MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » а як можна начати розмову з хлопцем ?
а як можна начати розмову з хлопцем ?
OlenkaДата: Середа, 04.02.2015, 12:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
а як можна начати розмову з хлопцем ?

Як почати розмову з хлопцем або чоловіком. Метою спілкування, не є демонстрація своїх навичок оратора. Замість цього, розглядай перший контакт, як спосіб показати потенційному партнеру, як тобі подобається спілкуватися з ним. Ось деякі ідеї: Обговорюй ті теми, які ви поділяєте, в безпосередній близькості, наприклад, у нескінченних чергах очікування. Фіксуючи увагу на тому, що вам обом близько.
Про що говорити з хлопцем? Щоб почати розмову з хлопцем або чоловіком використовуй погляд. Іноді погляд це все, що необхідно, щоб розтопити лід перших хвилин спілкування. Коли ти стоїш обличчям до обличчя з людиною, яку ти знаходиш привабливим, то, перш, ніж почати розмову чому б не подарувати йому 3 секундну, щиру посмішку? Ти будеш здивована, як той, до якого звернена посмішка, починає розмову з тобою.
Про що говорити з хлопцем? Якщо у незнайомця щось є, що дійсно тобі цікаво, то вам є про що поговорити, скористайся цим, щоб почати обговорення. Привітання, супроводжуване, усмішкою може бути настільки ж ефективним. Про що говорити з хлопцем? Теми для розмови. Відбувся перший контакт. А далі? Розумні і цікаві репліки важко знайти відразу. Тому, якщо ти витратиш, трохи часу вдома, розмірковуючи над цим "а далі, про що ще можна говорити з людиною, який сподобався?", То пізніше це принесе свої плоди. Все ж таки немає необхідності годинами думати над цим. Ось кілька простих ідей:
Про що говорити з хлопцем? Поточні події чи теми, що представляють інтерес для тебе. Останній фільм, переглянутий тобою.
Про що говорити з хлопцем? Задайте чоловікові питання, що стосуються його ставлення до інших людей, їх ставлення до нього. Ймовірно, він буде приблизно також ставитися до вас, і чекати від вас такого ставлення до себе. Потім визначте, чи відповідають вашим очікуванням його відносини з іншими людьми, то, як він з ними поводиться.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » а як можна начати розмову з хлопцем ?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом