MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Колишня написала смс, я через деякий час відповів
Колишня написала смс, я через деякий час відповів
OlenochkaДата: Неділя, 28.10.2018, 23:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Процес позбавлення від поганих думок після розставання з колишньою йде повним ходом і без двох хвилин успішно закінчився. Сьогодні ввечері, коли сидів з друзями дивився кіно прийшла смс від колишньої:"Тебе немає вдома, як ти і де ти?"Відразу відповідати не став, бо не був упевнений в тому, що це буде розумним, але потім (хвилин 30) все-таки написав наступне:"Зараз якраз йду додому. Позитивний, як ніколи =) А ти як?"Після цього - повна тиша в ефірі, "ні відповіді ні привіту".

Питання:
1. Варто було взагалі відповідати?
2. Чи Правильно я відповів? Якщо ні, то як можна було відповісти краще?
3.Чи варто зараз (ще годинку-півтори) писати що-небудь у стилі: "Якщо ти вважаєш нижче своєї гідності відповісти на мою смс, то нам більше нема про що розмовляти"? Або, якщо сенс все-таки є, запропонуйте інші варіанти. Вона зараз зустрічається з іншим хлопцем, більшого не знаю і знати не хочу.


Що я хочу:
У разі, якщо вона вже з тим хлопцем розбіглася, зійтися з нею знову з метою відносин, але грати вже повністю за моїми правилами.У всіх інших випадках - сильно від неї віддалитися, зустрічаючись тільки за моєю необхідності (у неї класна підбірка старих збірок авторів-фантастів). До речі має резон взагалі пропасти з екранів її радарів на місяць другий?

Думки експертів:


1 - Відповідати не варто. ця твоя колишня, тобі повинно бути байдуже на неї...
2 - Нафіг було відповідати, відповів би через 2 години, написав би що я був зайнятий дівчиною і не до тебе...
3 - Ні, не варто.


Я б на вашому місці пропала. Не потрібно нагадувати про себе. Навіщо? Ви хочете зустрічатися з дівчиною, яка через 2 тижні після розставання почала нові стосунки? У Вас занижена самооцінка. На смс Ви відповіли нормально. Не чекайте, що вона буде відповідати на Ваші СМС. Їй може важко. Вона може турбуватися про Вас. ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ВОНА ВІДЧУВАЄ ДО ВАС ПОЧУТТЯ. це нормально, після тривалий відносин. настає звикання до людини і нормально, що вона турбується. Не сприймайте це як заклик до дії! Живіть повноцінним життям! Навколо, напевно, повно цікавих дівчат.

Прикріплення: 3631012.jpg (70.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Колишня написала смс, я через деякий час відповів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом