Olenka | Дата: Четвер, 11.08.2016, 07:27 | Повідомлення # 1 |
| Насильство, якщо ваш партнер: -Переглядає часто ваш телефон, дивиться на ваші фотографії, тексти та вихідні дзвінки. -Говорить вам, з ким ви можете або не можете бути друзями на Facebook чи інших сайтах.
Ви не заслуговують того, щоб бути поганим, онлайн чи ні. Пам'ятайте:
Ваш партнер повинен поважати твої кордони відносин. -Це нормально, щоб вимкнути телефон. Ви маєте право бути на самоті і проводити час з друзями та родиною без і ваш партнер має розуміти а не злитися.
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 13.08.2016, 20:10 | Повідомлення # 2 |
| Насильство в сім'ї може трапитися з будь-якою людиною будь-якої раси, віку, сексуальної орієнтації, релігії або статі.
Це може трапитися з одруженою парою, живуть разом чи зустрічаються. Насильство в сім'ї впливає на людей всіх соціально-економічних верств і рівнів освіти.
Насильство-це повторювана модель поведінки для збереження влади і контролю над партнером. Це поведінка,яка викликає страх, запобігання партнера робити те, що вони хочуть або змушувати їх вести себе таким чином,як вони не хочуть. Жорстоке поводження включає в себе використання фізичного і сексуального насильства, погроз і залякування, емоційного насильства і економічних заходів. Багато з цих різних форм насильства можуть відбутися в будь-який час.
Якщо ваш партнер здійснює контроль шляхом:
-Обзиває тебе, ображає або постійно критикує -Відмовившись довіряти тобі і веде себе ревнивцем і власником -Намагається ізолювати вас від сім'ї або друзів -Моніторить куди ви йдете, хто Вам дзвонив і з ким ти проводиш час -Вимагаючи знати, де ви знаходитесь кожну хвилину -Караю тебе по утриманню любові -Принижувати тебе -Звинувачувати вас за зловживання -Маніпулює -Звинувачую тебе в зраді -Обманює вас навмисно, щоб нашкодити вам -Намагається контролювати зовнішній вигляд: те, що ви носите, як багато/мало косметики, яку ви носите, і т. д. -Каже вам, що ви ніколи не знайдете нікого краще, або що вам пощастило з такою людиною як він
Сексуально образливі методів утримання влади і контролю включають в себе жорстокість партнера:
-Змушуючи тебе до заняття сексом або дії сексуального характеру -Вимагати сексу, коли ви хворі, втомилися -Ігноруючи ваші почуття щодо сексу -Сексуальне примушування
-Ви відчуваєте, як ви винні йому секс. Тому що ти у відносинах, тому що у тебе був секс, тому що вони витратили гроші на вас і купляв вам подарунок -Граючи на те, що ти у відносинах, кажучи такі речі, як: "секс-це спосіб довести свою любов для мене", "якщо я не отримаю секс від тебе, я знайду ту яка дасть" --Намагаючись нормалізувати свої сексуальні очікування: вих. "Мені це потрібно, я людина" Навіть якщо ваш партнер змушує вас робити статевий акт проти вашої волі, відчувати себе зобов'язаним-це примус сам по собі. Зустрічаєшся з кимось, перебуваючи в стосунках чи шлюбі не означає, що ви повинні своєму партнеру близькість.
|
|
| |