Olenochka | Дата: Вівторок, 30.10.2018, 20:36 | Повідомлення # 1 |
| Що відповідати коли дівчина запитує по телефону: "а чим ми там будемо займатися!?"Ця найтупіша і найскладніша пастка, яку говорять дівчата, будь-яка точна відповідь означатиме програш. Є звісно багато способів, типу "Я брудно схоплю тебе і займуся з тобою любов'ю, звичайно ж, якщо ти будеш чемна", або "Неважливо що ми будемо робити, важливо наскільки нам буде добре разом". Але я хочу дізнатися штуку куди більш потужніше цих фраз, хто знає, відпишіться.
З фільму "Про що говорять чоловіки":
Цитата А ось взяти питання " навіщо?". Коли я кажу їй: «Поїхали до мене», а вона мені: «Навіщо?", ось поясни, що я їй повинен відповідати? Адже у мене вдома не боулінг, не кінотеатр. Якщо скажу: «Займемося раз-два любов'ю, мені точно буде добре, тобі — можливо, а далі ти можеш залишитися, але краще, щоб поїхала». Вона ж точно не погодиться, хоча прекрасно розуміє, що ми їдемо саме за цим. І я кажу: «Поїхали до мене, у мене прекрасна колекція музики XVI століття».
- А якщо серйозно, відповідай "Що будемо робити? Спілкуватися будемо!". Хіба тут є брехня? Спілкування різним може бути... )))
- А я кажу: "мила, ну ми ж знайдемо чим з тобою зайнятися )" або "двоє дорослих людини завжди знайдуть як добре провести час"!
- Дивитися фільм, спілкуватися, пити чай, покажу тобі кота, дивитися мою колекцію книжок, покажу тобі свої малюнки..... коротше все що завгодно, тільки не сексом. А на ділі навпаки.
- Як що? Сміятися, дарувати посмішку перехожим, весело проводити час".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 24.06.2020, 12:13 | Повідомлення # 2 |
| Якщо ти досягнеш щось і вартуєш, то навіть не дивлячи стьоб тебе будуть поважати, і якщо ти будеш підтримувати це своїми жартами і то ще більше будуть поважати.
|
|
| |