MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Інтимні питання до гінеколога - задай їх
Інтимні питання до гінеколога - задай їх
OlenochkaДата: Неділя, 17.03.2019, 23:40 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Тебе чекає перший візит до гінеколога? У тебе багато питань в голові, але ти не знаєш, які з них можна задати гінекологу? Ми пояснюємо ці питання.



"Чому моя піхва дивно пахне?”

Це одне з тих питань, які народжуються в головах жінок, але які ніколи не будуть направлені до лікаря. Нам соромно, ми боїмося насмішок, або виявиться, що з нами щось не так.

Але, якщо ти відчуваєш, що твоя піхва пахне недобре (зазвичай повинна виділяти ніжний, досить млявий запах), то скажи про це. Це сигнал, що щось з вашим тілом може бути не так.

"Яка контрацепція буде кращою для мене?'

Думаєш, у тебе немає права питати про це, тому що ти неповнолітня? Неправда! Якщо тобі виповнилося п'ятнадцять, у тебе є право займатися сексом. І в такій ситуації дуже розумно буде запити  гінеколога про кращий спосіб захисту від вагітності.

Але, як зламати сором? Це просто-Просто ... запитай! Так, як зробила це Галя:
– Мені соромно було зізнатися перед гінекологом, що я хочу зробити це з моїм хлопцем. Але дуже хотіла рецепт на таблетки, тим більше, що у мене жахливо хворобливі і тривалі менструації. Я три рази намагалася, поки нарешті, не викинула це з себе. Вирішила, що не вийду з кабінету, поки не зважилася! Тому і сказала щось в стилі: „рррр....я хотіла ще запитати... тому що я планую статеве життя, і я хочу захиститися...". Доктор зрозуміла в мить. Коли вона почала говорити про все прямо і пояснювати, я відчула себе набагато краще", – пояснює Галя

"Чому це відбувається (біль), коли займаюсь сексом з хлопцем?”

„Це може означати різні недуги, отже, відсутність точності в нашому прикладі питання. Якщо немає ще 18 років, то можеш побоюватися, що лікар відповість: „Але як секс? Ви ним займається? Така молода?"Спокійно, ніхто не буде тебе судити. Якщо ти вибереш хорошого лікаря, скоріше буде рада, що ти свідома, молода дівчина.

А якщо говорити про болі-це завжди варто питати. Хто допоможе вам, якщо не лікар? Може  виявиться, що у вас є проблема, яка вимагає більш широкої діагностики та лікування.

„Як я можу зробити менструації менш болючими?”

Можливо, ти щось приховуєш перед цим питанням, щоб не почути банального: "мені боляче, тому що боляче – - тобто, ніхто не поставиться до тебе серйозно. Спокійно, звичайно, так не буде. Важкий біль під час менструації-це недуга, відомий гінекологам-на нього скаржаться також дорослі жінки. Варто про це говорити, тому що іноді це ознака порушень. Опишіть лікарю, як сильно болить – є велика ймовірність, що вам допоможе!

"Як я повинна піклуватися про гігієну інтимних зон?”

Чи знаєте ви, чому так важливо, щоб задати це питання своєму лікарю ще до 18-річчя? Тому що чим швидше ти це зробиш, тим швидше дізнаєшся про правила здорового вагінального догляду. І тим більше шансів уникнути інфекції пізніше!

Не соромся запитати. Це розумно, що ти очікуєте такої інформації саме від лікаря, а не ти отримуєш її від подруг або з Інтернету. Хороший фахівець надасть тобі кілька важливих порад.

"Як зробити перший раз менш болючим?”

Доктор не так вже й страшний!

Навіть гінеколог. Хоча ніхто з нас не любить цього фахівця, то як тільки ми у нього-варто питати. Жодна газета і жодна сторінка в Інтернеті не стануть для вас таким джерелом знань, як лікар.

Прикріплення: 6848144.jpg (16.1 Kb) · 7735582.jpg (20.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Інтимні питання до гінеколога - задай їх
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом