто збуджує Цікаво ...!?»).

    25. Про її сексуальні переваги.

    26. Про екстремальний секс (в незвичайних місцях).

    27. Я тебе хочу (описати в деталях, як ти хочеш дівчину).

    28. Мистецтво робити мінет (в гаремах у султанів дівчата вміли робити мінет шістьма різними способами).

    29. Ерогенні зони. Її улюблені ерогенні зони.

    30. Скільки часу в середньому потрібно дівчині, щоб збудитися.

    31. Нетрадиційний секс (анальний, оральний, її гідності).

    32. Чим секс у тварин відрізняється від сексу у людей (можна розповісти, як у дитинстві спостерігав, як трахаються кішечки, собачки).

    33. Спостереження за людьми, які займаються сексом. Спостерігала вона за подругами, батьками, іншими людьми.

    34. Сексуальні іграшки (які вона пробувала, які хотіла б спробувати).

    35. Секс в різних місцях (на підлозі, на столі, під столом, в машині, на природі).

    36. Поцілунки з подругами. (Наскільки близько вона могла б зблизитися з подругою? Чи допускає вона секс із найкращою подругою?)

    37. Післясмак. Описати - як це чудово лежати після сексу в обнімку.

    38. Сексуальні ігри (у які грала. Описати парочку наворочених ігор з сексології).

    39. Секс як засіб розрядки (замість алкоголю і сигарет).

    40. Секс без зобов'язань (деякі люди зустрічаються тільки заради сексу).

    41. Дружній секс.

    42. Про користь сексу.

    43. Чому дівчата ламаються.

    44. Симуляція оргазму (чи може симулювати чоловік).

    45. Зв'язок сексу і карми.

    46. Професії, пов'язані з сексом (стриптизери, повії).

    47. Секс - максимальна точка довіри людині.

    48. Секс на роботі з співробітниками (в інституті з одногрупницями).

    49. Перевірки на вірність (приставання подруг).

    50. Жінка спокушає сама (як вона ставиться до цього, чи доводилося самій спокушати).

    51. Напої, які найбільше допомагають розслабитись партнерам (відношення до сексу + до алкоголю).

    52. Секс в давнину.

    53. Збудження від зовнішнього вигляду партнера. З чоловічими аксесуарами від KickStar Вам буде не складно привабити дівчат

    54. Сексуальні традиції різних народів (вільний політ для фантазії).

    55. Невинність (як визначити, незаймана перед тобою, способи позбавлення невинності).

    56. Чи можна побудувати відносини з людиною на одному тільки сексі.

    57. Найсексуальніший одяг.

    58. Людину дуже легко збити з думок, якщо змусити його думати про секс.

    59. Усі люди приходять в клуби за сексом.

    60. Навчання людини сексу.

    61. Музика, під яку найприємніше займатися сексом.

    62. Секс без любові.

    63. Гареми. Паралель із сучасним життям.

    64. Довжина і форма члена (які більше подобаються).

    65. Секс в якості подяки (студент і викладач, медсестра і пацієнт, за курсову).

    66. Якби у неї була сестричка (братик), як би вона пояснила їй (йому), що таке секс.

    67. Оргазм. Оргазм від поцілунків.

    68. Вища ступінь кайфу - кінчити один в одного (запитати, кінчали чи в неї коли-небудь).

    69. Улюблені презервативи (чи подобаються рифлені).

    70. Довгий час без сексу. Що б вона зробила, якби два роки не бачила чоловіків. Як би вона це заповнила.

    71. Як можна порушити людини (вульгарні анекдоти, поцілунки, оповідання).

    72. Скільки сексу потрібно людині для щастя.

    73. Секс в місці, абсолютно не призначеному для цього (потяг, заднє сидіння таксі).

    74. Регулярний і якісний секс - найкращий спосіб стежити за фігурою (наприклад, так роблять поп-зірки).

    75. Ідеальний сексуальний партнер. Що у нього має бути.

    76. Пристрасть і потяг. Коли хочеться найсильніше.

    77. Бажання багатьох дівчат, щоб її взяли силою. Секс і легке садомазо.

    78. Еволюція сексу. Як він розвивається.

    79. Секс між різними людьми. Коли доповнюють один одного.

    80. Секс і вік. Як змінюється потреба в сексі з віком.

    81. Секс і місто. Місто обмежує людей у плані сексу. Чим менше місто, тим легше.

    82. Запахи. Для сексу багато людей обирають партнерів в чому через запах.

    83. Ставлення батьків до сексуального життя їх дорослих дітей.

    84. Чим більше людина знає про секс і про потреби свого організму, тим він приємніше.

    85. Танець як соціально допустима реалізація сексуальних ігор. Танці зближують.

    86. Секс і конфіденційність (чи розповідає подругам, чи пише звіти на форум).

    87. Сексуальний голос. Запитати, як би вона розмовляла, якби щиро хотіла спокусити чоловіка.

    88. Чи важливо настрій для сексу. Секс - найкращий засіб від втоми і для підняття настрою.

    89. Секс - кращі ліки. Сексотерапия.

    90. Секс на першому побаченні. Чим це добре. Які в цьому плюси.

    91. Швидкий секс. Фасти. Як вона ставиться до Фастів.

    92. Досвідченість партнера. Кого вона вибере: недосвідченого красеня або досвідченого нормального хлопця.

    93. Секс на відпочинку. Відірватися по повній.

    94. Швидкість в сексі. Трах, щоб аж сережки з вух вилітали, або плавний секс з глибокими проникненнями.

    95. Незвичайні речі при оргазмі (вигинання, втрата свідомості, сміх, плач, крик).

    96. Секс і магія. Чи можливо зробити так, щоб людина хотіла тебе.

    97. Прелюдії. Попередні ласки.

    98. Розмови перед сексом. Чи важливо дівчині поговорити з людиною «по душах» перед сексом.

    99. Сексуальний масаж. Описати. Розповісти. Зробити.

    100. Темперамент в сексі. Наскільки він важливий або потрібний.
     
    OlenkaДата: Понеділок, 02.02.2015, 21:55 | Повідомлення # 12
    Повідомлень: 3285




    Практична психологія

    26 Jan at 8:43 pm

    Ось список про що говорити з дівчиною на побаченні...ХЛОПЦЯМ на ЗАМІТКУ!!!

    Якою ти була в дитинстві? Хуліганкою або спокійною дівчиною?
    Любиш мріяти? Про що мрієш?
    Що тебе найбільше розсмішило за минулий тиждень / місяць?
    Ти творча людина? Чому так вважаєш? Якщо так, то, що грає в ролі твоєї музи?
    Що ти вибираєш: Спонтанність або стабільність?
    Тобі подобається отримувати подарунки, або приємніше дарувати їх?
    Який звук тобі подобається? Звук палаючого каміна в будинку, або може звук природи в лісі?
    Наскільки ти вважаєш себе зібраної? У квартирі твоєї безлад?
    Віриш у знаки зодіаку? Який твій?
    Серіали, які ти любиш дивитися?
    Займаєшся спортом? Яким? Як часто?
    Віриш у справжнє кохання? Чому?
    Який фільм ти можеш дивитися знову і знову?
    Є сестра або брат?
    Подобається танцювати? Чому? Які танці подобаються?
    Шкодуєш про що-небудь у своєму житті?
    Скільки мов ти знаєш? Які хотіла б ще вивчити? Чому?
    Як думаєш романтично буде зайнятися коханням на березі моря?
    Навчити тебе робити шашлики?
    Ти хочеш залишитися такою молодою і красивою назавжди?
    Ти обіцяєш не брехати один одному ніколи?
    Який зазвичай у тебе вранці настрій?
    Що ти подаруєш мені на 23 лютого?
    Як літо проводиш (будеш проводити)?
    Хочеш навчитися танцювати танго (фламенко, ча ча ча)?
    Хотіла б ти прославитися?
    Хіба можемо ми одне без одного?
    У тебе було коли-небудь бажання піти в монастир?
    Як оціниш за шкалою від 1 до 10 свою неадекватність?
    Зброя в руках хоч раз тримала?
    На навчання ходила?
    Чого тобі в житті не вистачає?
    Ти володієш мовою по-французьки?
    Якщо я покличу на допомогу, прийдеш?
    Який у тебе був найяскравіший момент в житті?
    Ти напевно ходиш в солярій?
    Ти начебто є в книзі рекордів Гіннеса, як найкрасивіша дівчина. Це правда?
    Ти де і з ким новий рік зустрічати будеш?
    Де так загоріла, як шоколадка?
    Давай зробимо це зараз! Готова?
    Як ставишся до нудистка пляжу?
    Яку пісню ти б вибрала для опису свого життя?
    Хочеш вивчити якусь іноземну мову?
    Ти на якому курсі вчишся?
    Ти коли-небудь стрибала з парашутом?
    Ти дивишся телевізор?
    Хочеш поскакати на конячці?
    Хочеш я скажу на всіх мовах світу яка ти красива?
    У тебе який улюблений квітка?
    Ти любиш гроші?
    Де знаходиться нофелет?
    Яка твоя улюблена страва?
    Про що ти мрієш вночі?
    А я сексуальний?
    Ти впевнена у собі людина?
    Ти хоч раз вигравала в карти на роздягання?
    Як ти називаєш свої інтимні місця?
    Ти чула що заради тебе я кинув колишню?
    У тебе вінда НЕ косячить? А то я б міг тобі її перевстановити, безкоштовно.
    Якби я був їстівний, що б ти з’їла у мене?
    Якби тобі подарували безкоштовний квиток на літак, куди б ти полетіла?
    Тебе ніхто не ображає?
    Яке твоє улюблене час року?
    Сьогодні гадав на ромашці (любить, не любить). І відгадай що випало?
    Що вибереш: гроші чи любов?
    Відгадай ніж ти мене зацікавила?
    Ти б зняла свій секс за гроші?
    Якщо хтось буде писати про тебе книгу, то яку назву у неї буде?
    Матом часто лаєшся?
    Чула мене сьогодні по радіо Романтика? Я говорив про тебе.
    Як ти назвеш своїх дітей?
    Ти віриш в любов з першого погляду?
    Ти з якої казки?
    Любиш маленьких дітей?
    Фітнесом займаєшся?
    Я збираюся знімати фільм про любов. Хочеш знятися?
    Під час сексу … про що ти думаєш?
    Ти вегетаріанка?
    Ти коли-небудь мучилася від любові?
    Чому займатися сексом можна з 16 років, а курити з 18?
    Чи не тебе я бачив на обкладинці Playboy?
    У тебе є еротична білизна?
    Якби тобі залишилося жити одну годину, щоб ти зробила?
    А ти коли-небудь ходила по місту всю ніч?
    Дорога в якому стилі будемо наш будинок?
    Ти пробачиш мене якщо я тобі випадково зміню?
    Твоє улюблене жіноче і чоловіче ім’я?
    Чому всі хочуть, щоб я хотів того, чого хочуть вони, і ніхто не хоче хотіти того, чого хочу я?
    Стакан наполовину порожній або наполовину повний?
    І як же відчувати себе найпрекраснішою дівчиною в місті?
    Підкажи, як перекладається: «I want you»?
    Як ти ставишся до зради?
    Кока-кола або Пепсі?
    Напевно теж чекаєш принца на білому коні?
    Ти любиш загарать? Топлес?
    Вмієш малювати?
    Ти коли-небудь ходила на нічний сеанс у кіно?
    Тобі подобається, коли тебе називають ласкавими словами?
    Хочеш підніму твій настрій?
    Навіщо придумали любов?
    Любиш святкувати свій день народження?
    Футбол чи хокей дивишся?
    Тебе батькам приніс лелека?
    У скільки ти прокидаєшся?
    Ти коли-небудь цілувала когось, чиє ім’я починається з «А»?
    А тобі дельфіни подобаються? Кажуть зараз відкрився дельфінарій
    Хочеш політати на повітряній кулі?
    Любиш пригоди?
    Який твій улюблений колір?
    Що може зробити тебе щасливою?
    Хочеш я назву на честь тебе найкрасивішу зірку?
    Коли дві людини одружуються, кажуть: «ви можете поцілувати наречену». А що кажуть, якщо одружуються два ЧОЛОВІКИ?
    Які пісні ти співаєш в душі?
    Як ти мене оціниш за десятибальною шкалою?
    Якби всі люди світу слухали тебе, то що б ти їм сказала?
    Скільки у твоєму житті справжніх друзів?
    А ти знаєш, що до мене у сні ангел приходив, у вигляді тебе?
    У твоєму житті збулася хоча б одна мрія?
    За яку команду вболіваєш?
    Про які екстремальних розвагах ти мрієш?
    Може станеш моїм повадирем?
    Вмієш робити шашлики?
    Ти не боїшся бабія?
    У тебе є брат або сестра?
    Яким спортом займаєшся?
    Ти сексоголічка?
    У тебе є тату на тілі?
    Що приносить тобі задоволення?
    Чи є у тебе родичі за кордоном?
    Покличеш мене до себе на день народження?
    Слухай, а ти що така гарна, а?
    Ти зараз де вчишся?
    План куриш?
    Що ти хочеш полуницю з вершками або морожене з шоколадом і вишнею?
    Що скажеш якщо я тебе запрошу на саме незвичайне романтичне побачення?
    Хочеш постріляти з пістолета?
    Ти вже помітила, що я не схожий на всіх інших хлопців?
    Думала коли-небудь про секс утрьох?
    Тобі подобаються красиві або розумні?
    Хочеш я зроблю тату з твоїм ім’ям?
    Подобатися ходити в кіно?
    А якщо мені терміново знадобиться штучне дихання, зробиш?
    Ти як і більшість раніше ставила собі нік і в статус «Ice baby»?
    Що ти вибираєш обніманіе або поцілунок?
    У тобі є загадка?
    Давно з хлопцем розлучилася?
    Які квіти ти любиш?
    Ти ревнива?
    У тебе яка освіта?
    Хочеш стати мамою?
    Ти мене з армії не дочекаєшся?
    Ти не проти, якщо ми полетимо на марс і почнемо там людський рід?
    Які три речі ти хотіла б мати прямо зараз?
    Який у тебе розмір грудей?
    У тебе який знак зодіаку?
    Хочеш стрибнути зі мною з парашутом?
    Ти віриш у долю?
    Скільки дітей ти хочеш?
    Влаштуємо фотосет де ми удвох?
    Для дівчини розмір важливий?
    А приставати стану – як себе поведеш?
    А ти хочеш зустріти світанок з коханою людиною?
    Часто буваєш в театрі? Не хочеш сходити?
    Ой, а в якому солярії ти так загоріла?
    Ну де ж ти раніше була?
    Яку ти машину хочеш собі?
    Хочеш я подарую тобі адреналіну?
    Ти в своєму житті хоч раз ворожила на хлопця?
    На що іспити здала?
    Тобі присвячували вірші коли-небудь?
    Як думаєш займатися любов’ю в невагомості круто?
    Твоє тіло складається з 75% води. І знаєш що? Я хочу пити!
    Які фільми тобі подобаються?
    У тебе гарні груди, але якого кольору твої соски? Рожеві або коричневі?
    Ти закохувалася коли-небудь?
    Ти просто так або просто за так?
    Під яку пісню ти б хотіла займатися любов’ю?
    Тобі ніхто не говорив що ти схожа на одну актрису?
    Можна твій нофелет?
    Випадково не про тебе співається в пісні «Ах, яка жінка»?
    Готова піти зі мною по життю?
    Чи не ти випадково знімалася у фільмі «Красуня»?
    Пробувала зніматися де небудь (фільм, кліп)?
    Любиш подорожувати?
    У тебе мама така ж красива як і ти?
    Подобається танцювати?
    Хотіла б поїхати зі мною в кругосвітню подорож на медовий місяць?
    Який у тебе характер?
    Яке твоє улюблене слово?
    Допоможеш вибрати мені нову машину?
    Ти нічого не маєш проти? Або ти проти, оскільки нічого не маєш?
    Як звуть кращу подругу?
    Ти знала, що я є в книзі рекордів Гіннеса?
    Острів або теплий і затишний котедж у швейцарських Альпах?
    Якби тобі залишилося жити один рік, щоб ти зробила?
    Хотіла б поїхати зі мною на безлюдний острів?
    Ти часто закохуєшся?
    У тебе була нерозділене кохання?
    Чи любиш ти влаштовувати фотосесію?
    Хотіла б потрапити на «Фабрику зірок»?
    Може як-небудь перевтілитися в Адама і Єву?
    А ти більше любиш дивитися фільм в центрі або на задніх рядах?
    У скільки років ти перший раз поцілувалася?
    Любиш огірки?
    Можна стати твоїм героєм?
    Знаєш чим робота відрізняється від дружини? – На роботі тебе мають постійно
    Ти відносиш себе до якої-небудь субкультури?
    Тобі нудно зі мною?
    Давай я буду Ромео, а ти Джульєтта. Згодна?
    Зараз я проводжу опитування. Чи можу я поставити тобі питання?
    Ти коли-небудь хотіла почати життя заново?
    Чого б ти хотіла добитися?
    Тобі подобаються розумні, сильні або красиві хлопці?
    Цього літа куди небудь відпочивати поїдеш?
    Яке твоє улюблене місце в місті?
    Я завжди хотів бути, як Бетмен, коли був дитиною. Може тоді ти будеш жінка-кішка?
    Це від твоєї краси небо плаче?
    Що ти любиш робити більш за все на світі?
    Чому ми спілкуємося ще в онлайн? Замість того щоб вже зустрінеться
    Ти ще вчишся? або вже вмієш?
    У якому незвичайному місці ти хотіла б зайнятися сексом?
    Розкажи, чого ти чекаєш від близької людини?
    А якщо я тебе зараз почну спокушати, то що?
    Хочеш покататися на гандоле?
    Ти яке вино віддаєш перевагу? Червоне італійське або біле іспанське?
    Кого хочеш? Сина чи доньку?
    Свої вірші писала хоч раз?
    Яке саме незвичайне місце де ти займалася сексом?
    Як ти зазвичай проводиш вільний час?
    Як ти думаєш скільки грошей коштує твоє життя?
    Хочеш я подарую тобі сині троянди?
    Як ти думаєш, хто кому більше подобається: я тобі чи ти мені?
    Що в твоєму житті було найромантичнішим?
    На скількох мовах ти можеш говорити?
    А ти бачила когось із знаменитостей в живу?
    Кого б ти вибрала: хлопця з грошима або супер красунчика?
    Пила небудь Піна колада?
    Віриш у справжнє кохання?
    А ти за кого будеш голосувати на виборах?
    Читала про мене в газетах?
    Що тобі найдорожче в житті?
    Забереш мене у свій полон?
    Ти любиш тварин?
    У твоєї сім’ї є дача?
    У тебе тато випадково не в міліції працює?
    Як у школі вчилася?
    Що ти скажеш якщо я подарую тобі 101 троянду?
    Яку музику ти хочеш чути на своєму весіллі?
    Як там рай, коли ти йшла?
    Ущепні мене. Це не сон?
    Хочеш закохатися?
    Хочеш покататися на моїй яхті по Середземному морю?
    Любиш романтику?
    Як ти уявляєш собі ідеальний відпочинок?
    Ти знала що твоє ім’я позначає красу і благородство?
    Ти коли-небудь ДИНАМО хлопця?
    Якби у тебе було три бажання, щоб ти загадала?
    Ти вже помітила, що я не пишу нудних і тупих запитань?
    Ти зможеш собі пробачити … якщо я не познайомлюся з тобою?
    Який твій улюблений фільм?
    Яку музику ти найбільше любиш?
    Кажуть, що дівчата-грубіянка дуже пристрасні в ліжку. Це правда?
    Ходиш в клуби?
    Яка мила посмішка на фото, що слухаєш? Юмор FM?
    А ти на кого вчишся?
    Як часто ти дивишся порно?
    Ти гламурна чика?
    Хороший коханець потрібен?
    Ти не проти якщо я напишу пісню про тебе і назву твоїм ім’ям?
    Любиш мріяти?
    Хочеш я навчу тебе їздити на машині?
    Ти азартна людина?
    Ти була де-небудь на морі?
    Ти якого року народження?
    У тебе є домашні тварини?
    А ти знаєш, що ти мені снишся?
    Скільки у тебе було хлопців?
    Як ти думаєш, що відрізняє тебе від інших?
    Ким працюють твої батьки?
    Знаєш таку породу хорт? Ти не з неї?
    Тобі як і всім дівчаткам подобається Діма Білан?
     
    OlenkaДата: Вівторок, 17.03.2015, 10:08 | Повідомлення # 13
    Повідомлень: 3285
    Спілкування зі мною в перший місяць знайомства чимось нагадує спроби виманити борсука з його нори. (с)
     
    OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 23:15 | Повідомлення # 14
    Повідомлень: 3285
    Сотка питань для хлопця різного характеру.(100 загальних, складних, цікавих питань про Любов і відносини, сміливі, смішні та прикольні ... вопросики). Список для дівчат.(І навіть інтимні ... питання хлопцю).*Загальні питання:
  • Як поживає твій настрій?
  • Як ти провів свій день?
  • У тебе є плани на завтрашній день?
  • Хочеш прогулятися?
  • Як твої справи?
  • Тобі подобається погодка за віконцем?
  • Ти зможеш приділити мені трошки свого вільного часу?
  • Чим ти займався рано вранці?
  • У скільки ти прокинувся?
  • Де ти проведеш цей вечір?
    Складні питання:
  • Що ти цінуєш в житті найбільше?
  • Які у тебе є мрії?
  • Ти хотів би жити вічно?
  • Зміг би ти віддати свою життя заради того, щоб врятувати іншу людину?
  • Як би ти витратив мільйон доларів, якщо б вони у тебе були?
  • Про що ти боїшся мені розповісти?
  • Ти якось пов'язаний з кримінальним світом?
  • У Бога віриш?
  • Ти плакав коли-небудь?
  • За що тебе люблять люди?
    Цікаві питаннячка:
  • Без якої Музички ти не можеш жити?
  • Хто ти за гороскопом?
  • Віриш у всякі гороскопчики?
  • Тобі коли-небудь ворожили по-справжньому?
  • Який твій самий-самий улюблений фільм або серіал?
  • Ти любиш подорожувати?
  • Як ти ставишся до дискотек і до вечеріночкам?
  • З ким або з чим ти себе ассоцііруешь, порівнюєш?
  • Чого ти боїшся найбільше в своєму житті?
  • У якому справі ти є справжнім професіоналом?
    Вопросики про любов і про відносини:
  • Пам'ятаєш, коли і в кого ти вперше закохався?
  • Чи траплялося у твоєму житті нерозділене кохання, яку ти дуже болісно переживав?
  • На що ти готовий піти заради улюбленого чоловічка?
  • Чи часто ти закохувався?
  • Яке твоє ставлення до одностатевого кохання?
  • Що для тебе означає слово "любов"?
  • Чи можна любити двох людей відразу?
  • Ти колись любив з усією віддачею і щирістю?
  • Любов для тебе .... Що це?
  • Як ти ставишся до "вільної" любові?
    Інтимні (дуже особисті) питання:
  • Коли у тебе перший раз були серйозні стосунки (в якому віці)?
  • Де хочеш займатися сексом?
  • Чи відчував ти "стан" фіаско в ліжку?
  • З ким би ти хотів переспати?
  • Де ти займався сексом
  • Ти коли-небудь мріяв зайнятися груповим сексом
  • Яка твоя улюблена поза в інтімчіке?
  • Займався сексом в готелі?
  • Чи довго ти можеш прожити без сексу?
  • Займався сексом в екстремальних умовах?
    Сміливі вопросики:
  • Ти спав з повією?
  • прокидається бажання кого-небудь згвалтувати?
  • Чи було у тебе бажання переспати з чоловіком?
  • Ти займаєшся мастурбацією?
  • Голиш волосся в інтимних місцях?
  • Ти пробував наркотики?
  • Ти спав з чоловіком?
  • Дивишся еротичне відео?
  • Дивишся порновідео?
  • Ти крав, вбивав?
    Вопросики "з родзинкою":
  • Який твій улюблений колір, відтінок?
  • Яку рису характеру цінуєш в людях?
  • Що ти любиш робити в Інтернеті?
  • Яке твоє обожнене чоловіче ім'я?
  • Яке твоє обожнене жіноче ім'я?
  • Якому подаруночки ти зрадієш, як дитинка?
  • Як ти думаєш .... Ким ти був у своєму минулому житті?
  • Ти альтруїст або егоїст?
  • Ти песиміст чи оптиміст?
  • В яких країнах і містах ти побував?
    Прикольні і смішні питання:
  • Як ти називаєш свою зачіску, яка "зустрічає" твою голову вранці?
  • Яке ти деревце?
  • Який ти квіточка?
  • Як ти поводишся з настирливим будильником?
  • Чому ти літати не вмієш?
  • Де ти складаєш (знаходиш) свої шкарпетки і носові хусточки?
  • Як звуть твій автомобільчик?
  • Ти часто втрачаєш ключі від квартири?
  • Яка твоя улюблена буква?
  • Скільки коштує твоя шкідливість?
    Простенькие вопросики:
  • Де ти любиш гуляти?
  • Ти куриш або вже кинув?
  • Ти часто матюкатися?
  • Яка твоя улюблена автомобільна марочка?
  • Куди тебе запросити?
  • Які дівчата тобі подобаються більше за інших?
  • Якими мовами ти володієш?
  • Яка твоя улюблена соціальна мережа?
  • Ти віриш у прикмети і віщі сновидіння?
  • Як ти до алкоголю ставишся?
    Питання, які багатьма запам'ятовуються:
  • Який твій улюблений свято?
  • Яким спортом ти захоплюєшся?
  • Ти любиш фотографуватися?
  • Яке твоє найбільше "яскраве" спогад?
  • Який день тижня ти любиш?
  • Що віддаєш перевагу: кофеек або чайок?
  • Яке твоє найулюбленіше блюдо?
  • У яких стосунках ти знаходишся з родичами, батьками?
  • Чого ти чекаєш від коханої дівчини?
  • Ти любиш тусуватися?
    святкує:
  • Не перетворюйте розмову в допит! Дайте "право на слова" і хлопцеві! Якщо не прислухайтеся до такої ради - хлопець буде вас уникати!
  • Обов'язково відповідайте на питання свого співрозмовника! Ваші відповіді стануть справжнім "прикрасою" розмови на всі 100.

  • Жартуйте, приколюють, анекдотики розповідайте! Розмова не повинен бути побудований на одній лише серйозності.
  • Увійдіть в постійне довіру хлопця, перш ніж починати "атакувати" його своїм цікавістю. Хлопець відповість на всі вопросики, коли відчує, що знайшов у вас надійність і колосальну підтримку.
  • Не чекайте моменту, коли хлопець з вами заговорить! Набирайтеся сміливості і починайте бесіду перший. Ініціативність з жіночої сторони вже давно увійшла в моду.
  • не нав'язуйте, якщо хлопчина не розташований до спілкування. Почекайте трохи. Можливо, молода людина "страждає" необщительностью в даний момент часу.
  • Налаштуйтеся на те, що будете спочатку вислуховувати, а потім говорити. Чоловікам теж потрібно вимовлятися! Вони розраховують на жінок у такому плані, але в цьому не зізнаються, щоб не здаватися слабкими.
  • Задавайте безліч додаткових (уточнюючих) вопросиков, щоб показати інтерес до вашої бесіди. Продумувати їх заздалегідь - марна трата часу! Будь розмову можна порівняти з грою в шашки або в шахи: не можна передбачити на всі сто відсотків, якою фігурою походить партнер по грі.
  • Чи не перебивайте хлопця. Він зіб'ється з думки, у нього "згасне" бажання продовжувати небудь вам розповідати. Ви ж в курсі, напевно, що перебивати людини - це вкрай неввічливо! А багато хто це роблять, так як нетерплячість, найчастіше, бере над ними гору.
  • Задавайте всі 100 питань в тему. Тоді й відповіді на них отримаєте відповідні. Не ображайтеся і не зліться, якщо вам не подобається формулювання "зустрічного" вопросика, який отримаєте від чоловіка.
    Продовження. . .Дізнайся і задавай ... - Які питання можна задати хлопцю?Цікаві питання для хлопців. - прояви свій інтерес.Дій за обставинами. - Чим ще можна зайнятися з хлопцем?
  •  
    knopaДата: Середа, 15.07.2015, 18:43 | Повідомлення # 15
    Повідомлень: 762
    а розвивати себе ви не пробували?
    почитайте книги,подивіться фільми,з'їздіть кудись тоді і поговорити буде про що!
    бо так ви далеко не заїдите у своїх стосунках
     
    Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Про що говорити на першому побаченні?*
    • Сторінка 1 з 2
    • 1
    • 2
    • »
    Пошук:
    Нова відповідь
    Ім`я:
    Текст повідомлення:
     
    Код безпеки:

    Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


    Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

    15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом