MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Секс-поради для початківців
Секс-поради для початківців
OlenkaДата: Середа, 28.12.2016, 17:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
1. СЕКСОМ керує інстинкт.

З першогой разу мало у кого виходить щось путнє.
Краще без сорому сказати партнерці про свою малодосвідченість - а вона свою чергу наперед буде знати, що диво не відбудеться (але, можливо, їй буде цікаво).

Домагання нічого доброго не принесуть, а особливо зайва настирлевість. Краще, просто полежати поруч з партнеркою без одягу, розважаючи та радуючи її, та себе дотиками. Перетвори все на гру... Коли у дівчина досягне піку збудженості , все буде набагато природніше.

Якщо ви двоє новачки у цій справі,то поспішати вже зовсім нікуди. Перший раз краще обмежитися оральним ласками та петтінгом.



Коли справа дійде до головного, візьми дівчину за коліна, підніми їх та розведи ноги ширше.

Передчасна еякуляція - поширена проблема. Якщо це сталося, слід продовжувати ласки, як ні в чому не бувало і хвилин через п'ятнадцять тобі буде надано природою ще один шанс.

2. Дефлорація - НЕПОВТОРНИЙ СЕКСУАЛЬНИЙ ДОСВІД.

Треба сказати відразу, що ніяких особливих відчуттів у цей момент не виникає, зате клопоту - повно.
По-перше, проблем неодмінно буде у дівчини. Вона вже давно чекала цього дня, хоча і побоювалася.

І тепер ця симпатична істота тремтить від важливості моменту. Іноді, їй, не дивлячись на хвилювання, вдається отримати задоволення від самого процесу (хоча, їй трохи боляче і вона погано переносить вид крові). Але частіше, урочистість події, геть забивають усі зовнішні відчуття. Про все це, вона читала в книгах, де зокрема написано і про те, як відбувається оргазм. Якщо вона старанна відмінниця, можливо, ти почуєш пару правдоподібних стогонів. А коли все буде позаду, ти навіки залишишся в анналах історії, як її «перший чоловік».
І ось це якраз найголовніше «по-друге». Тому що цей тягар може стати занадто важким.

Випадок приголомшуючою кохання з першого погляду і до гробу тут розглядати не будемо - виходимо з того, що рано чи пізно ви з нею розлучитеся і краще це робити без тяжкого морального вантажу. Вважається, що «перші в житті чоловіка» несуть підвищену відповідальність. У цьому немає нічого страшного, якщо вже так вийшло, що твоя нинішня подружка незаймана. Але якщо ти подумуєш про те, щоб почати збирати велику і різноманітну колекцію, краще швидше залишити цю ідею. Ну а якщо все ж доводиться виступати в ролі губителя невинності, врахуй наступні поради.
Постарайся заспокоїти дівчину - для цього краще почати з тривалої прелюдії (якщо вона сильно хвилюється, може статися спазм м'язів піхви, так званий вагінізм). Перед тим, як приступити до головного, переконайся в наявності мастила.

При місіонерській позі ширше розведи ноги партнерки. Але багато хто вважає, що для першого разу більше підходить позиція «ззаду». Анатомічно вона більш вигідна, але для соромливих юних осіб може виявитися неприйнятною - в цьому випадку не наполягай.
Вводь пеніс дуже плавно, поступово посилюючи тиск на невинну пліву. Коли все станеться (до речі, іноді дефлорація відбувається безкровно і безболісно), припини всякі руху на пару хвилин, дай дівчині звикнути до нових відчуттів.
Якщо подруга зазнала явну біль, перший раз взагалі можна обійтися без фрікций. Постарайтеся завершити процес іншим способом. Через пару днів все заживе і можна буде знову повернутися до обопільно цікавого питання.

3. ВДАЛИЙ СЕКС - Це довгий СЕКС.
Проповідники тантричного сексу бажають нам добра і ні кого не хочуть ввести в оману. Дійсно, дуже часто жінці для досягнення оргазму потрібно більш тривалий час, ніж чоловікові. Особливо, якщо обом партнерам менше 30 років (потім нерідко відбувається навпаки). Але перші досліди передчасної еякуляції настільки розчаровують, що цілком природно звернеться до давньоіндійським джерел за відповіддю на питання: як би це ... довше ... Виявляється, що це цілком можливо. Але не завжди необхідно.

Що стосується тривалості сексу, потреби дійсно сильно змінюються з віком (чоловікам потрібно все більше часу, жінкам - все менше). Щоб у цьому розібратися, потрібно навчитися безсоромно, обговорювати вголос цю тему. Вдалий секс - це такий секс, який вважають вдалим обидва партнера. Відомий випадок, коли консенсус був досягнутий в ліфті по дорозі з першого поверху на дванадцятий. Без всякої Тантри.

4. ГОЛОВНЕ В СЕКСІ - доставити задоволення дівчині.
Це не правда. Секс - задоволення обопільне. В ідеалі справа йде так: їй добре, тому що тобі добре, тобі добре від того, що їй добре в результаті ланцюгової реакції всім ставати добре і всі досягають синхронного оргазму. Якщо в компанії завівся альтруїст, ланцюжок обривається і підсумку - нікому добре не буде, в кращому випадку так собі. Альтруїст, втім, може втішатися тим, що сумлінно виконав свій обов'язок, а ця панянка, напевно, даремно фрігидна. Дурень він, ваш альтруїст.

5. У секс-гігант ПОВИННА БУТИ атлетичну фігуру І довгий пеніс.
Джерело цієї ідеї - не тільки порнофільми за участю добре накачаних, покритих татуюваннями героїв. Часто все починається з розглядання в дзеркалі ванної власного оголеного тіла з ледь пробивається лобковим оволосінням. Іноді в хід йде лінійка. Потім починаються вимірювання власної статі в ерегованому стані. Часом це дійство розгортається в роздягальнях шкільних спортзалів, і тут-то все остаточно перемішується разом: спорт, м'язи, суперництво, секс і сантиметри. Насправді все набагато складніше розбираємо по пунктах.
Деяким жінкам подобаються м'язисті тіла. Іншим - худі. Третім - повненькі, а четвертим всякі в порядку черговості.

Розвивати м'язи і худнути слід не заради сексуальних перемог, а для власного здоров'я. А здоров'я потрібно для багато чого, в тому числі і для сексу. Не так вже й багато жінок вважають вид ерегированного пеніса збудливим. Для деяких малодосвідчених осіб, вихованих на античних скульптурах, реальність виявляється навіть кілька лякає - вони очікували набагато меншого. Дівчата досвідчені часто щиро радіють і веселяться при вигляді гідної ерекції (справедливо розцінюючи її як не піддається фальсифікації комплімент).

Ерекція - це не заслуга чи обов'язок, а елемент сексу. Якщо вона є - добре, але якщо була, а тепер скінчилася - не потрібно соромливо ховатися під ковдру або метушливо натягувати труси. Дівчині може бути цікаво пограти саме в такому стані (а якщо їй пощастить і її гри повернуть колишню стати на очах у захопленої глядачки, вона вже точно скаржитися не буде). От якби ерекція тривала годинами незалежно від життєвих обставин, тоді дійсно впору звертатися до лікаря.
Міркувати про розмір далі вже зовсім не хочеться. Головне - якщо член дістає до шийки матки, все нормально і краще вже не буде. Діаметр важливіше, але то ж не критичний - набагато істотніше кут фрікций і тиск на певні точки партнерки. Іншими словами, досвід вирішує все.

6. ЯКЩО ВИВЧИТИ ВСІ ПОЗИЦІЇ І ЕРОГЕННІ ЗОНИ, МОЖНА довести жінку до оргазму ЗА ТРИ ХВИЛИНИ.

Можна і набагато швидше, причому без всяких поз і зон. Один рекорд - 47 секунд - документований рахунком за міжміську телефонну розмову; при цьому партнерів розділяла відстань у 1100 кілометрів. Якщо кому цікаві подробиці - руки дівчини були зайняті сковорідкою зі смаженою квасолею, а трубку вона притискала до вуха плечем (в результаті і те й інше полетіло на підлогу). Відомі й більш екстремальні випадки - наприклад, оргазм настав у час звучання сигналу, який повідомляє про прихід СМС-повідомлення.

Важливість всяких зон і точок ні в якому разі не можна применшувати. Пошуки G, C, K і U здатні доставити партнерці незабутні відчуття. За словами однієї дівчини - ця процедура збуджує її до немислимого градусу. При цьому загальний рейтинг пошуку її мало цікавив - дівчині просто подобалося ідіотськи-заклопотане обличчя партнера, відкритий рот і скляний погляд.
Жінки дуже схожі на чоловіків і відповідно на всіх інших людей. Що б їх зрозуміти достатньо пригадати різні давні епізоди сексу, які запам'яталися найбільше. Що в них було примітного? Швидше за все, що-небудь із нижче в порядку важливості ...
- Незвичайне місце або ситуація.
- Власні успіхи і рекорди, а також схвальна реакція партнерки.
- Особливий етап відносин (часто - секс з новою партнеркою або секс після сварки).
- Запам'ятовуються дрібниці (наприклад, як дівчина в момент оргазму перекинула кавоварку і як ви потім лікували один одному опіки «лінімент бальзамічним по Вишневському»).
- Нарешті - так, інтенсивність власних відчуттів. Та й то запам'ятовуються не самі відчуття, а своє уявне думку про них.

Що стосується ерогенних зон, знати їх не заважає. Але набагато цікавіше створювати їх самостійно. Навіть якась абсолютно неерогенная коліно може врешті-решт правильно відгукнутися на наполегливі ласки, а коленкіна господиня запам'ятає це відчуття на все життя. Настільки, що потім їй буде достатньо отримати телефонний дзвінок або есемеску ...
Прикріплення: 6104763.jpg (16.2 Kb)
 
OlenkaДата: Субота, 07.01.2017, 14:40 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
мені майже 18 років і я ще цнотлива
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Секс-поради для початківців
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом