MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Я дуже, дуже хочу сексу (Як наважитись на перший секс без страху)
Я дуже, дуже хочу сексу
knopaДата: Неділя, 08.03.2015, 13:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Я дуже, дуже хочу сексу, але я боюся, що якщо я це зроблю всі мої друзі будуть думати, що я остання повія. Мені всього 14 років, в той час як більшість з моїх друзів не "вимовляють слово секс вголос",вони однозначно скажуть що я повія. Що мені робити? Просто зробити це і тримати в таємниці від певних друзів, або чекати рік або два заки буду старша?

Якщо ви повністю впевнені на 100%, що ви хочете зайнятися саме сексом, і людина, з якою ви хочете мати секс також впевнена в цьому,той кому ви повністю довіряєте, і відчуваєте, що готові без сумніву, не дозволяйте, щоб думка друзів впливала,та могла зупинити вас зробити це. З іншого боку, якщо ви хочете займатися сексом,просто з заради цікавості, та хочете знати, як це-робити тоді не варто поспішати.

Але якщо ти це зробиш заради цікавості. то памятай що твоя невинність вже не повернеться, Ви не можете отримати її назад. Ви, напевно, знаєте, що поцілунок це теж якоюсь мірою інтимно. Так от секс-це зверх того. Отже, твій перший раз повинен бути з тим, кому Ви не байдужі, і той хто зможе попіклуватися про вас, теж (ну, і звичайно, партнер повинен бути протестований на статеві хвороби не спіть з ким попало з вулиці). Якщо у вас є просто партнер а не кохана людина, то враження буду не ті,про які ви мріяли, щоб пам'ятати з хорошого боку свій перший раз. (враховуючи сьогоднішню статистику венеричних хворіб, ви можете заразитися та боротися з хворобою все життя,тому я нагадую постійно вам про це).
Напевне ваші друзі, які мають близьких друзів вже мали секс? Якщо так, то попросіть їх щоб вони вам розповіли більше про це. Якщо ви довіряєте їм то поясніть всю ситуцію, що ви просто хочете знати, що таке секс, як, вони, ймовірно колись,я впевнена вони розкажуть вам як це і навить більше, ніж ви хочете знати.
Бережи себе.
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 22:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Це дуже печально, що ти хочеш лише сексу, але нічого...від природи не попреш)
Нормальна дівчина ніколи не буде згідна просто переспати з хлопцем, а з "шлюхою" якось і не дуже хочеться, вірно??
Тому краще знайти собі дівчину, яка тобі подобається і розпочни з нею серйозні стосунки. І все прийде з часом. Тільки не смій використовувати дівчат у своїх цілях.
 
OlenochkaДата: Середа, 01.08.2018, 09:00 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4510
Мені 15 років, місяць тому була у літньому лагері, також там був хлотець із паралельного класу який рік тому переїхав у наше місто, давно мені подобався. Так ось у цьому лагері ми почали спілкуватися. Він запропонував подивитися разом кіно,ввечері я прийшла до нього в кімнату, ми почали цілуватися, він зняв з мене сарафан і почав мені робити куні, у відповідь я зробила йому мінет. Далі він хотів зайнятись сексом та я була проти, тому що не хочу так рано втрачати цноту... Зараз ми зустрічаємось, та він хоче сексу, і я теж... Він каже що довго без сексу не витримає, пропонує анальний, та я боюсь, незнаю що робити....

Ох ця сучасна технічна цнота
 
OlenochkaДата: Субота, 22.09.2018, 10:13 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4510
Народ не знаю що то буде, але зараз приїде колишній, після якого в мене взагалі не було сексу, а розстались ми півроку назад...це наче і неправильно..можливо подумаєте що я шльондра, але мені так хочеться!!!!я так сильно його кохаю, тільки от подумаю про нього і зразу мокрію!!!короч епілог...... 
хз шо то буде але за себе я не в отвєті))))всім кохання!!!пристрасті!!і все буде!!! 

шота я не панімала ніколи такого перепіху, попахує создаванієм праблєм)
 
OlenochkaДата: Субота, 16.03.2019, 12:55 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4510
Мені немає 18 
Але я шалено хочу сексу !!! 
Постійно ласкаю свою кицьку! І у мене великі груди, які подоба.ться всім !! мені пропонували але я відмовлялася так, трохи боюся !! Без проблем можу зробити мінет або що ще)) 
Критику якщо не подобається! 
Чекаю повноліття і прям на вечірці хочу з хлопчиком приступити до цього !!! У мене вже все кипить всередині !! 
Не засуджуйте мене ((
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Я дуже, дуже хочу сексу (Як наважитись на перший секс без страху)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом