knopa | Дата: Субота, 07.03.2015, 15:58 | Повідомлення # 1 |
| Я готова втратити свою цноту, але я занадто налякана,що я "надто широка там". Я використовую тампони і вони заходять легко і я мастурбую часто пальцями. Я навить використовувала два вказівні пальці під час того як мастурбувала, але мені нколи не було боляче,та ніколи не кровоточила, я думаю, що я не порушувала ще дівочої пліви. Але як мені з хлопцем сексом займатись в перший раз, коли він скаже,що я вільна там. Після використання тампонів і мастурбувань в мої 14 років я можу бути надто широкою?
Піхва має дивовижну здатність розтягуватися, а потім назад повертатись до своєї нормальної форми. Як ви тоді думаєте, можна нормально займатися сексом після пологів якщо проходить дитина близько 10 см в діаметрі?! Так що подумайте, якої ширини ваш тампон і ви зрозумієте, що вам не має про що турбуватися. Тампон приблизно такого ж розміру, як худий палець, так що немає ніякого страху,перед яким ви б могли бути надто вільною під час сексу. Навить використовуючи два пальці або інший об'єкт під час мастурбації ще також не факт, який має змусити вас переживати що ви втратили цноту.. У вашому віці, вам не має про що хвилюватися. Еластичність шкіри знаходиться в розквіті сил, і її здатність до розтягувань буде такою самою,щоб вмістити все, що знаходиться всередині вашого піхви.
Будьте безпечною і переконайтеся, що ви займаєтеся сексом з правильних причин. Якщо ви відчуваєте занепокоєння про те, що ваш хлопець буде критикувати вас після першого сексу, це може означати, що Ви не готові до того щоб займатись цим саме з ним. Очевидно що Вам не зовсім комфортно з ним,і над цим слід задуматись.
Сподіваюся, що допоможе.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 26.03.2017, 16:42 | Повідомлення # 2 |
| Моя дівчина не любить, коли я пещу її вагіну пальцями. Як тільки починаю це робити вона каже: "краще член свій встав" .Якось так. Попереднім, до речі, подобалося.
|
|
| |