MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Цнотливість.розповіді
Цнотливість.розповіді
OlenkaДата: Понеділок, 02.02.2015, 22:29 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
1 Перший сексуальний досвід у тінейджерів відбувається в 14-15 років. Багато хто з тінейджерів, які знаходяться в цьому віці, всього лише говорять про статеве життя.

При цьому молоді люди люблять додавати в свої оповідання надуманими моментами і прикрашають дійсність, щоб виділитися в середовищі ровесників. У дійсності середньостатистичний слов'янин отримує перший сексуальний досвід у віці 16,2 років. А типовий вік депривації невинності в усьому світі приблизно 17,4 р..

N2. Якщо дівчина втрачає цноту пізніше середньостатистичного віку, то це для неї відбувається болючіше, ніж у більш юному віці.

Існує припущення, що це через те, що з віком невинна пліва товщає, і при розриві вона створює більш хворобливі відчуття. Це однозначно неправда. У кожної дівчини при першому сексуальному контакті відчуття і біль абсолютно різні, і не як не пов'язані з віком. Біль залежить тільки від особистих показників організму.

N3 Передчасний старт сексуального життя шкодить здоров'ю.

Коли дівчина вступає у вік 17-18 років, то в її в статевих органах формує захисна мікрофлора, а до цього віку їх охороняє невинна пліва. У юному віці епітелій в піхву дуже тонкий і крихкий, з цього її можливе без праці пошкодити, а це в свою чергу може ініціювати запалення, а в подальшому може призвести до безпліддя.

N4 Чим пізніше почати сексуальне життя, тим гірше загальний стан здоров'я організму.

Раніше при головних болях і фурункулах звинувачували невинність. Насправді ж, ці хвороби і невинність жодним чином не пов'язані між собою. А причину цих захворювань потрібно шукати в чомусь іншому.

N5 Якщо немає сексуального життя, то потрібно обов'язково відвідати гінеколога.

Це обов'язково потрібно зробити набагато раніше, відмінно якщо це зробити в 6 річному віці. Чим раніше ви відвідаєте лікаря-геніколога, тим більше добра ймовірність вилікувати захворювання, в тому випадку якщо є.

N6 Перший сексуальний контакт вельми болючий процес який повинен бути з наявністю крові.

Знову, це виключно індивідуально, і в кожного проходить по різному. Дівоча пліва дуже тендітна і якщо дівчина займається спортом, то вона може розірватися в процесі вправ, буває різні травми через яких вона теж може розірватися, так що не треба панікувати якщо крові немає. Так само, якщо дівчина досить збуджена, піхву виділяє мастило, і це може вберегти її від болю.

N7 Для першого сексуального контакту краще вибирати більш старшого віку, а значить більш досвідченого і досвідченого в сексі.

Це аж ніяк не означає, що старший партнер більш досвідчений або навпаки зовсім юний може мати дуже великий досвід. Це ніяк не залежить від віку. Потрібно всього лише дуже скрупульозний підхід до справи.

N8 Кращий варіант для першого сексуального контакту, це ванна.

Вода, природно розслабить Вас, однак також, вона змиє мастило вироблювану піхвою і пенісом, а це зменшить м'якість проникнення. Також, не можна забувати про те, що вода в наших будинках хлорована, а це так само несприятливо діє на стінки піхви.

N9 У першому сексуальному контакті краще обійтися без кондома.

Є думка що, що кандим при сексуальному контакті вельми збільшує больові почуття. Це все не правда. Кондоми покриті особливою мастилом, а це в свою чергу сумісно з натуральної мастилом піхви, і зробить проникнення пластічнєє і менш болючим.

N10 Перший сексуальний досвід не призводить до вагітності.

У випадку, коли вагітність не входить у Ваші плани, краще не ризикувати. Жіночий організм фізіологічно влаштований так, що вагітність може настати вже у віці 11-12 років. І не потрібно сподіватися на невинну пліву.
 
OlenkaДата: Вівторок, 03.02.2015, 14:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Мені 18 і я ще совсєм не трогана. Не трогана як гора посуди, коли мами нема дома, як вонючі носки, які впали за ліжко, як зелений салат, коли збоку стоїть сочьна шинка. Але нє, не тому що страшне жирне уйобіще, та й і паца в мене нормальний є. Всьо дєло в багатьох містіческіх совпадєніях. Але почнем не з того, почнем з моїх їбанутих пунктів: 1. Не трахатись ні з ким до 18 (хоч пропозицій впринципі було множество, але моя (хоч і п’яна) пиздося завжди чула палєво і заставляла ноги схрещуватись, або й зовсім уйобувати. 2. Трахатись з своїм каханим. Друзі/знайомі/навіть давно провірені членоносці не підходять. Мій плівпкопроходець повинен подобатись вплоть до прилипших трусілєй підкинувших до стелі. 
Ну вот, виповнилось мені короче 18 недавно, тай з своїм членоносцем вже нормально часу зустрічаюсь ну, думаю , пора дарити свою чудову квіточку, бо вже бля і сама хочу аж муркочу. Ну з місцем провідєнія самого акту проблєм вашшє нема, бо маю квартиру,яку так сказать, радітєлі тримають, щоб не зайобували на хаті, коли хтось весілля справить. Ну вооот, паца сам з іншого міста, тому коли приїжджає лишає ночуватись. Мама в курсах впринципі. Лишався він в мене вже кілька раз, але нє, нішуяшечки, нема 18, нема чого мене трогать, падла. 
Ну ісполнілось 18, приїхав радий членоносець, затоварений гандонами. То да сьо, до останнього не вірив, що я йому дам свою цінну трояндочку зірвати, але кажу нє, давай дєрзай. Ну вот тіпа ласки хуяски, тут кажу чекай, йду в парашу , бо щось пріспічило. Прийшла і сцууууука!!! ГОСТІ З ЧЕРВОНОГРАДУ ПРИЇХАЛИ! ВАЛИТЬ ЯК З ВІДРА! СЦУКА. Запхала пробку, прийшла, кажу всьо, атбой. Бідося чуть не заплакав. Ну хуй з ним, кажу ще якось приїдеш. Пройшов тиждень, прийшли вихідні і знов мій паца на крилах любві і в передчутті стасного сєкасу несеться до мене. Ну фільм там, вінцо, свічки, раманіка то да сьо, кажу давай. І тут сцука!!!! Гандон, гандон блять малий! Паца кліщиться, натягує , а я ржу, прекратіть не можу, просто падаю з ліжка, починаю аллаху поклони бити так смішно мені з того вього. Ну паца тіпа не розгубивсь, каже ти должна гордітса, що мій Іллюша такий удалінький. 
Ну воот папитка нумер драй. Поїхали на днюху до друзів, тіпа дача ахуєнна, вся хуйня, окрему кімнатку виділили, канєха не хотілось заляпувати чужі простірадла, але думаю, похуй, не мої ж. Ну вот говорю членоносцю, що йому сьогодні буде щастя, але тре паспішить, бо вже з дня на день почнуться ці прекрасні для жінок дні відмазок. Ну воооот . Мутять дівчьонки салатіки, паци камін розпалюють, а я ходжу і співаю оду своїй пиздосі, щоб дала мені ще день спокою, хоча б ніченьку, одну єдину. Кажуть мої малі йдем висраємся поки паців нема, бо потім штиняти буде і будуть знати, які в них лєді. Ну вот вистроїлись ми в очерєдь, тут я йду і сцука!!!! Красная рєкаааааа…. Паца прийшов до мене, поняв, що всьо, пізда рулю, і з того відчаю пішов заливати кабіну в три пізди. Ну думаю, везуча я сучка. Хуй зна коли ще раз така нагода прийде. Короче я псіханула через то всьо, а ще напрягла тяжка обіда паци і сказала всьо – ніхуяшечки. Дам тобі, коли буде нармальна дата. Тіпа там рік, якось так. Члеоносець дувся, казав, що я собі понакручувала, і проклинав всі три безрезультатні попитки. Потім успокоїся і сказав, що то вжитті не головне і буде чекати скільки треба.
Попитка нумер чтири. То всьо стріслось випадково. Паца приїхав обеззброїний, не чекаючи ніякого щастя. Ну пішли ми до моїх падруг, посиділи в барі, бухнули, нажралісь од пуза ну і по домам. Прийшли ми значіть на квартіру там обнімашки, всі дєла, тут паца цьомає мене на ніч, каже надобраніч, і вже хотів був сопіти в трубочку, як тут в мене всіляється дикий зверь, я спригую з кроваті і заставляю членоносця мчати в магічний чудонічний магазин, який неодноразово рятував багато життів, або запобігав створенню нових. Ну от приходить мій коханий з пачкою дюрексу, починає пріготовлєніє і сцукаааа!!! І ті мєлочні! Сцука не налазять!!! Все, яке б сочуствія я не повинна була проявляти, але я просто починаю іздавати звуки раненого орангутанга і битися в конвульсіях. Паца був просто убітий і його аж ніяк не підбадьорювали мої співчутливі : ніудачнік і єбать ти лох. Він канєха заперечував, тіпа гардісь мной, мой хуй герой, але ж бля йому рілі осталось тільки пустити скупу мужську сльозу. Тут впринципі і я почала пісюнякати по капронах, тіпа перший і зразу мені там відріще ціле роздірібанить. 
Ну короч вооот така хуйня малята. Чи то вищі сили мене оберігають від небажаних праблєм. Чи то я просто ахуєнна ніудачніці по жизні. Хуй там знає, але скажу одне – не завжди великий хуй приносить тільки радість.
 
OlenkaДата: Субота, 30.07.2016, 17:08 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Позбулася невинності в 17 років, з хлопцем вдвічі старшим за мене, якого знала кілька годин. Він відвіз мене в сауну і ми переспали в джакузі (не дивлячись на місячні). Думаєте, що я повія, а мені плювати, я лицем не особливо вийшла, а трахатись мені теж хочеться.
 
OlenkaДата: Вівторок, 30.05.2017, 09:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Є таке чарівне місце - дача друга. Там ми з хлопцем зізналися одне одному в своїх симпатіях і почали зустрічатися, там же через деякий час стався наш з ним перший секс, потім на цій дачі ми вперше спробували зняти процес, і там же трапився дебютний анілінгус і ми зважилися на анальний секс. Що ж це за місце таке ...
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Цнотливість.розповіді
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом