MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Способи уникнути незручного мовчання на побаченні
Способи уникнути незручного мовчання на побаченні
girlorgДата: Пятниця, 16.01.2015, 12:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Способи уникнути незручного мовчання на побаченні

Бувають ситуації, коли на першому побаченні раптом виникає мовчання і триває довго. Незручна тиша, якщо сильно затягнеться, може навіть зірвати побачення, дівчина образиться і піде. Щоб подібного не сталося, потрібно пам'ятати декілька прийомів, як перервати тишу.

Як уникнути незручного мовчання на побаченні

Йдучи на першу зустріч із дівчиною, зазвичай хвилюєтеся, і на розум приходять думки, про що говорити з дівчиною, чи будуть доречні завчені анекдоти і жарти. Якщо ви раптом почнете замислюватися про те, як сприйме ваша, ще мало знайома співрозмовниця, жарт, може виникнути незручне мовчання. Ось кілька способів, які треба згадати в цю хвилину.

До тих пір, поки ви не дізнаєтеся вашу дівчину досить близько, не варто говорити про теми, які можуть викликати суперечку між вами. Не треба говорити про політику, фінанси і про здоров'я. Адже невідомо, що з цього приводу може думати дівчина, може у неї або її близьких виникли проблеми зі здоров'ям, а ви торкнеться за живе. Не варто починати перші знайомства з непотрібних суперечок, це ще гірше, ніж мовчання.

Як тільки ви відчуєте, що зачепили дівчину за живе, зупиніться і відступите назад. Просто переведіть тему розмови в інше русло і поспостерігайте за її реакцією. Запропонуйте будь-яку іншу легку тему для розмови. Не слід обговорювати минуле вашої співбесідниці, ви знову можете торкнутися хвору тему, особливо тему з розставанням з колишнім хлопцем або про сварку з батьками. Такі розпитування можуть привести до незручного мовчання.

Коли ви відчуєте, що співрозмовниця намагається обходити теми про минуле, переведіть стрілки на себе і розкажіть що-небудь веселе і цікаве зі свого життя, але не варто захоплюватися розповіддю і голосно сміятися, можливо, розповідь не зацікавить дівчину. Вона стане перейматися вашим розповіддю і суспільством. Будьте тактовні і промацувати вашу знайому, шукаючи цікаві для неї теми.

Якщо розмова раптом згас, і виникло незручне відчуття, дійте і зізнайтеся, що вам стало ніяково, запропонуйте пройти кудись, зробіть несподіваний комплімент. Визнання незручній ситуації покаже дівчині, що ви чесні і більше розташуйте її до себе, особливо після компліменту.

При виникненні мовчання можна розпитати дівчину про її друзів або близьких, людина трохи розслабляється, розповідаючи про рідних і подруг. Завжди слухайте уважно, це імпонує дівчині, і вам може знадобитися інформація в майбутньому, ви більше дізнаєтесь про свою співрозмовниці та її інтересах. Не показуйте, що вам не цікаво, якщо це дійсно так, то постарайтеся непомітно змінити тему розмови.

Не погано почати розмову про подорожі, запитаєте, де людина побувала і коли вона виговориться, то продовжуйте бесіду і розкажіть про свої пригоди в далекій країні. Згадуйте тільки цікаві та позитивні ситуації, що виникли під час подорожі, про людей, екзотичної їжі. Якщо зрозумієте, що людині немає про що розповідати, то після своєї розповіді запитаєте про те, де б дівчина хотіла побувати.

Поцікавтеся особистими досягненнями в житті дівчини, розповідь про свій життєвий досвід буде вам викладений із задоволенням. Тема кар'єри на роботі завжди

животрепетна і людині завжди буде про що розповісти про колег, про начальство, про веселі, кумедні випадки.

У тому випадку, якщо вона не хоче говорити про роботу, запитайте про те, що про неї дізналися від інших людей. Приміром, ви дізналися, що вона непогано готує, запитайте її, як вона робить млинці, як навчилася, нехай поділиться рецептом.

Найнейтральніша тема - про проведення вільного часу, ви відразу дізнаєтеся, ніж дівчина захоплюється, чи можна її запрошувати в театр, на заміську прогулянку, або в похід. Цією темою можна скористатися кілька разів, щоб переривати паузу. Покінчити з мовчанням можна, запропонувавши зробити щось разом, в ресторані можна запропонувати потанцювати, на вулиці - купити морозиво. Якщо ці способи не працюють, то вирішуйтеся на останній засіб, можливо, що дівчина настільки скута, що тільки пара коктейлів розташує її до розмови.

Тепер ви знаєте як потрібно діяти, щоб порушити незручну паузу, якщо жоден метод не став дієвим, то слід подумати про вибір іншого співрозмовника, можливо вам зовсім не по дорозі.
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.01.2015, 23:22 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Якими фразами зачепити увагу дівчини

Є кілька хитрих трюків, завуальовані розповісти світові і вподобаній дівчині про те, який ти класний хлопець. Для цього навіть необов'язково надягати жовту майку лідера, а досить сказати ось що:

Ти говориш: у мене є собака / кішка / хом'ячок / рибки

ДІВЧИНА ЧУЄ: Він вміє дбати

Жінки люблять слухати історії про домашніх тварин. По-перше, це забавно, а, по-друге, дівчата підсвідомо більше довіряють хлопцю, який вже має досвід догляду і турботи за живою істотою. Натовпи красунь просто пищать від згадки Райана Гослінга (твого потенційного суперника) і його собаки Джорджа. Трепетна чоловіча любов до домашніх тварин - той ще афродизіак!
__________________

Ти говориш: Так, я неодружений, але мрію про великий будинок й затишок

ДІВЧИНА ЧУЄ: Він чесний і замислюється про майбутнє

Уміння планувати і знати чого ти хочеш від життя, приваблює дівчат. Ніхто не любить хлопців-желе, що живуть в маминій квартирі.
_________________

Ти говориш: У мене було багато жінок, але я так і не зустрів свою єдину

ДІВЧИНА ЧУЄ: Він альфа-самець, який цього не приховує. Чесність і натиск - це так сексуально!

Опитування, проведене на сайті Seeking Arrangement, в якому взяли участь близько 1000 чоловіків і жінок, показало, що ідеальною кількістю партнерів протягом всього життя можна вважати 10. Більшість опитаних зізналося, що при виборі партнера, їм неодмінно потрібно дізнатися, скільки коханців у нього було раніше. Якщо менше 10 - його можна вважати недосвідченим, якщо більше 10 - розпусним. Таким принципом керується близько 50% жінок і 46% чоловіків. Якщо раптом на твоєму любовному фронті полягло більша кількість красунь - не поспішай це афішувати.
___________________

Ти говориш: весілля, наречена, теща

ДІВЧИНА ЧУЄ: Він не боїться цієї теми і може спокійно про це говорити - перспективний варіант!

Більшість чоловіків, якщо і згадують у повсякденному житті про тещю або одруження, то в негативному контексті: це або сороміцькі жарти, або нещасливі історії з життя друзів. Якщо ти будеш закручувати в розмову вищеперелічені слова, що стосуються офіційного спільного життя - це розташує до тебе дівчину. Тема весілля близька всім жінкам, навіть екзальтованим красуням.
___________________

Ти говориш: ти не замерзла / тобі не гаряче / тобі не дме?

ДІВЧИНА ЧУЄ: Йому не все одно як я себе почуваю, і хоч ми знайомі лише 5 хвилин, він вже піклується про мене!

І хоча, ти напевно не раз чув, що дівчатам подобаються погані хлопці, в той же час вони всі як одна стверджують, що шукають правильного і надійного супутника життя. Ось такий парадокс. Так що не бійся проявляти турботу з перших хвилин знайомства - дівчина це оцінить!

____________________________________________________________

Це цікаво:

Потреба подобатися іншим - нормальна складова психіки. Ми повинні отримувати позитивний зворотний зв'язок від оточуючих. Це дає нам розуміння того, що ми прийняті, ми подобаємося і нас хочуть бачити поруч. У проблему це перетворюється тільки тоді, коли люди не можуть насититися цими знаками прийняття.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Способи уникнути незручного мовчання на побаченні
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом