MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс не поспішай
Перший секс не поспішай
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 16:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Про техніку першого сексу 
Коли мова заходить про перший секс, у дівчат неодмінно виникають асоціації з болем і масою інших неприємних відчуттів, які, на їхню думку, вона обов'язково повинна відчути при перший сексуальний досвід. 

Однак це не зовсім вірно. 
Перший сексуальний досвід може принести чимало радісних моментів і навіть стати найяскравішим і чуттєвим спогадом у її сексуального життя. Просто до цього хвилюючого події необхідно підготуватися. Нижче наведено кілька порад, які, за визнанням багатьох дівчат, допомогли їм перетворити свій перший сексуальний досвід у приємне і романтичну пригоду. Отже: Порада 1. Не варто боятися. 
Всі розмови про те, що "перший раз" має обов'язково супроводжуватися болем і кровотечею не мають під собою реальних підстав. Найчастіше, при першому статевому акті більшість дівчат відчувають лише незначні больові відчуття, а для того, щоб звести ці відчуття до мінімуму, необхідно просто постаратися розслабитися. У цьому може допомогти наступний рада. 

Порада 2. Як можна більше ніжних слів, поцілунків і попередніх ласк. 
Якщо ваш коханий, також як і ви, молодий і недосвідчений, краще заздалегідь поговорити з ним про те, яким ви уявляєте собі перший секс і чого очікуєте від нього. Влаштуйте собі романтичну вечерю, танці з роздяганням, зробіть одне одному еротичний масаж, приділіть час чуттєвим ласок і поцілунків. Постарайтеся перейти до "найголовнішого" тільки тоді, коли відчуєте, що далі терпіти ви вже не можете. 

Порада 3. Прислухатися до своїх відчуттів. 
Багато дівчат помилково вважають, що неземниї оргазм, який вони досягнуть одразу після больових відчуттів - це обов'язкова умова першого сексу. Але, за статистикою, пізнати повноцінний оргазм при першому секс можуть тільки - 8% дівчат, в той час як інші відчувають просто приємні відчуття. Тому потрібно викинути з голови думки: "Чому це я нічого не відчуваю? Може зі мною щось не так?" і просто прислухатися до відчуттів свого організму. 

Порада 4. Не потрібно поспішати. 
Як вже згадувалося, перший секс - не час для поспіху. Якщо ти відчуваєш, що тобі боляче, скажи про це своєму партнерові, зупиніться і продовжуйте тільки в тому випадку, якщо ти будеш до цього готова. Причиною неприємних відчуттів при першому статевому акті може бути недостатня зволоженість піхви. Це легко усунути за допомогою спеціальних засобів-лубрикантів, але за відсутності таких, підійде будь-який крем. 

Порада 5. Дуже важлива. 
Ні в якому разі не слід забувати про оберігання. Не варто вірити міфам про те, що в перший раз завагітніти неможливо. Багато дівчат, що йдуть згодом на аборт, попалися саме на цю вудку. 

І, нарешті, головна порада - прислухайся до себе, до своїх відчуттів і дозволь своєму тілу відчувати себе вільно. І ще одне, якщо у тебе є сумніви і ти вагаєшся варто чи ні починати доросле життя, ми скажемо, не поспішай. Ти ще встигнеш розчаруватись у відносинах, у хлопцях, у сексі та у дорослому житті. Ти ще зрозумієш значення слова іграшка... В тебе ще все попереду, не поспішай... Думаю, тобі відомі значення слів СНІД, аборт та інші речі, які ніхто не вмозі передбачити, але вони можуть трапитись з кожним, і з тобою в тому числі...
Прикріплення: 9036099.jpg (30.2 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 22:12 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
яким має бути перший секс?
Перший сексуальний досвід для жінки дуже важливий, тому що в цей момент вона отримує можливість відчути себе бажаною і потрапляє у світ чуттєвості і насолод.
Різні культури по-різному ставляться до жіночої цноти. З нею пов'язана велика кількість обрядів, які бувають і дуже жорстокі, й безглузді. Сьогодні вже немає такого трепетного ставлення до цнотливості, як було раніше. Цьому ми зобов'язані сексуальної революції і протизаплідних засобів.

В якому ж віці краще розпочинати статеве життя? На думку медиків, мікрофлора внутрішніх статевих органів у юних дівчат ще не сформована, і занадто тонкий епітелій стінок піхви. Тому можуть бути травми, або виникнути запальні захворювання. Чуттєвість теж ще не на висоті. Процеси формування закінчуються в 17-18 років, а оргазм починають відчувати дівчини тільки до 19-20 років. Відповідно, не треба поспішати дорослішати.

У цьому важливому ділі треба прислухатися тільки до себе і своїх почуттів. Якщо ж хлопець вимагає від дівчини поступитися його наполегливості, на доказ своєї любові, то, швидше за все, він її не любить. Якщо людина по-справжньому любить і цінує, він не буде висувати жодних вимог.
До думки більш досвідчених подружок теж прислухатися не варто. Рішення треба приймати тільки самостійно, а не під впливом кого б то не було.

Якщо ж рішення про вступ в контакт з чоловіком вже прийнято, то робити це треба тільки з людиною, якій довіряєш і якого довго знаєш. Це дасть можливість максимально розслабитися. У цьому плані багато чого залежить і від чоловіка - наскільки ніжний і делікатний він буде. Адже в перший раз для дівчини необхідна тривала підготовка, і партнеру доведеться забути про свої потреби і думати лише про улюблену.

Багатьох дівчат хвилює питання, чи буде боляче в перший раз. Скоріш за все, що буде. Але якщо все зроблено правильно, біль буде терпимою, і тим менше, чим менше дівчина про неї думає. Не варто в якості «знеболювального» приймати алкоголь, ефект вийде прямо протилежним.
При позбавленні невинності може виділитися невелика кількість крові, але не завжди. Після першого статевого акту необхідно помірність до наступного приблизно на 5 днів. Протягом цього періоду треба ретельно дотримуватися правил особистої гігієни.

Існує думка, що завагітніти в перший раз неможливо. Цю думку невірно.
У перший раз, як і в усі наступні, партнери повинні турбувати про попередження вагітності (якщо вона небажана), і про захист від хвороб, що передаються статевим шляхом. Краще всього користуватися презервативом. А для першого разу треба вибирати презервативи зі змазкою, або ж купити змащення окремо, так як у юної дівчини часто проводиться мало природного мастила.
На закінчення слід зауважити, що перший сексуальний досвід надасть сильний вплив на всю подальшу сексуальне життя жінки. Тому - не поспішайте і слухайте своє серце.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс не поспішай
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом